MachinePoint.com: Használt ipari berendezések eladása. Használt gépek. Karbantartás és felújítás. Műanyag, Csövek, Csövek, Profilok, Extrudálás, Nyomtatás, Fólia, Hőformázás, Fröccsfúvás, Formázás, PET csomagolás, Tejtermékek, Italok, Víz, Dzsúz / Gyümölcslé, Sör, Olaj, Élelmiszerek, Bádogdobozok, Üvegek.
 • 二手待售机器
 • MachinePoint'te satılık ikinci el makinalar
 • Używane maszyny na sprzedaż w MachinePoint
 • Použité stroje k prodeji MachinePoint
 • Подержанные машины для продажи на MachinePoint
 • Használt gépek eladó MachinePoint
 • Machines d’occasion en vente chez MachinePoint
 • Verkauf Gebrauchtmaschinen bei MachinePoint
 • Macchinari usati in vendita a MachinePoint
 • Maquinaria Usada a la venta en MachinePoint
 • Used machines for sale at MachinePoint
 • Use of own, third party and analysis Cookies.
  This site uses own and third-party cookies to gather information in order to improve our services and to analyze your browsing habits. If you continue to browse, it constitutes acceptance of the installation of the same. The user can configure it´s browser if desired, to prevent them from being installed on your hard drive, but should take into account that such action may cause difficulties browsing the website.
  How to configure it

  MachinePoint nyílik új fiókot Afrikában és Latin-Amerikában  This is not an official translate. Original version here

  Használt jó minőségű berendezések tranzakciók Kenyában és Afrikában
  MachinePoint , a legnagyobb használt gépek kereskedő Műanyag és italok iparágak, bejelentette megnyitása új kereskedelmi irodák Afrikában és Latin-Amerikában.

  Az új fiókok találhatók, Kenyában és Dél-Afrikában , valamint Argentínában , Peruban és Kolumbiában , hogy ez a bővülés csak egy újabb lépés a folyamatos növekedés a cég.

  MachinePoint gondosan kiválasztja az egyes piaci hozzáférést , és ebben az esetben a csoport erősen hisz a folyamatos növekedési lehetőségeket ezekben a régiókban a megnövekedett piaci kereslet a használt a jó minőségű gépeket is.

  Mr. Cesar Rodriguez - vezérigazgatója MachinePoint azt mondta: " Hiszünk abban, hogy a jó minőségű használt gépek a garantált belépés ezeken a piacokon. Top márkájú gép képes kiváló minőségű termékek, amelyek a versenyt a nemzetközi piacokon ¨ . Továbbá , ami segíthet országok Kenya , vagy Peru a hazai és nemzetközi növekedés és az export . "
  " Emellett szükség van ezeken a piacokon , azok számára a vállalatok hajlandóak eladni a jó minőségű használt berendezések, hogy eladja őket egy professzionális cég , mint MachinePoint , amely garantálja a berendezések tranzakció kezelése és ellátása bizalmasan , amit megérdemelnek. "

  Jelenleg MachinePoint bizalommal értékesítő automaták több mint 80 országban világszerte , és bár a csoport központja Spanyolországban , akkor már van egy szét jelenlétét Európában, Ázsiában és Amerikában .

  Ami a csoport szerkezetét is, MachinePoint hozzáférést a jó minőségű használt berendezések leányvállalatán keresztül MachinePoint Használt gépek , és ezen keresztül MachinePoint Food Technologies kínál az italok és az élelmiszeripar teljes üzem megoldást azzal a lehetőséggel , hogy integrálja a használt gépek projektjeit . Végül MachinePoint Pénzügy segíti ügyfeleit nyújtva beállítani és személyre szabott finanszírozási megoldásokat .

  MachinePoint Média Osztály
  Gema Alvarez
  E-mail : galvarez@machinepoint.com
  Tel : + 34 983 54 99 00

  Vállalati videó