A MachinePoint nyitva van és a szokásos módon működik. További információkért kattintson ide.


MachinePoint ajánlások a sikeres K 2019 előkészítéséhez


This is not an official translate. Original version here

A MachinePoint újból kiállít a K 2019-en. Bemutatjuk a használt gépek, mérnöki és tanácsadói szolgáltatásainkat az ipar számára.

Ebben az évben a K csapata új eszközöket kínál a látogatók és a kiállítók számára a vásár és az utazási költségek maximalizálása érdekében.
Íme néhány javaslat, amelyet a MachinePoint kiállítási csapata ad a K látogatóknak, hogy a lehető legtöbbet lehessen kihozni a vásár meglátogatásáról.

1 Vásárolja meg jegyét online

Jegyárak sokkal olcsóbbak, ha online vásárolnak. Az 1 napos K-jegy 49 euróba kerül, szemben a 75-ös euróval, ha a vásáron veszi.
Emellett elkerüli a sorokat és az idő pazarlását, ha online jegyet vásárol.
Jelenleg a K 2019 jegyek ára vonatkozik, kérjük, vegye figyelembe és az árkülönbség az online és az ajtón belüli jegyek között:

Hogyan lehet jegyet vásárolni a K 2019-re?
A K jegyek személyre szabottak, ez azt jelenti, hogy először regisztrálnia kell, meg kell adnia a teljes elérhetőségi adatait, majd meg kell vásárolni a jegyboltba. Csak regisztráció után jegyet vásárolhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy személyre szabott jegyekként meg kell adnia a teljes nevét. Minden jegyen szerepel a neved. A nevet később nem tudja megváltoztatni.
A regisztráció során több jegyet is vásárolhat, de ha különféle embereknek szól, akkor mindegyiknek külön kell regisztrálnia magát, hogy a nevükkel megválthassa a számukra megvásárolt jegyet. K megköveteli, hogy minden látogató külön regisztráljon, hogy jegyet kapjon. Minden jegy személyre szabott, névtelen jegyek nem léteznek a K show-ra.
Ha ingyenes jegyért küldött utalványt, regisztrálnia kell azt is, hogy beválthassa az utalványt, és megkapja az ingyenes jegyet.
Kattintson ide, hogy regisztráljon a K 2019 platformon, és megvásárolja a jegyét, vagy váltja be az ingyenes jegyét:

Fizetni lehet a jegyeken a Visa, a Mastercard, az American Express, a Paypal és a Sofort segítségével. A Concardis a K Tradeshow online szolgáltató partnere.
A hivatalos K 2019 árakkal kapcsolatos információkat itt láthatja: https://shop.messe-duesseldorf.de/cgi-bin/bms_visit/lib/pub/tt.cgi/Prices.html?oid=17507&lang=2&ticket=g_u_e_s_t

2 Ingyenes Wifi
Ebben az évben Arburgnak köszönhetően ingyenes WIFI lesz minden K látogató számára. Arburg az ingyenes WIFI-t népszerűsíti az összes vásárcsarnokban. Csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja a WIFI "arburgXworld" lehetőséget, és adja meg online jegykódját.

3 A tömegközlekedés ingyenes a K 2019 belépőjegyével
A K 2019 Düsseldorfban, egy forgalmas német városban zajlik. A tömegközlekedés népszerű Németországban, általában tökéletesen működik és pontos. A K-show eléréséhez a tömegközlekedés a legjobb módja annak, ha a szálloda közelében található állomáshoz fér.
A K 2019 belépőjegyével ingyenesen utazhat a Düsseldorf Vásárközpontba és a Rheinbahn, a Rajna-Ruhr Regionális Közlekedési Hálózat útvonalain (VRR, 2. osztály, vonatok pótdíjak nélkül a D viteldíjzónában), valamint a Rajna- Sieg regionális közlekedési hálózat útvonalai (VRS, 2. osztály, vonatok pótdíjak nélkül).
Kattintson ide, hogy megtekinthesse a vásárlás helyét a Google térképen.
Lásd itt a tömegközlekedési térképet.


