MachinePoint az afrikai élelmiszer- és italgyártás fejlesztésének támogatása


This is not an official translate. Original version here

Élelmiszer- és italgyárak mérnökei Afrikában
A MachinePoint, a használt gépek értékesítésével és mérnöki szolgáltatásaival foglalkozó vezető cég bemutatja, hogyan érzékelik az ipari forradalom alatt álló afrikai kontinenseket, és miként járulnak hozzá szolgáltatásai az agrár-élelmiszeripari és csomagoló iparágak fejlesztésében.

Afrika egy nagy kontinens tele kontinensekkel. A MachinePoint használt gépek részlege főként Észak-Afrikában folyik az elmúlt évtizedben. Az elmúlt néhány évben, és köszönhetően a MachinePoint mérnöki szolgáltatásainak kínálatában, üzleti lehetőségek is felmerülnek más afrikai piacokon és régiókban. A MachinePoint csapata nagy igényt mutatott a minőségi használt gépek és mérnöki szolgáltatások terén, amelyek új termelőüzemek létesítéséhez vagy meglévő kapacitások bővítéséhez szükségesek.

Pablo Rodriguez, a MachinePoint Engineering igazgatója rámutat arra, hogy Algériában, Angolában és Etiópiában nagy fejlesztési és gépi keresletet észlel, majd más közép-afrikai országokat, például Zambia, Mozambik, Tanzánia, Kongó és Nigéria követ.

A MachinePoint ezeket a piacokat kínálja az élelmiszer- és italfeldolgozó és csomagológépek számára: töltővonalak, előformázó és sapkás gépek, PET fúvókák, PET-töltőanyagok, dobozok és üveg töltőanyagok, film- és mezőgazdasági gépek, cső- és profilextruderek, több méretű befecskendezők, tejfeldolgozó gépek, stb.

A MachinePoint mérnöki szolgáltatások olyan befektetőket és vállalkozókat kísérnek, amelyek új feldolgozóüzemeket hoznak létre a mezőgazdasági termékek feldolgozott termékekké, a víz, gyümölcslevek, szénsavas italok és tejtermékek feldolgozására. A MachinePoint mérnöki csapata értékeli az ügyfeleket a kezdeti projektmeghatározásról az új gyártósorok üzembe helyezésére. Ez egy személyre szabott értékelés, amely minden ügyfél igényeihez és költségvetéséhez igazodik.

A MachinePoint érdeklődő afrikai vállalkozói általában középvállalkozások, akik a legjobb ár-érték arányt keresik. Számukra a MachinePoint által használt gépek rendkívül versenyképesek, mivel hozzáférést biztosítanak jó minőségű, elsősorban európai eredetű gépekhez, jóval alacsonyabb áron, mint egy jól ismert márkájú új gépek.

A vezető márkák használt gépei magas szintű hatékonyságot és termelékenységet tartanak fenn a másodlagos márkákhoz képest. Ez kevesebb termelési leálláshoz, hosszabb élettartamhoz és nagyobb termelékenységhez vezet.

Az afrikai üzleti közösség számára az alkalmazott gép optimális megoldás lehet, hiszen drasztikusan csökkenti a kezdeti beruházásokat, miközben magas minőségi követelményeket támaszt. A MachinePoint használt gépei főként a fejlett európai gazdaságokban található gyárakból származnak, ahol a vállalatok rendkívül szűk árréssel versenyeznek egy nagyon árérzékeny piacon. Ez azt jelenti, hogy ezeknek a vállalatoknak a legfrissebb technológiájukra van szükségük a gyáraikban, hogy fenntartsák versenyképességüket, és így a karbantartott többletet eredményezik, csökkentett munkaidővel.

