A MachinePoint sikeresen részt vett az ANUGA FoodTec 2018-as vásáron Kölnben

- hírek

This is not an official translate. Original version here

MachinePoint bemutatta az Anuga Foodtec 2018-at
A MachinePoint megismétli a gyümölcsöző ANUGA 2018-at. A műanyag- és italgyártás vezető szolgáltatója március 20-tól március 23-ig csatlakozott az Anugához, Kölnben, egy jól látogatott állvánnyal, amely a piacon kapható legalkalmasabb gépeket kínálja, stop-megoldás a mérnöki és tanácsadói szolgáltatások számára az ipar számára.

"Nagyon elégedett vagyok azzal a válaszral, amit Kölnben kaptunk. Nem csak nagyszámú kérést láttunk, hanem sok országból származó ügyfelekkel is sikerült kapcsolatba lépnünk "- állapította meg Martin Smith, az Élelmiszerek és Italok Értékesítési Igazgatója. Természetesen a vendégek Európából érkeztek, de közülük sokan Amerikából, Ázsiából és Afrikából is származnak. "A megbeszélések megerősítették az elkövetkező év optimizmusát, amelyet már előre jelöltünk, és fontos visszajelzéseket adott arra vonatkozóan, hogy az iparág hogyan végzi a világot."
Számos ügyfél mutatott érdeklődést a MachinePoint mérnöki szolgáltatásai iránt, amelyeket kifejezetten az ipari létesítmények bővítésére vagy fejlesztésére törekvő vállalatok számára célzott meg. A rendkívül személyre szabott mérnöki értékelés és a finanszírozási lehetőségek kombinációja teszi a MachinePoint Engineering kínálatát nagyon érdekesnek a kis és bővülő vállalatok számára. Pablo Rodriguez, a MachinePoint Engineering igazgatója megerősíti a piac erős elfogadását. "Szolgáltatásainkat nagyra értékeljük az italok és az élelmiszeripar vállalkozói, akik egy erős műszaki háttérrel rendelkező csapatot keresnek az üzleti és ágazati ismeretekkel kombinálva, így személyre szabott megoldást kínálhatunk nekik. Az ügyfél csapatába integráljuk magunkat, mintha a belső mérnöki osztályunk lenne. "
A csapat érzése az, hogy az ANUGA idén nagy elismerést szerzett a piacon, ami megerősíti az ágazat helyreállítását és az elkövetkező évek optimista kilátásait. A vásár ismét nagyszerű találkozási pont volt az ipar számára, jól szervezett és irányított.

Név:
*Telefon:
*A cég neve:
*E-mail címe:
*Város:
*Ország:
*Hozzászólás:


Lépjen Velünk Kapcsolatba

Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
info@machinepoint.com
Tekintse meg egyéb hivatalok »

Lépjen Velünk Kapcsolatba