4 Határozza meg céljait a K 2019 látogatásakor
Mit tervez elérni ezen a vásáron? Új szolgáltatót keres? Meg szeretné ismerni bizonyos technológiákat vagy új termékeket vagy gépeket? Piackutatást kíván végezni, vagy alkalmazni kívánja a K 2019-et képzési célokra? Megy oda, hogy találkozzon bizonyos emberekkel és közeli üzleti vállalkozásokkal?
A célok egyértelmű meghatározása a menés előtt meghatározza, hogy kit teljesít és mely prioritást élvez.
A K-vásárok ugyanakkor ugyancsak inspirálóak és szemre nyúlnak, és a célok nélküli kis sétára fordított idő segíthet ösztönözni ötleteidet és kreativitását.


5 Tervezze meg látogatásait előre, hogy a legtöbb időt a lehető legjobban kihasználhassa a K 2019-en
A K 2019 hatalmas vásár, több mint 3200 kiállítóval, 16 teremben. Nagyon tanácsos előkészíteni, amit előre látni szeretne, ha maximális időt akar elérni. Ellenkező esetben kockáztathatja az információ és a kiállítók mennyiségének elvesztését. Most, hogy meghatározta a céljait, fontos, hogy kiválassza, mely társaságokat látogatja meg. Légy reális azzal, hogy mennyi látogatót szeretne látogatni, a vásáron való részvétel ideje szerint.
Itt található a K padlótérkép: https://www.k-online.com/en/Visitors/Services_for_visitors/Site_Map_Brochures
A K kiállítók és termékek listáját itt találja: https://www.k-online.com/en/Exhibitors_Products_K_2019/Exhibitor_Product_Search

A K webhely különféle eszközöket kínál a látogatás tervezéséhez a K alatt:
Matchmaking
Ez az eszköz lehetővé teszi akár 50 találkozó ütemezését a látogatókkal vagy a kiállítókkal. Ez egy csodálatos eszköz, mert megbeszéléseket szervezhet mind a kiállítókkal, mind a regisztrált látogatókkal, így hatalmas lehetőségeket kínál a hálózatépítésre.
Előzetes egyeztetésekkel biztos lehet benne, hogy forgalmas kabinokban vesz részt. Szintén ha előzetesen elmondja a kiállítóknak, hogy mi az Ön igénye, akkor felkészülhetnek egy személyre szabottabb tárgyalásra, amely veled jár a vásáron.
A Matchmaking-ot számítógépén keresztül az alábbi linkre kattintva írhatja be: https://matchmaking.grip.events/k2019matchmaking/app/home
Vagy letöltheti alkalmazását a K-találat keresésével a mobiltelefonján.
Ez az eszköz csak akkor érhető el, ha regisztrálták és megvásárolták a K belépőjegyet, ugyanazzal a bejelentkezési névvel és jelszóval.

MyOrganizer
Ezzel az eszközzel elkészítheti a meglátogatni kívánt kiállítók listáját, megtervezheti az útvonalakat a K padló mentén, és személyes megjegyzéseket fűzhet minden egyes kiállítóhoz. Nem engedi, hogy kapcsolatba lépjen más látogatókkal, mint például a Matchmaking, és nem engedi megbeszélések megszervezését egy adott időpontban és időpontban. Elsősorban hasznos a kiállítók és helyszíneik kiválasztása. Ne feledje, hogy K hatalmas, és a kiállítás egyik pontjáról a másik oldalra való séta sok időt és energiát igényel. Az útvonal megtervezése fontos az idő felhasználása érdekében!

Csak akkor érheti el ezt az eszközt, ha ugyanazzal a bejelentkezési névvel és jelszóval megvásárolta a K belépőjegyét a K-hoz.
Itt adhatja meg a My K szervezőt: https://www.k-online.com/en/Visitors/Services_for_visitors/MyOrganizer

K app
K kifejlesztette ezt az alkalmazást, így az összes kiválasztott kiállító mobiltelefonján is elérhető, akár offline is. Csak angolul és németül érhető el.
Regisztrálnia kell és vásárolni kell egy K jegyet az alkalmazás eléréséhez.
Töltse le az alkalmazást a mobiltelefonjára, és a következő információkat nyújtja Önnek:
Vásári válogatás
Kiállítók és termékek keresése
Események adatbázisa
Kiállítás és kiállítói hírek
Interaktív csarnoktérkép
A kiállítók és termékek könyvjelzése
Információk a vásárról
Itt érhető el: https://www.k-online.com/en/Visitors/Services_for_visitors/K_Mobile_Services

