MachinePoint.com: Használt ipari berendezések eladása. Használt gépek. Karbantartás és felújítás. Műanyag, Csövek, Csövek, Profilok, Extrudálás, Nyomtatás, Fólia, Hőformázás, Fröccsfúvás, Formázás, PET csomagolás, Tejtermékek, Italok, Víz, Dzsúz / Gyümölcslé, Sör, Olaj, Élelmiszerek, Bádogdobozok, Üvegek.
 • 二手待售机器
 • MachinePoint'te satılık ikinci el makinalar
 • Używane maszyny na sprzedaż w MachinePoint
 • Použité stroje k prodeji MachinePoint
 • Подержанные машины для продажи на MachinePoint
 • Használt gépek eladó MachinePoint
 • Machines d’occasion en vente chez MachinePoint
 • Verkauf Gebrauchtmaschinen bei MachinePoint
 • Macchinari usati in vendita a MachinePoint
 • Maquinaria Usada a la venta en MachinePoint
 • Used machines for sale at MachinePoint
 • Use of own, third party and analysis Cookies.
  This site uses own and third-party cookies to gather information in order to improve our services and to analyze your browsing habits. If you continue to browse, it constitutes acceptance of the installation of the same. The user can configure it´s browser if desired, to prevent them from being installed on your hard drive, but should take into account that such action may cause difficulties browsing the website.
  How to configure it

  MachinePoint és Plasgrom SA de CV Zárt megállapodás szolgálja a mexikói piac műanyag-és üdítőital-  This is not an official translate. Original version here

  Használt élelmiszerek és italok használt technológiája és használt gépek jó áron Mexikóban
  A vezető a használt gépek és Plasgrom MachinePoint Használt gépek SA de CV, egy mexikói cég szentelt igényeinek kielégítése gyártók a műanyagiparban Mexikóban, közel üzletet jelentő Plasgrom MachinePoint Használt gépek Mexikóban és tanácsot ad, és a helyi vásárlók a vételi és eladási gépek elsősorban az üdítőital-ágazatban.

  MachinePoint Használt gépek, a csoport leányvállalata szentelt kereskedelmi MachinePoint minőségű használt gép műanyagipari-és üdítőital-ipar számára. A Csoport központja Spanyolországban, és az elmúlt évtizedben, a nemzetközi terjeszkedés vezetett már irodákat minden kontinensen. A gépet elsősorban európai eredetű, egy nagy a kereslet Latin-Amerikában, Ázsiában és Afrikában. Ez az oka, hogy a hivatalok nyitottak a stratégiai jelentőségű helyszíneken, hogy jobban megfeleljen a helyi keresletet.

  Ugyanakkor a csoport MachinePoint két évvel ezelőtt elindított egy sor új komplett üzemek élelmiszer-ipari, leányvállalatán keresztül MachinePoint élelmiszeripari technológiák. Az ajánlat azért egyedülálló, mert az általa kínált megoldások és komplett sorokat a feldolgozás és agrár-élelmiszeripari ital, azzal a lehetőséggel, beleértve a használt gépek azonos. Ez teszi a REACH számos vállalat kombinációja egyedi értéket. A lehetőség, hogy összekapcsolják a legjobb európai technológiai folyamatok használt gépek a legjobb márkák vonzó áron.

  David Felix, Plasgrom alapítója, volt lehetősége dolgozni, mint rendező a Cincinnati Milacron Mexikóban, valamint autóipari menedzser husky IMS. Nemrégiben szolgált főigazgatója Plastec. Plasgrom irodák stratégiai helyen a város Queretaro, amely hatékonyan szolgálja a középnyugati és képes mozogni könnyen a többi mexikói Köztársaság.

  Cesar Rodriguez, vezérigazgatója MachinePoint azt mondja: "A mexikói piacon, mivel a kezdetek óta stratégiai piaca MachinePoint az értékesítési volumen. Most jobban, mint valaha a helyi jelenlét révén MachinePoint Plasgrom fontos, hogy közelebb ügyfeleink és bővíteni kínálatunkat szolgáltatásokat őket mérnöki szolgáltatások és a helyi gyűlések, valamint komplett üzemek és a vonalak. "

  "A vásárlása használt gépek is egy összetett folyamat, amelyre vonatkozóan a fontos, hogy egy jó hírű cég biztosítja a szolgáltatás minősége és biztonsága a műveletet. MachinePoint Használt gépek Sok év óta a piacon, és ügyfeleink támogatnak minket "

  David Felix pasztilla, Plasgrom alapítója azt mondja: "A több mint 18 éves szolgálatot a mexikói piac megnyílik műanyag számomra Plasgrom új szakaszt, amellyel kívánom, hogy a piac egy egyedi portfólió nagy értékű szolgáltatások. A kínálat a használt gépek MachinePoint rendkívül érdekes, mind a súlyosságát a vállalat, mint a való hozzáférés biztosítása a legnagyobb flotta használt gépek az európai piacon. Emellett a kínálat a növények és folyamatok leányvállalatán keresztül MachinePoint Food Technologies egyedi és nagyon érdekes a mexikói piacon egyre nagyobb igény a technológia és a gép élelmiszer és ital jó áron. "

  Mindkét cég részt vesz a következő tisztességes Plastimagen, Mexikó. MachinePoint Vásár, amely már részt vett a korábbi években.

  MachinePoint Media Department
  Gema Alvarez
  Email: galvarez@machinepoint.com
  Tel: + 34 983 54 99 00
  www.machinepoint.com  Vállalati videó