A MachinePoint nyitva van és a szokásos módon működik. További információkért kattintson ide.


MachinePoint meghaladja elvárásaikat a növekedés 2013-ban


This is not an official translate. Original version here

Vegyél és adjon el ipari használandó berendezést MachinePoint
Az elején a 2014 MachinePoint , az európai vezető értékesítése használt műanyag gép, ami egyenleg a bevételek és a veszteségek és egy tény világos : a csoport továbbra is növekszik, és innovációra.

A közel 39%- a nyereség 2013-ban , 24% -ban az előző évhez képest , az összeg MachinePoint éves átlagban 31,5 %-kal az elmúlt két évben . A következetes és jól megérdemelt promóció.

A szó a Cesar Rodriguez , vezérigazgatója a csoport, " ez a növekedés annak köszönhető, hogy az ismétlés ügyfelek, akik értékelik a professzionalizmus és elkötelezettsége MachinePoint a tranzakciókat végrehajtó , a szövetség a legnagyobb gyártó a gép a világon, és MachinePoint alátámasztja azokat és az ügyfelek. "

MachinePoint kezdte forradalmasítja az üzleti ötlet a spanyol és a kezdetektől fogva a 90-es években , amikor azt állapították meg , mint az egyik első vállalat "dot com. " A honlapján a cég nagyrészt felelős a promóció , mert rajta 100%-ban lépett be az üzlet gyerekcipőben jár. "Most 50%-a új ügyfelek számára , hogy megtalálják, amit keresnek , és a másik 50 %-a visszatérő vásárlókat. "

Évek MachinePoint már meghatározott célokat , folytatni kívánja az ügyfelek ugyanazon szakértelmét és megbízhatóságát már folyik születése óta.

MachinePoint Media Department
Gema Alvarez
Email: galvarez@machinepoint.com
Tel: + 34 983 54 99 00

Név:
*Telefon:
*A cég neve:
*E-mail címe:
*Város:
*Ország:
*Hozzászólás:


Lépjen Velünk Kapcsolatba

Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
info@machinepoint.com


Lépjen Velünk Kapcsolatba