A MachinePoint csapata gyakorlati tapasztalattal rendelkezik a berendezések szétszerelésében és a nemzetközi szállításban


This is not an official translate. Original version here

A MachinePoint jól képzett csapat koordinálja az ipari gépek szétszerelését, csomagolását és szállítását
A nehéz ipari berendezésekkel elért sikeres művelet Litvániából Kanadába költözött. A MachinePoint évente több mint 200 gépet értékesít.

A minőség a legfontosabb, és a költségeket versenyképessé kell tenni a boldog ügyfelek számára. A nagyméretű feldolgozó gépek nemzetközi szállításának szétszerelésével, mozgatásával és szervezésével a tapasztalat és a jól képzett csapat kulcsfontosságú sikertényezők a kockázat minimalizálása és a siker elérése érdekében.

Ebben az alkalomból a MachinePoint csapatát Gianni Olivo, az Élelmiszer-és Élelmiszeripari Divízió üzletágának vezette. A Husky GL 300 rendszert előformák gyártására szét kellett szedni és csomagolni az út- és tengeri szállításhoz. 4 nagy konténert szereltek fel, és Olivo helyszíni koordinációt szervezett a munka elvégzéséhez szükséges különböző csapatok, a szállítmányozó társaság és a 10 technikus között. Ugyanakkor a MachinePoint központjában a logisztikai és jogi csapatok együtt dolgoznak Olivo úrral a zökkenőmentes működés érdekében.

Bizonyos esetekben és amikor lehetséges, a beszerző cég mérnökei, ahol a gépet össze kell szerelni, segíti a szétszerelést és a rakodást, hogy megismerhessék a gépet. Ez megkönnyíti az összeszerelést a rendeltetési üzemben. Ebben az esetben Kanadai technikusok voltak jelen, és valós időben ellenőrizhették, hogy a kábelezést hogyan kapcsolták le és helyesen jelölték.

Vegyünk egy pillantást a MachinePoint tipikus munkanapjára, amikor a szállítás és a terhelés felügyeletének fontos feladatát fejlesztjük.
A MachinePoint csapata késő este vasárnap érkezett a Riga nemzetközi repülőtérre. Korai hétfő reggel két órát vándoroltak a helyszínre, ahol a berendezés található.
A leszerelés a szorító- és befecskendezőegységekkel, a hidraulikaolaj elvezetésével, a levegő, a víz és a hidraulikus tömlők, az elektromos áram és a jelkábelek leválasztásával kezdődött. Nyolc intenzív munkaidő.

A következő napon a szárítóberendezést le kellett választani és fel kell tölteni - kábelek, szívócsövek, víz stb. Ezzel párhuzamosan az előző napra szétszerelt befogadó és befecskendező egységeket át kell vinni a gyárból a raktárba.

A litván munkavállalók magasan képzettek és használtak korcsolyákat, hogy megkönnyítsék a gépek mozgatását. Sajnos az első konténer késve érkezett, és a rakodást a következő napig el kellett halasztani.

A sikeres betöltés kulcsa a professzionális és a do-do-attitűd csapat, mivel váratlan körülmények gyakran előfordulnak. A MachinePoint köszönetét fejezi ki a litván munkavállalóknak a projekt során elért teljesítményükért, hiszen nemcsak szakmai, hanem mindig készen álltak arra, hogy segítsenek és megpróbálják megoldani a folyamatban felmerülő sok kihívást.

Szerdán a csapat egy része felügyelte a mezzanine szárító, tartály és párátlanító egységek szétszerelését, csomagolását és betöltését, míg a többiek felügyelték a csomagolást és a befecskendező egység berakodását a raktárba.

Csütörtökön egy második tartályt töltöttek a HR, az EOAT és a Cool Jet formaival.

A garat betöltése és rögzítése és a konténerben lévő alkatrészek többi része könnyebb volt, mint a megelőző nap, azonban a csapatok későn dolgoztak. Amikor a különböző részeket rögzítik és rögzítik a tartályokba, figyelembe veszik a hajózás során fellépő erőket. Ez a rész kritikus fontosságú annak biztosítására, hogy a gép biztonságosan érkezik a rendeltetési helyre.

Végül pénteken befejeződött a csomagolás és a tartályba betöltés. Olivo úr felügyelte és aláírta az összes fuvarokmányt annak ellenőrzése után, hogy minden helyes volt. A MachinePoint HQ legális csapata ott volt, hogy értékelje ezt a feladatot. Nagyon fontos, hogy teljes mértékben kövesse a helyes folyamatot és biztosítsa a berendezés szállítás közben bekövetkezett baleset esetén. Az exportdokumentáció egyikében sem lehet hiba, hogy elkerülhető legyen a berendezés tartása a kikötőben.

A MachinePoint a gépek és gépek csomagolásán, betöltésénél és szállítmányozásán alapszik
Név:
*Telefon:
*A cég neve:
*E-mail címe:
*Város:
*Ország:
*Hozzászólás:


Lépjen Velünk Kapcsolatba

Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
info@machinepoint.com


Lépjen Velünk Kapcsolatba