A MachinePoint nyitva van és a szokásos módon működik. További információkért kattintson ide.

MachinePoint és Plasgrom SA de CV Zárt megállapodás szolgálja a mexikói piac műanyag-és üdítőital-

- hírek

This is not an official translate. Original version here

Használt élelmiszerek és italok használt technológiája és használt gépek jó áron Mexikóban
A vezető a használt gépek és Plasgrom MachinePoint Használt gépek SA de CV, egy mexikói cég szentelt igényeinek kielégítése gyártók a műanyagiparban Mexikóban, közel üzletet jelentő Plasgrom MachinePoint Használt gépek Mexikóban és tanácsot ad, és a helyi vásárlók a vételi és eladási gépek elsősorban az üdítőital-ágazatban.

MachinePoint Használt gépek, a csoport leányvállalata szentelt kereskedelmi MachinePoint minőségű használt gép műanyagipari-és üdítőital-ipar számára. A Csoport központja Spanyolországban, és az elmúlt évtizedben, a nemzetközi terjeszkedés vezetett már irodákat minden kontinensen. A gépet elsősorban európai eredetű, egy nagy a kereslet Latin-Amerikában, Ázsiában és Afrikában. Ez az oka, hogy a hivatalok nyitottak a stratégiai jelentőségű helyszíneken, hogy jobban megfeleljen a helyi keresletet.

Ugyanakkor a csoport MachinePoint két évvel ezelőtt elindított egy sor új komplett üzemek élelmiszer-ipari, leányvállalatán keresztül MachinePoint élelmiszeripari technológiák. Az ajánlat azért egyedülálló, mert az általa kínált megoldások és komplett sorokat a feldolgozás és agrár-élelmiszeripari ital, azzal a lehetőséggel, beleértve a használt gépek azonos. Ez teszi a REACH számos vállalat kombinációja egyedi értéket. A lehetőség, hogy összekapcsolják a legjobb európai technológiai folyamatok használt gépek a legjobb márkák vonzó áron.

David Felix, Plasgrom alapítója, volt lehetősége dolgozni, mint rendező a Cincinnati Milacron Mexikóban, valamint autóipari menedzser husky IMS. Nemrégiben szolgált főigazgatója Plastec. Plasgrom irodák stratégiai helyen a város Queretaro, amely hatékonyan szolgálja a középnyugati és képes mozogni könnyen a többi mexikói Köztársaság.

Cesar Rodriguez, vezérigazgatója MachinePoint azt mondja: "A mexikói piacon, mivel a kezdetek óta stratégiai piaca MachinePoint az értékesítési volumen. Most jobban, mint valaha a helyi jelenlét révén MachinePoint Plasgrom fontos, hogy közelebb ügyfeleink és bővíteni kínálatunkat szolgáltatásokat őket mérnöki szolgáltatások és a helyi gyűlések, valamint komplett üzemek és a vonalak. "

"A vásárlása használt gépek is egy összetett folyamat, amelyre vonatkozóan a fontos, hogy egy jó hírű cég biztosítja a szolgáltatás minősége és biztonsága a műveletet. MachinePoint Használt gépek Sok év óta a piacon, és ügyfeleink támogatnak minket "

David Felix pasztilla, Plasgrom alapítója azt mondja: "A több mint 18 éves szolgálatot a mexikói piac megnyílik műanyag számomra Plasgrom új szakaszt, amellyel kívánom, hogy a piac egy egyedi portfólió nagy értékű szolgáltatások. A kínálat a használt gépek MachinePoint rendkívül érdekes, mind a súlyosságát a vállalat, mint a való hozzáférés biztosítása a legnagyobb flotta használt gépek az európai piacon. Emellett a kínálat a növények és folyamatok leányvállalatán keresztül MachinePoint Food Technologies egyedi és nagyon érdekes a mexikói piacon egyre nagyobb igény a technológia és a gép élelmiszer és ital jó áron. "

Mindkét cég részt vesz a következő tisztességes Plastimagen, Mexikó. MachinePoint Vásár, amely már részt vett a korábbi években.

MachinePoint Media Department
Gema Alvarez
Email: galvarez@machinepoint.com
Tel: + 34 983 54 99 00
www.machinepoint.com

Név:
*Telefon:
*A cég neve:
*E-mail címe:
*Város:
*Ország:
*Hozzászólás:


Lépjen Velünk Kapcsolatba

Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
info@machinepoint.com


Lépjen Velünk Kapcsolatba