A MachinePoint nyitva van és a szokásos módon működik. További információkért kattintson ide.

MachinePoint csatlakozik Goodplastics.org

- hírek

This is not an official translate. Original version here

Újrahasznosítás használt felszerelések

A helyes kezelésének többlet gép fontos a műanyagiparban felelős a környezet felé


Több cég a műanyagiparban volna csoportosítani platformok, mint Goodplastics.org és CEFLEX javasolni ötletek és megoldások egy kör alakú műanyag gazdaság felelős a környezet felé. A fejlesztés a műanyagiparban kulcsfontosságú volt a növekvő emberi minőségi előírások, mint láttuk az elmúlt évtizedekben, például azáltal, hogy az élelmiszer-szállítás és csökkenti a mezőgazdasági veszteségek. Azonban manapság égető problémájára műanyag szennyezés származó rossz hulladékkezelés kihívás a jövő generációi számára, és foglalkozni kell sürgősen.

Nem szabad csak a hangsúly az újrahasznosítás műanyag termékek,
elavult gépek már nincs használatban kell megfelelő újrahasznosítás is. Sok erőforrások fogyasztása gyártását gép, az energiától a nyersanyagokat. Amikor egy gép már nem használja, meg kell vizsgálnia, hogy megtartja a termelékenység és a hatékonyság értékek így áthelyezhető más cégek. Nem minden használt gépek újrahasznosítható részét meg kell selejtezni. Ez főleg történik nagyon régi gépek, berendezések rossz állapotban vagy berendezések elavulttá vált, mivel a technológiai változás.

Azonban nagy százaléka használt gépek áthelyezhető vagy értékesíteni, mert megtartják a termelékenység akár éveken keresztül használható. Ez főleg akkor fordul elő a gép elismert márka, hogy megőrzik értéküket a használt gépek piacán. Használt gépek jó állapotban nagyon követelte üzletemberek, akik keresnek egy jó minőség-ár arány.

MachinePoint segíti a vállalatokat újraértékesíthetik használt gépek kívül versenyképes területen nyújt szakmai és megbízható szolgáltatás, széleskörű tapasztalattal mozgó összetett és nagy igénylő gépek szétszerelése, szállítása és üzembe helyezés.

Egy gép, amely fenntartja érdekes termelékenységi szinteket kellene áthelyezni, és újra, hogy csökkentsék a környezetre gyakorolt ​​hatást. Újrahasznosítás használt gépek csökkenti az energia- és nyersanyag-felhasználás szükséges a gyártási egy újat. Néha nem lehet áthelyezni egy használt gép, vagy azért, mert nem volt jelentős technológiai változások tette őket elavult, akkor rossz állapotban vannak, vagy az idő, hogy kereskedelmi forgalomba őket túl rövid. Amikor ez bekövetkezik helyes kezelése a törmelék van szükség. A technológiai fejlődés érhető el a gépgyártók egyértelmű, ha elemezzük, hogy az iparág az európai energiafogyasztás esett 20% -kal az elmúlt 10 évben, annak ellenére, hogy a 9% -os növekedés a termelésben ( Eurostat adatok).

Sok az oka annak, hogy egy vállalat úgy dönt, hogy eladja a gép, változások a stratégiai és a termelés, a problémát a kereslet egy adott piacon. Használt gépek optimális körülmények között lép a piacra az eladó folyamatosan. Annak az esélye, hogy találnak egy vevő sokkal nagyobb, ha a gép látható a termelés. Miután a gép leállt, akkor sokat veszít az érték és a költségek sokkal több időt, hogy megtalálja az érdeklődő vevő, gyakran kiöntött a szükségtelen selejtezés. Ez az, amiért a vállalatok megfelelő tervet idővel a jövőben az elavult gépek helyett várnak, amíg az utolsó pillanatban.
Az egyik legnagyobb kihívás, hogy MachinePoint's csapat szembesül egyre vállalatokat, hogy működjenek együtt az értékesítés és áthelyezés a berendezés már nincs szükségük. A legtöbb cég nem rendelkezik meghatározott többlet felszerelés politika, ez a feladat nem esik bele egyetlen osztály vagy tagja a csapatnak, ami nagy hatékonyságot és nehézségeket, hogy a szükséges információk időben és forgalmazására.

A műanyag gazdaság felé hajlik a körkörös gazdaság, MachinePoint reméli, hogy a vállalatok üzemeiket elavult gépek hatékonyabb módon, és hogy az iparág megérti, milyen fontos a megfelelő újrafeldolgozás ipari gépek.
Név:
*Telefon:
*A cég neve:
*E-mail címe:
*Város:
*Ország:
*Hozzászólás:

Lépjen Velünk Kapcsolatba

Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
info@machinepoint.com


Lépjen Velünk Kapcsolatba