A MachinePoint nyitva van és a szokásos módon működik. További információkért kattintson ide.

MachinePoint még egyszer jelen Brau Beviale 2018

- Kiállítások

This is not an official translate. Original version here

MachinePoint a Brau Beviale 2018-ban

MachinePoint visszatért még egyszer Brau Beviale a Nuremeberg, 13. és november 15, 2018, hogy elősegítse a legjobb használt gép jelenleg eladó a piacon, és egyben a mérnöki szolgáltatások.

Az eseményen 3 Terület Menedzserek MachinePoint és igazgatói MachinePoint italok Divison és MachinePoint Engineering részt vevők non-stop több mint 3 forgalmas napokon.

Martin Smith, igazgató MachinePoint ital nyilatkozott: „Brau Beviale fontos vásár a csapatunk. A hely Németországban, amely az egyik fő piacok keresésére jó használt gépek tökéletessé teszi. Ebben a kiadásban, azt vettük észre, hogy egyre ügyfelek érkező kelet-európai országokban és Oroszországban.

Az elmúlt pár évben látott fantasztikus új gépek értékesítése és a termelés megrendelések az
egész italiparnak és ez azt jelentette, kevés a használt gépek piacán. A használt gépek általában nagyon drága volt és érdektelen. Úgy érezzük, hogy ez a helyzet lassan változik, és többet várnak használt felszerelések piacra az elkövetkező hónapokban. Szintén a gazdaság hűtés egyes vállalatok előtt álló többletkapacitás. Mi tartott beszélgetések Brau Beviale számos fontos feldolgozók most komolyan fontolgatja felszabadító néhány felesleges eszközök, és MachinePoint nagyon jó helyzetben van, hogy segítsen nekik megtalálni a potenciális nemzetközi vásárlók.

MachinePoint folyamatosan meg az előírásokat és biztonságos használt felszerelések tranzakciókat. Ez tesz minket egy előnyös partner cégek szeretnének foglalkozni valóban professzionális ital- és műanyag berendezés szállítójával használt piacon.”

MachinePoint óta vesz részt Brau Beviale az elmúlt több kiadást ítéli meg, hogy az egyik legfontosabb tárgyi eszközök kiállítások az italgyártás számára. Ebben az évben ez vonzott több mint 40.000 látogató mintegy 1000 kiállítót felvonultató legújabb technológiák és megoldások az ágazat számára.

Kombinációjának köszönhetően a web, mail, szociális hálózatok és vásár promóciós MachinePoint csapata készített számos érdekes projektek a show alatt. MachinePoint egy világszerte jelen és a szakosodott országok közötti gépek értékesítése. A legtöbb üzleti végzik, és gyakorlatilag a MachinePoint csapat, vevő és az eladó nincs sok esélye, hogy találkozzanak, így vásárokon,
mint a Brau Beviale tökéletes találkozási pont. És mivel a legtöbb MachinePoint használt gépek Európában található a helyét a vásár remek kiindulópont azoknak fogyasztók hajlandóak egyesítik utat a tisztességes használt felszerelések vizsgálatokat.

Név:
*Telefon:
*A cég neve:
*E-mail címe:
*Város:
*Ország:
*Hozzászólás:


Lépjen Velünk Kapcsolatba

Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
info@machinepoint.com


Lépjen Velünk Kapcsolatba