MachinePoint.com: Használt ipari berendezések eladása. Használt gépek. Karbantartás és felújítás. Műanyag, Csövek, Csövek, Profilok, Extrudálás, Nyomtatás, Fólia, Hőformázás, Fröccsfúvás, Formázás, PET csomagolás, Tejtermékek, Italok, Víz, Dzsúz / Gyümölcslé, Sör, Olaj, Élelmiszerek, Bádogdobozok, Üvegek.
 • 二手待售机器
 • MachinePoint'te satılık ikinci el makinalar
 • Używane maszyny na sprzedaż w MachinePoint
 • Použité stroje k prodeji MachinePoint
 • Подержанные машины для продажи на MachinePoint
 • Használt gépek eladó MachinePoint
 • Machines d’occasion en vente chez MachinePoint
 • Verkauf Gebrauchtmaschinen bei MachinePoint
 • Macchinari usati in vendita a MachinePoint
 • Maquinaria Usada a la venta en MachinePoint
 • Used machines for sale at MachinePoint
 • Use of own, third party and analysis Cookies.
  This site uses own and third-party cookies to gather information in order to improve our services and to analyze your browsing habits. If you continue to browse, it constitutes acceptance of the installation of the same. The user can configure it´s browser if desired, to prevent them from being installed on your hard drive, but should take into account that such action may cause difficulties browsing the website.
  How to configure it

  MachinePoint nyit Értékesítési Iroda Törökországban  This is not an official translate. Original version here


  MachinePoint, a legnagyobb európai használt gépek kereskedő folytatja nemzetközi terjeszkedését tervek és megnyitja az új értékesítési iroda Isztambulban, Törökországban. Nemzetközi terjeszkedési terveit két évvel ezelőtt kezdődött a nyitó értékesítési irodák az észak-afrikai és indiai.

  MachinePoint régóta a nemzetközi gép kereskedelmi. Ők adtak használt gépek több mint 80 különböző országból megelégedésére mind a vevők és a korábbi gépek tulajdonosai. Székhelye Spanyolországban, azok manapság jelenléte az érett nyugat-európai piacokhoz együtt gyorsan érett piacokon, mint Kelet-Európa, Oroszország, India, Észak-Afrikában és a mai Törökország is.

  MachinePoint sikerült szakszerűbbé a használt gépek piacán garantálni szolgáltatás és biztonság mind a vevők és az eladók. A hagyományos töredezett piac tele kisvállalkozók, MachinePoint épített egy szervezet több mint 40 embert szentelt a kereskedelmi használt gépek.

  Mr. Cesar Rodriguez - vezérigazgatója MachinePoint azt mondja: "A török ​​piac bebizonyította, hogy egy nagyon fontos piac a szervezetünk számára. Törökország találkozóhelye a kontinensek és fontos szerepet játszik a Eurasia régióban. Ez egy csomó sajátosságait a piacon, ez az oka annak helyi jelenléte segít nekünk szolgálni a török ​​ügyfelek jobb.
  Abban MachinePoint főleg foglalkozik használt gépek európai márkák, ahogy mantain magas maradványértékkel így érdekes a nemzetközi kereskedelem.

  Törökország egy nagyon erős műanyagipari és upandcoming italgyártás. Török műanyag-és üdítőital-ipar meglehetősen fiatal, és megtalálja a legújabb fejlemények és a design alkalmazása sok vállalat. MachinePoint segíthet török ​​cégek eladni a használt berendezések külföldön, tartva a technológiai tudás távol helyi versenytársak.

  Török gyártók értékelik az európai technológiai lépést tartani a minőségi előírásoknak a termék-előállítás. Azoknak a szigorúbb költségvetéshez való hozzáférést az európai technológia lehetővé a vásárlás egy használt gép.

  Láttuk nagy növekedés az üzleti Törökország -bol 2007 óta üzleti idén 30% -kal magasabb, mint előző év azonos időszakában Törökországban. És a tendencia az, hogy továbbra is ilyen módon, mint az imént kezdett közeledni ezen a piacon, és mi nagy terveket is.

  Ügyfeleink nagyra értékelik profeszionalizmust és a biztonsági, hogy ez ad nekik foglalkozik egy jó hírű cég, amikor a használt gépek igényeit. A nap végén, új, vagy használt gépberuházások része a vállalati stratégia és a versenyelőny. Emiatt az információs és felmérő van megfelelően kell kezelni ".

   MachinePoint Media Department
  Gema Alvarez
  Email: galvarez@machinepoint.com
  Tel: + 34 983 54 99 00

  Vállalati videó