A MachinePoint új honlapot indít a mérnöki szolgáltatásaihoz


This is not an official translate. Original version here

MachinePoint Engineering új honlap
A MachinePoint Engineering újratelepítette a www.machinepoint.com/foodtechnologies weboldalt, az új kép újszerűbb és kellemesebb hajózhatóság a felhasználók számára, folyamatosan a MachinePoint innovatív szolgáltatási kínálatával.

Ez a megújult weboldal tiszta és modern dizájnnal rendelkezik vállalkozói és vezetői számára, amelyek bővítik ipari létesítményüket, miként járulhatnak hozzá a MachinePoint Engineering csapata egész ideje alatt, az üzleti koncepciótól kezdve az új gyártósorok indításához.

A MachinePoint Engineering a MachinePoint csoport felosztása, amely mérnöki szolgáltatásokat nyújt a tej-, ital- és élelmiszeripar számára. A MachinePoint Engineering csapata az ügyfelek csapataiba integrálva támogatja a know-how-átvitelt, és magas hozzáadott értéket teremten ügyfelei csapata között. Semleges és érdekellentét-mentes pozíciót tartanak, amikor minden egyes projektre javaslatot tesz a legjobb technikai megoldás és az optimális gépek márkák számára.

Az új weboldal könnyedén elérhető információkat kínál intuitív menük segítségével, valamint optimalizált navigációval a mobiltelefonokhoz, összhangban a MachinePoint nagyobb elkötelezettségével a mobil technológiák iránt. A MachinePoint belső IT részlege elvégezte az új weboldal fejlesztéseket.

A MachinePoint 1998-ban kezdte meg innovatív vállalatait az iparágban, amikor is úttörő szerepet töltött be az internetes technológiák, mint fő kommunikációs és promóciós csatornák bevezetésével a műanyag- és italgyártó ügyfeleivel. Ma a MachinePoint továbbra is élen jár az új technológiák használatával és befektetésével, hogy jobb kommunikációt biztosítson az ügyfelekkel és a potenciális piacokkal; és a magasan képzett geo-delocalizált csapatok létrehozására szolgáló technológiák. A MachinePoint öt kontinensen nemzetközi jelenlétet ért el ezen beruházásoknak köszönhetően. Képes olyan tehetséges multidiszciplináris és multikulturális csapatokat összeállítani, amelyek akkor is együtt tudnak működni, ha fizikailag elkülönülnek egymástól. A MachinePoint ügyfelek mind a helyi jelenlét közelségében, mind pedig a magasan képzett munkacsoporthoz való hozzáférésben részesülnek, ami rugalmasan biztosítja a megfelelő profilok megjelenítését az egyes projektek igényei szerint. A kommunikációs és projektmenedzsment technológiákba történő befektetés lehetővé tette ezt, lehetővé téve a nagy tehetséges egyének számára ugyanabban a projektben való munkát, függetlenül attól, hogy hol helyezkednek el. A MachinePoint több mint egy évtizede kísérletezik és használja ezeket a technológiákat.

Mindazonáltal a MachinePoint megtartja a hagyományosabb kommunikációs csatornákat, mint például a telefon és az e-mail, és úgy véli, hogy a sikeres üzleti kapcsolat kulcsa a személyes kapcsolata ügyfeleivel.

Név:
*Telefon:
*A cég neve:
*E-mail címe:
*Város:
*Ország:
*Hozzászólás:


Lépjen Velünk Kapcsolatba

Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
info@machinepoint.com


Lépjen Velünk Kapcsolatba