A MachinePoint nyitva van és a szokásos módon működik. További információkért kattintson ide.


MachinePoint csapata is részt vesz Emballage csomagolás párizsi kiállítása


This is not an official translate. Original version here

Rendezzük egy találkozót velünk során Emballage Packaging kiállítás Párizsban!

Kérjük, e-mail: info@machinepoint.com, hogy egy találkozót

MachinePoint Használt gépek - Making a vételi és eladási tapasztalatok biztonságos és professzionális.

Mivel a legnagyobb használt gépek kereskedelmi szervezet Európában az italok és műanyagok iparágakban, MachinePoint márka egyet jelent a minőség és a jó szolgáltatás.

A MachinePoint értékesítési csapat lesz a részvétel a Emballage Packaging kiállítás zajlik Párizsban a 22. és november 25. Ne hagyja ki egy felbecsülhetetlen értékű lehetőséget, hogy megfeleljen a csapat, és megtanulják, hogyan tudjuk teljesíteni a használt gépek igényeinek.

"Ez a vásár egy nagy lehetőség számunkra, hogy eleget szembe ügyfeleinkkel francia és afrikai országok", mondja Pilar Alvarez, Műanyag Division menedzsere. "Az elmúlt néhány évben, az üzleti Afrikából jelentősen megnövekedett, és ezen a vásáron biztosítja számunkra a lehetőséget, hogy találkozzon személyesen ügyfeleinkkel. Azt is kiváló lehetőséget nyújt, hogy találkozzon a helyi francia műanyagipar. Franciaország egy nagyon fontos piac számunkra, mint mi eladni egy csomó használt gépek francia gyártó a világméretű. Már van egy erős partnerség a legtöbb nagy műanyag gépek márka köszönhetően együttműködve OEM. Számunkra nagyon fontos, hogy milyen OEM partnerek lépést tartani a legújabb berendezések fejleményeket. "

Habib Charrada vezetője, az észak-afrikai MachinePoint hivatal azt mondja: "Mivel MachinePoint nyitott értékesítési irodát Észak-Afrikában több mint 2 évvel ezelőtt, a jelenlét a térségben drámai módon megnövekedett. A linkek Franciaországot az észak-afrikai országokban teszi ezen a vásáron nagyon érdekes, mivel ez egy találkozási pont az ipar, és lehetőséget, hogy megismerjék a legújabb gépek fejlesztéseket, és felzárkózni a legújabb innovációk "

MachinePoint Média Osztály
Gema Alvarez
E-mail: galvarez@machinepoint.com
Tel: + 34 983 54 99 00

Név:
*Telefon:
*A cég neve:
*E-mail címe:
*Város:
*Ország:
*Hozzászólás:


Lépjen Velünk Kapcsolatba

Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
info@machinepoint.com


Lépjen Velünk Kapcsolatba