Az afrikai piacokon, ahol az étel- és italtermékekben az árak alacsonyabbak, mivel nagy az importfüggőség, a margók eléggé érdekesek ahhoz, hogy a vállalkozók elkezdjék a helyi termelést. A lakosság egyre növekvő vásárlóereje és az egyre növekvő élelmiszer- és italgyártási kereslet miatt a vállalkozók új termelési létesítmények létrehozását fektetik be helyben.
Az európai gépek többlete támogatja az optimális termelékenységet az afrikai országok költség- és árrés-infrastruktúrájához. Számos vállalkozó látja, hogy a helyi termelés növelése növeli nyereségét, és a MachinePoint által használt gépek nagy igénybevételnek vannak kitéve, mivel a MachinePoint ügyfelei számára biztosítja a gépek biztonságos behozatalához szükséges összes szolgáltatást.

Ezzel párhuzamosan a MachinePoint mérnöki szolgáltatásai biztosítják azt a biztonságot, amelyet sok befektetőnek szüksége van a teljes növényi projektek esetében.

Afrika a megélhetési gazdaságból a fejlett ipari gazdasággá változik. Ez a lépés elengedhetetlen ahhoz, hogy növekedjen a növekvő népesség életszínvonala. A MachinePoint csapatát az afrikai projektek nagymértékben motiválják, mivel könnyen észlelik az ipari projekteknek a népességre gyakorolt pozitív hatását. Az élelmiszeripar fejlesztése az élelmiszerárakat lecsökkenti, és a nagyobb többség számára megfizethetővé teszi őket.

Sok vállalkozó is fektet be az exportáló termelékenységük javulásába; ez jövedelmet generál azoknak az országoknak, amelyek remélhetőleg növelik az egész népesség jólétét.

Pablo Rodriguez megjegyzi: "Az afrikai tevékenységünknek a mérnöki szolgáltatásaink előmozdítására irányuló legújabb növekedését az a tény határozza meg, hogy e területen több igényt kapunk, mint Amerikából vagy Ázsiából, a helyi közelség és az ütemterv óriási segítséget nyújt a a projektek: Afrikában a globális helyzet jelentősen javult, számos háború befejeződött, a növekedési kilátások nagyszerűek, és felelősségünk van arra, hogy segítsük Afrika munkájának megteremtését és fiatalok reménységét.

Afrikának az a kihívása, hogy korszerűsítse magát és korszerűsítse iparát, hogy a globalizált világ egyik legfontosabb szereplőjévé váljon. Afrikának nemcsak együttmőködı gazdaságként történı ápolása, hanem olyan minıségi termékek exportálása is, amelyek megfelelnek a világszínvonalú szabványoknak. Az export szükséges a fejlesztés korai szakaszában ahhoz, hogy biztosítsa a többi ipar szerkezetének korszerűsítéséhez szükséges bevételeket. Mindez biztonságos gazdasági és politikai légkört igényel. A korrupció továbbra is korlátozó tényező a növekedés szempontjából ezekben az országokban.

A MachinePoint egyik fő előnye, mint mérnöki vállalat, független a gyártóktól abban, hogy ügyfeleinknek a lehető legjobb technológiai megoldást ajánlja fel. A legtöbb esetben a beavatkozás csökkenti a költségeket. Jól definiált árajánlatkéréseket dolgozunk ki, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy több gyártó számára kérjen árakat a tökéletesen meghatározott berendezésekre. Az ajánlatok összehasonlíthatók, lehetővé téve ügyfeleink számára, hogy a legjobb technikai megoldást válasszák érdekeik és költségvetésük tekintetében.

A projekt során a tudás átadása és ügyfeleink technikai munkatársainak képzése kulcsfontosságú, hogy a projekt befejezésekor értékesítsük az ügyfél csapatát. Megoldásaink személyre szabott gyárak, legtöbbször kombináljuk a különböző gyártók és márkák berendezéseit, mivel a legjobb technológiát és értéket keressük minden gyártó cégtől ".

Név:
*Telefon:
*A cég neve:
*E-mail címe:
*Város:
*Ország:
*Hozzászólás:


Lépjen Velünk Kapcsolatba

Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
info@machinepoint.com


Lépjen Velünk Kapcsolatba