MachinePoint nyit Értékesítési Iroda Törökországban


This is not an official translate. Original version here

MachinePoint, a legnagyobb európai használt gépek kereskedő folytatja nemzetközi terjeszkedését tervek és megnyitja az új értékesítési iroda Isztambulban, Törökországban. Nemzetközi terjeszkedési terveit két évvel ezelőtt kezdődött a nyitó értékesítési irodák az észak-afrikai és indiai.

MachinePoint régóta a nemzetközi gép kereskedelmi. Ők adtak használt gépek több mint 80 különböző országból megelégedésére mind a vevők és a korábbi gépek tulajdonosai. Székhelye Spanyolországban, azok manapság jelenléte az érett nyugat-európai piacokhoz együtt gyorsan érett piacokon, mint Kelet-Európa, Oroszország, India, Észak-Afrikában és a mai Törökország is.

MachinePoint sikerült szakszerűbbé a használt gépek piacán garantálni szolgáltatás és biztonság mind a vevők és az eladók. A hagyományos töredezett piac tele kisvállalkozók, MachinePoint épített egy szervezet több mint 40 embert szentelt a kereskedelmi használt gépek.

Mr. Cesar Rodriguez - vezérigazgatója MachinePoint azt mondja: "A török ​​piac bebizonyította, hogy egy nagyon fontos piac a szervezetünk számára. Törökország találkozóhelye a kontinensek és fontos szerepet játszik a Eurasia régióban. Ez egy csomó sajátosságait a piacon, ez az oka annak helyi jelenléte segít nekünk szolgálni a török ​​ügyfelek jobb.
Abban MachinePoint főleg foglalkozik használt gépek európai márkák, ahogy mantain magas maradványértékkel így érdekes a nemzetközi kereskedelem.

Törökország egy nagyon erős műanyagipari és upandcoming italgyártás. Török műanyag-és üdítőital-ipar meglehetősen fiatal, és megtalálja a legújabb fejlemények és a design alkalmazása sok vállalat. MachinePoint segíthet török ​​cégek eladni a használt berendezések külföldön, tartva a technológiai tudás távol helyi versenytársak.

Török gyártók értékelik az európai technológiai lépést tartani a minőségi előírásoknak a termék-előállítás. Azoknak a szigorúbb költségvetéshez való hozzáférést az európai technológia lehetővé a vásárlás egy használt gép.

Láttuk nagy növekedés az üzleti Törökország -bol 2007 óta üzleti idén 30% -kal magasabb, mint előző év azonos időszakában Törökországban. És a tendencia az, hogy továbbra is ilyen módon, mint az imént kezdett közeledni ezen a piacon, és mi nagy terveket is.

Ügyfeleink nagyra értékelik profeszionalizmust és a biztonsági, hogy ez ad nekik foglalkozik egy jó hírű cég, amikor a használt gépek igényeit. A nap végén, új, vagy használt gépberuházások része a vállalati stratégia és a versenyelőny. Emiatt az információs és felmérő van megfelelően kell kezelni ". MachinePoint Media Department
Gema Alvarez
Email: galvarez@machinepoint.com
Tel: + 34 983 54 99 00

Név:
*Telefon:
*A cég neve:
*E-mail címe:
*Város:
*Ország:
*Hozzászólás:


Lépjen Velünk Kapcsolatba

Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
info@machinepoint.com


Lépjen Velünk Kapcsolatba