6 Merítsen ihletet, képzzen be a legújabb trendekbe és technológiákba
A K kiállításon részt vehetnek a műanyagipar aktuális forró témáinak vitáin, beszédein, előadásain és eseményein is.
Az alábbiakban megtalálja ezek listáját:

K Különleges kiállítás a C40-es csarnokban 6
A Special Show egy központi fórum a 6 / C40 teremben, amelynek célja információk és ötletek megosztása a polimerekre és az ipari innovációkra, az erőforrások megőrzésére, a digitalizálásra, a megújuló energiákra és a fenntarthatóságra összpontosítva. Különféle tudományos, ipari és politikai szakértői testület vesz részt.
A show 7 napját 7 különböző téma köré szervezik:
Október 16., szerda: A műanyagok alakítják a jövőt
Október 17., csütörtök: Műanyagok a fenntartható fejlődésért
Október 18., péntek: Digitalizáció és műanyagipar 4.0
Október 19., szombat: Műanyagok a körforgásos gazdaság és a tengeri hulladék között
Október 20., vasárnap: Ifjúság és oktatás
Október 21., hétfő: I. funkcionalitás (anyagok, folyamatok, tervezés): adalékanyagok gyártása, könnyűszerkezet, mobilitás
Október 22., kedd: II. Funkcionalitás (anyagok, folyamatok, formatervezés): új anyagok, adalékanyagok, bioplasztika
A teljes program beszerzéséhez kérjük, látogasson el a https://www.plasticsshapethefuture.de/en/programme/

Tudományos campus a 7. csarnokban
Az egyetemek és más oktatási és kutatási intézmények bemutatják legújabb kutatásaikat a műanyag- és gumiipar számára.
Anyag- és formatervezési újítások a K-nél
Az ipari tervezők számára egy speciális részt hoztak létre a K webhelyen, hogy interjúkat és információkat kapjanak a témával kapcsolatban. Itt található: https://www.k-online.com/en/Materials_and_Design
Csatlakozhat Chris Lefteri vezetett túrákhoz. Chris neves szerző és anyagtervező szakértő. A kiállítókon keresztül vezet új anyagokhoz, folyamatokhoz és technológiákhoz, amelyek véleménye szerint meghatározzák a jövőbeni trendeket. A túra 90 percet vesz igénybe, október 20., vasárnap és október 21., hétfő 10.30-kor kezdve. 20 főre korlátozódik. A feliratkozáshoz kapcsolatba léphet itt: david@chrislefteri.com.

Bioplasztika üzleti reggeli a Kongresszusi Központban, a Messe Düsseldorf vásárterületén (CCD Ost)
A Bioplastics magazin 8:00 és 12:30 között tartja a Bioplastics üzleti reggelit a következő időpontokban:
17.10 .: Bioplastics csomagolásban
18.10 .: PLA, innovatív bioplasztika
19.10 .: Bioplasztika tartós alkalmazásokban
20.10 .: PHA, lehetőségek és kihívások
Kérjük, olvassa el a teljes programot itt
7 Kövesse nyomon a kiállítás után
Használja ki a kapcsolatok során felmerült összes kapcsolatot és kutatást, és készítsen jelentést, és hasonlítsa össze az eredeti célokkal. Ha a csapata szintén részt vesz a vásáron, fontos, hogy kérje tőlük a vásár kiállítását és a jelentéseket is.
A vásárok nagy befektetés nemcsak a kiállítók, hanem a látogatók számára is. A ROI mérése a vásárlátogatásokon segít Önnek a jövőbeni jobb megtervezésében.
Sok szerencsét és sok sikert a K 2019-re!
Név:
*Telefon:
*A cég neve:
*E-mail címe:
*Város:
*Ország:
*Hozzászólás:


Lépjen Velünk Kapcsolatba

Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
info@machinepoint.com


Lépjen Velünk Kapcsolatba