A MachinePoint nyitva van és a szokásos módon működik. További információkért kattintson ide.

MachinePoint's csapat látogatók Pack Expo 2018 Chicago

- Kiállítások

This is not an official translate. Original version here

Pack Expo a legnagyobb esemény a csomagolóipar számára 2018-ban Amerikában. A több mint 50.000 látogató alatt négy nap intenzív, ez az a hely, a csomagolási szakemberek, hogy a hálózat, fedezze fel az új csomagolási trendek, lásd az új gépek újítások és új szolgáltatók.

Victoria Dayne, MachinePoint's Area Business Manager Egyesült Államok, most fejezte be ide látogató óriási csomagolás show és tapasztalt 4 nap tele a legmodernebb gépek technológia, mint például az új SACMI LINEAR töltőanyag Bag-In-Box vonalak.

Victoria azt mondja: „Én már képes ellenőrizni a csomagolás kivitelezése, különböző gépgyártók megoldások a»gyár a jövő«, amelynek célja, hogy megfeleljen a változó fogyasztói trendeket, mint a kényelem és a hordozhatóság, valamint költségtakarékos technológiák és a környezettudatosságot. Új trendek feszegetjük üdítőital gyártó cégek, hogy kialakítsák a csomagolás design és gyártósorok, annak érdekében, hogy megbirkózzanak az egyre növekvő étvágy prémium márkák, a szerves és természetes termékek, környezetbarát csomagolás, és a kreativitás.

Mivel a MachinePoint képviselője ebben a kiállításon, Jártam a legtöbb partnereink és ez már szép is látni a régi barátok, és amely megfelel az újakat. Ebben a digitális korban, amikor skyped találkozók, e-maileket és a közösségi média úgy tűnik, hogy helyette face-to-face kapcsolatok, semmi sem helyettesítheti a valódi személyes kapcsolatot ügyfeleinkkel és a szállítók.

És nekem személy szerint ez volt a csodálatos, hogy újra a szülővárosomban Chicago, a nagy fogadó város az ilyen típusú esemény, ahol Advertisement nemzetközi hangulat szolgál, mint egy nagy visszavonulás egy hosszú nap után a vásáron ... és persze kísért ülésén jazz ...”

MachinePoint már szorosan együttműködik az OEM-ek a mi érettebb európai piacokon, és kezdjük, hogy az eredményeket a munkánkat az elmúlt pár évben az észak-amerikai piacon is, a sokkal újabb piaca MachinePoint.

Kutatja az új technológiák és állandóan frissített piaci trendek szükséges MachinePoint csapata mert ez befolyásolja a rettenetesen a használt gépek piacán, mert az elavult technológiai berendezések is jön fel eladásra különböző piacokon és meg kell áthelyezhető más piacokon, ahol a technológia nem alakult ki, mint a hasonló ütemben. Elemzése és megértése a piaci trendek elengedhetetlen ahhoz, hogy értékeljük a használt gépek szerint a piaci kereslet helyett csak figyelembe véve a könyv szerinti érték.

Név:
*Telefon:
*A cég neve:
*E-mail címe:
*Város:
*Ország:
*Hozzászólás:


Lépjen Velünk Kapcsolatba

Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
info@machinepoint.com


Lépjen Velünk Kapcsolatba