MachinePoint venni az E-kereskedelem és nőtte ki magát sikeresen az ipari piacon a műanyag és italok keresztül internetes stratégia


This is not an official translate. Original version here

megfizethető ipari gépek, használt gépek vásárlására és értékesítésére szolgáló szolgáltatások
MachinePoint társaság, világos internetes stratégia a kezdetektől fogva. 1999-ben, amikor az internet még mindig egy ismeretlen eszköz, a legtöbb, MachinePoint egyike volt azon kevés spanyol cégek, hogy emelt tőkét a külföldi befektetéseket, hogy dolgozzon ki tervezetet alapuló stratégia az erős on-line a világ az ipar.

Cesar Rodriguez, vezérigazgatója és alapítója MachinePoint, részt előadóként az E-Commerce, hogy nyilvánosságra tapasztalataikat, hogy hogyan lehet végrehajtani egy sikeres online stratégiát vállalata az iparágban.
MachinePoint, jobban ismert leányvállalata MachinePoint használt gépek, amelyek ma az európai piacvezető a vételi és eladási használt gépek, eladja 90%-át az általa nyújtott szolgáltatások kívül Spanyolországban és 70%-uk Európán kívül. Ez annak köszönhető, hogy a vezető az Internet, a fő marketing eszköz, amely használja MachinePoint helyzetbe termékeiket.

Cesar Rodriguez azt mondja: "Mert MachinePoint erős pozícióval rendelkeznek az internet kulcsfontosságú volt a növekedés. Azon kívül, hogy úttörője a műanyagipar, csomagolás és italok lehetővé tette számunkra, hogy versenyelőnyt szerezzen több mint versenytársaink."
A piacon a fogyasztói termékek, az internet és a különböző stratégiák, a társadalmi hálózatok SEO és SEM, van valami, amely már szerepel a napirenden. Az ipari világ különböző összetettsége miatt az általunk forgalmazott termékeket. A kockázat nagyobb, mert a befektetések magasabb, a nehéz és hosszadalmas tárgyalások sok esetben, és annak szükségességét, off-line jelenlét mellett on-line történik sok esetben. Nyilvánvalóan nem azonos vásárolni Ipari gép, hogy egy pár cipőt. Mégis, a használatának előnyei az internet, mint eszköz egyszerre promóciós és integráció az ügyfelekkel és a beszállítókkal világosak. És a vállalatok, amelyek képesek profitálni ebből eszköz nem csak az kap a mai versenyelőnyt, de ez egyre inkább fenn kell tartani a túlélést. "

Ahhoz, hogy a webes stratégia meghatározása, hogy komolyan és szakszerűen. Igénybe venni a segítséget és a szakértői vélemények. És valamennyi vállalat számára az ipari világban, óvatosnak kell lennünk kiválasztásánál cégek számára, hogy tanácsot adjon nekik ebben a folyamatban, mint főleg a fogyasztói piac és a fogyasztói termékek, biztosítanunk kell, hogy a stratégiák és intézkedések jól illeszkednek a szükségletek és a benne rejlő jellemzői az ipari világban. Annak érdekében, hogy mi vagyunk befektetés a megfelelő csatornákon és kampányok. "

Azonban a legfontosabb dolog minden internetes stratégia, marketing promóció vagy sikeres, szükséges, hogy a termék és szolgáltatás, amely támogatja a szilárd, versenyképes, hatékony és minőségi szolgáltatást. MachinePoint nyújtó technológia és teszi megfizethető és megbízható megoldásokat, amelyek növelik a versenyelőnyt az ügyfelek a saját piacán. "

MachinePoint Média Osztály
Gema Alvarez
E-mail: galvarez@machinepoint.com
Tel: + 34 983 54 99 00
Név:
*Telefon:
*A cég neve:
*E-mail címe:
*Város:
*Ország:
*Hozzászólás:

Lépjen Velünk Kapcsolatba

Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
info@machinepoint.com


Lépjen Velünk Kapcsolatba