MachinePoint.com: Használt ipari berendezések eladása. Használt gépek. Karbantartás és felújítás. Műanyag, Csövek, Csövek, Profilok, Extrudálás, Nyomtatás, Fólia, Hőformázás, Fröccsfúvás, Formázás, PET csomagolás, Tejtermékek, Italok, Víz, Dzsúz / Gyümölcslé, Sör, Olaj, Élelmiszerek, Bádogdobozok, Üvegek.
 • 二手待售机器
 • MachinePoint'te satılık ikinci el makinalar
 • Używane maszyny na sprzedaż w MachinePoint
 • Použité stroje k prodeji MachinePoint
 • Подержанные машины для продажи на MachinePoint
 • Használt gépek eladó MachinePoint
 • Machines d’occasion en vente chez MachinePoint
 • Verkauf Gebrauchtmaschinen bei MachinePoint
 • Macchinari usati in vendita a MachinePoint
 • Maquinaria Usada a la venta en MachinePoint
 • Used machines for sale at MachinePoint
 • Use of own, third party and analysis Cookies.
  This site uses own and third-party cookies to gather information in order to improve our services and to analyze your browsing habits. If you continue to browse, it constitutes acceptance of the installation of the same. The user can configure it´s browser if desired, to prevent them from being installed on your hard drive, but should take into account that such action may cause difficulties browsing the website.
  How to configure it

  A MachinePoint új kiállítási standot indít a Drinktec-nél  This is not an official translate. Original version here

  MachinePoint modern stand at Drinktec 2017
  A MachinePoint Used Machinery, a használt gépek megvásárlásának és értékesítésének vezető vállalata és a gépipar mérnöki szolgáltatásait értékesítő csoportja, a MachinePoint Engineering sikeresen lezárta a Drinktec 2017-es vásáron egy hetet.

  Az A4-es hallban, a 412-es számon elhelyezett állomás több tucat üzletembert és vezetőt fogadott, akik szolgáltatásaikat érdekelték a használt gépek és mérnöki szolgáltatások megvásárlásához.

  A MachinePoint ismét az innovációra és a technológiára összpontosít, az úttörő kezdetek után, amikor a MachinePoint 1998-ban bevezette az internetes technológiát a géppiacra.

  A MachinPoint modern standot tervez a vásárok számára. Több interaktív, sokkal több kép és kevesebb szöveg.

  A MachinePoint stand olyan hely, ahol az ügyfelek nem csak találkozhatnak a csapattal, hanem láthatják a már videókkal és fotókkal értékesített gépeket is, így az ügyfelek közelebb kerülnek a jelenleg értékesíthető gépekhez.

  A Bevertec, az ital- és folyékony élelmiszeripar világméretű vásárja 150 000 négyzetméteren több mint 1600 kiállító részvételével mutatja be az új technológiai fejlesztéseket az iparágban. Németországban szeptember 11. és 15. között az egyik legfontosabb szaküzlet az ágazat számára, és a MachinePoint számára is fontos, mert világszerte találkozópontja partnereivel és ügyfeleivel. Ebben az évben a Drinktec 170 országból 76 000 szakember látogatta meg elsősorban a gyártási és gyártási területeket.

  Ezen felül a MachinePoint bemutatja mérnöki szolgáltatásait a vásár ideje alatt. A MachinePoint Engineering a MachinePoint csoport csoportja, amely teljes sorokat, folyamatokat és üzemeket szállít tejtermékek, italok, gyümölcsök és zöldségek feldolgozására.

  A "Smart & Reliable" filozófia alatt működő MachinePoint csoport tovább növeli szolgáltatási kínálatát az ügyfelek számára. Az új mérnöki divízió az európai mérnökök számára kiváló ár-érték arányt nyújt.

  Cesar Rodríguez, a MachinePoint vezérigazgatója elmondta: "Évek óta részt veszünk a vásáron, és tapasztalatunk ebben a kiadásban nagyon pozitív volt, lehetővé téve számunkra, hogy találkozzunk az ügyfeleinkkel, akik a világ minden táján megtalálhatók, és partnereink a gépek a gyártók Németország az egyik legfontosabb ország számunkra, mert nagy gépgyártó, ezért a kiállítás helyszíne stratégiai, a csomagoláson, a töltőanyagokon, a PET-ben, az élelmiszeriparban és az italgyártásban számos szakembereink állnak rendelkezésünkre. köszönhetően a jó hírnévnek, amelyet az elmúlt évek során professzionális és komoly cégként szereztünk, és minőségi gépeket és mérnöki szolgáltatásokat kínálunk nagyon kedvező áron, és mindenképpen jelen lesz a 2021-es következő kiadásban. "


  Vállalati videó