MachinePoint.com: Használt ipari berendezések eladása. Használt gépek. Karbantartás és felújítás. Műanyag, Csövek, Csövek, Profilok, Extrudálás, Nyomtatás, Fólia, Hőformázás, Fröccsfúvás, Formázás, PET csomagolás, Tejtermékek, Italok, Víz, Dzsúz / Gyümölcslé, Sör, Olaj, Élelmiszerek, Bádogdobozok, Üvegek.
 • 二手待售机器
 • MachinePoint'te satılık ikinci el makinalar
 • Używane maszyny na sprzedaż w MachinePoint
 • Použité stroje k prodeji MachinePoint
 • Подержанные машины для продажи на MachinePoint
 • Használt gépek eladó MachinePoint
 • Machines d’occasion en vente chez MachinePoint
 • Verkauf Gebrauchtmaschinen bei MachinePoint
 • Macchinari usati in vendita a MachinePoint
 • Maquinaria Usada a la venta en MachinePoint
 • Used machines for sale at MachinePoint
 • Use of own, third party and analysis Cookies.
  This site uses own and third-party cookies to gather information in order to improve our services and to analyze your browsing habits. If you continue to browse, it constitutes acceptance of the installation of the same. The user can configure it´s browser if desired, to prevent them from being installed on your hard drive, but should take into account that such action may cause difficulties browsing the website.
  How to configure it

  MachinePoint csapata is részt vesz Emballage csomagolás párizsi kiállítása  This is not an official translate. Original version here


  Rendezzük egy találkozót velünk során Emballage Packaging kiállítás Párizsban!

  Kérjük, e-mail: info@machinepoint.com, hogy egy találkozót

  MachinePoint Használt gépek - Making a vételi és eladási tapasztalatok biztonságos és professzionális.

  Mivel a legnagyobb használt gépek kereskedelmi szervezet Európában az italok és műanyagok iparágakban, MachinePoint márka egyet jelent a minőség és a jó szolgáltatás.

  A MachinePoint értékesítési csapat lesz a részvétel a Emballage Packaging kiállítás zajlik Párizsban a 22. és november 25. Ne hagyja ki egy felbecsülhetetlen értékű lehetőséget, hogy megfeleljen a csapat, és megtanulják, hogyan tudjuk teljesíteni a használt gépek igényeinek.

  "Ez a vásár egy nagy lehetőség számunkra, hogy eleget szembe ügyfeleinkkel francia és afrikai országok", mondja Pilar Alvarez, Műanyag Division menedzsere. "Az elmúlt néhány évben, az üzleti Afrikából jelentősen megnövekedett, és ezen a vásáron biztosítja számunkra a lehetőséget, hogy találkozzon személyesen ügyfeleinkkel. Azt is kiváló lehetőséget nyújt, hogy találkozzon a helyi francia műanyagipar. Franciaország egy nagyon fontos piac számunkra, mint mi eladni egy csomó használt gépek francia gyártó a világméretű. Már van egy erős partnerség a legtöbb nagy műanyag gépek márka köszönhetően együttműködve OEM. Számunkra nagyon fontos, hogy milyen OEM partnerek lépést tartani a legújabb berendezések fejleményeket. "

  Habib Charrada vezetője, az észak-afrikai MachinePoint hivatal azt mondja: "Mivel MachinePoint nyitott értékesítési irodát Észak-Afrikában több mint 2 évvel ezelőtt, a jelenlét a térségben drámai módon megnövekedett. A linkek Franciaországot az észak-afrikai országokban teszi ezen a vásáron nagyon érdekes, mivel ez egy találkozási pont az ipar, és lehetőséget, hogy megismerjék a legújabb gépek fejlesztéseket, és felzárkózni a legújabb innovációk "

  MachinePoint Média Osztály
  Gema Alvarez
  E-mail: galvarez@machinepoint.com
  Tel: + 34 983 54 99 00


  Vállalati videó