MachinePoint csapata is részt vesz Emballage csomagolás párizsi kiállítása


This is not an official translate. Original version here

Rendezzük egy találkozót velünk során Emballage Packaging kiállítás Párizsban!

Kérjük, e-mail: info@machinepoint.com, hogy egy találkozót

MachinePoint Használt gépek - Making a vételi és eladási tapasztalatok biztonságos és professzionális.

Mivel a legnagyobb használt gépek kereskedelmi szervezet Európában az italok és műanyagok iparágakban, MachinePoint márka egyet jelent a minőség és a jó szolgáltatás.

A MachinePoint értékesítési csapat lesz a részvétel a Emballage Packaging kiállítás zajlik Párizsban a 22. és november 25. Ne hagyja ki egy felbecsülhetetlen értékű lehetőséget, hogy megfeleljen a csapat, és megtanulják, hogyan tudjuk teljesíteni a használt gépek igényeinek.

"Ez a vásár egy nagy lehetőség számunkra, hogy eleget szembe ügyfeleinkkel francia és afrikai országok", mondja Pilar Alvarez, Műanyag Division menedzsere. "Az elmúlt néhány évben, az üzleti Afrikából jelentősen megnövekedett, és ezen a vásáron biztosítja számunkra a lehetőséget, hogy találkozzon személyesen ügyfeleinkkel. Azt is kiváló lehetőséget nyújt, hogy találkozzon a helyi francia műanyagipar. Franciaország egy nagyon fontos piac számunkra, mint mi eladni egy csomó használt gépek francia gyártó a világméretű. Már van egy erős partnerség a legtöbb nagy műanyag gépek márka köszönhetően együttműködve OEM. Számunkra nagyon fontos, hogy milyen OEM partnerek lépést tartani a legújabb berendezések fejleményeket. "

Habib Charrada vezetője, az észak-afrikai MachinePoint hivatal azt mondja: "Mivel MachinePoint nyitott értékesítési irodát Észak-Afrikában több mint 2 évvel ezelőtt, a jelenlét a térségben drámai módon megnövekedett. A linkek Franciaországot az észak-afrikai országokban teszi ezen a vásáron nagyon érdekes, mivel ez egy találkozási pont az ipar, és lehetőséget, hogy megismerjék a legújabb gépek fejlesztéseket, és felzárkózni a legújabb innovációk "

MachinePoint Média Osztály
Gema Alvarez
E-mail: galvarez@machinepoint.com
Tel: + 34 983 54 99 00

Név:
*Telefon:
*A cég neve:
*E-mail címe:
*Város:
*Ország:
*Hozzászólás:


Lépjen Velünk Kapcsolatba

Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
info@machinepoint.com


Lépjen Velünk Kapcsolatba