MachinePoint nyílik új fiókot Afrikában és Latin-Amerikában


This is not an official translate. Original version here

Használt jó minőségű berendezések tranzakciók Kenyában és Afrikában
MachinePoint , a legnagyobb használt gépek kereskedő Műanyag és italok iparágak, bejelentette megnyitása új kereskedelmi irodák Afrikában és Latin-Amerikában.

Az új fiókok találhatók, Kenyában és Dél-Afrikában , valamint Argentínában , Peruban és Kolumbiában , hogy ez a bővülés csak egy újabb lépés a folyamatos növekedés a cég.

MachinePoint gondosan kiválasztja az egyes piaci hozzáférést , és ebben az esetben a csoport erősen hisz a folyamatos növekedési lehetőségeket ezekben a régiókban a megnövekedett piaci kereslet a használt a jó minőségű gépeket is.

Mr. Cesar Rodriguez - vezérigazgatója MachinePoint azt mondta: " Hiszünk abban, hogy a jó minőségű használt gépek a garantált belépés ezeken a piacokon. Top márkájú gép képes kiváló minőségű termékek, amelyek a versenyt a nemzetközi piacokon ¨ . Továbbá , ami segíthet országok Kenya , vagy Peru a hazai és nemzetközi növekedés és az export . "
" Emellett szükség van ezeken a piacokon , azok számára a vállalatok hajlandóak eladni a jó minőségű használt berendezések, hogy eladja őket egy professzionális cég , mint MachinePoint , amely garantálja a berendezések tranzakció kezelése és ellátása bizalmasan , amit megérdemelnek. "

Jelenleg MachinePoint bizalommal értékesítő automaták több mint 80 országban világszerte , és bár a csoport központja Spanyolországban , akkor már van egy szét jelenlétét Európában, Ázsiában és Amerikában .

Ami a csoport szerkezetét is, MachinePoint hozzáférést a jó minőségű használt berendezések leányvállalatán keresztül MachinePoint Használt gépek , és ezen keresztül MachinePoint Food Technologies kínál az italok és az élelmiszeripar teljes üzem megoldást azzal a lehetőséggel , hogy integrálja a használt gépek projektjeit . Végül MachinePoint Pénzügy segíti ügyfeleit nyújtva beállítani és személyre szabott finanszírozási megoldásokat .

MachinePoint Média Osztály
Gema Alvarez
E-mail : galvarez@machinepoint.com
Tel : + 34 983 54 99 00
Név:
*Telefon:
*A cég neve:
*E-mail címe:
*Város:
*Ország:
*Hozzászólás:

Lépjen Velünk Kapcsolatba

Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
info@machinepoint.com


Lépjen Velünk Kapcsolatba