MachinePoint.com: Használt ipari berendezések eladása. Használt gépek. Karbantartás és felújítás. Műanyag, Csövek, Csövek, Profilok, Extrudálás, Nyomtatás, Fólia, Hőformázás, Fröccsfúvás, Formázás, PET csomagolás, Tejtermékek, Italok, Víz, Dzsúz / Gyümölcslé, Sör, Olaj, Élelmiszerek, Bádogdobozok, Üvegek.
 • 二手待售机器
 • MachinePoint'te satılık ikinci el makinalar
 • Używane maszyny na sprzedaż w MachinePoint
 • Použité stroje k prodeji MachinePoint
 • Подержанные машины для продажи на MachinePoint
 • Használt gépek eladó MachinePoint
 • Machines d’occasion en vente chez MachinePoint
 • Verkauf Gebrauchtmaschinen bei MachinePoint
 • Macchinari usati in vendita a MachinePoint
 • Maquinaria Usada a la venta en MachinePoint
 • Used machines for sale at MachinePoint
 • Use of own, third party and analysis Cookies.
  This site uses own and third-party cookies to gather information in order to improve our services and to analyze your browsing habits. If you continue to browse, it constitutes acceptance of the installation of the same. The user can configure it´s browser if desired, to prevent them from being installed on your hard drive, but should take into account that such action may cause difficulties browsing the website.
  How to configure it

  MachinePoint venni az E-kereskedelem és nőtte ki magát sikeresen az ipari piacon a műanyag és italok keresztül internetes stratégia  This is not an official translate. Original version here

  megfizethető ipari gépek, használt gépek vásárlására és értékesítésére szolgáló szolgáltatások
  MachinePoint társaság, világos internetes stratégia a kezdetektől fogva. 1999-ben, amikor az internet még mindig egy ismeretlen eszköz, a legtöbb, MachinePoint egyike volt azon kevés spanyol cégek, hogy emelt tőkét a külföldi befektetéseket, hogy dolgozzon ki tervezetet alapuló stratégia az erős on-line a világ az ipar.

  Cesar Rodriguez, vezérigazgatója és alapítója MachinePoint, részt előadóként az E-Commerce, hogy nyilvánosságra tapasztalataikat, hogy hogyan lehet végrehajtani egy sikeres online stratégiát vállalata az iparágban.
  MachinePoint, jobban ismert leányvállalata MachinePoint használt gépek, amelyek ma az európai piacvezető a vételi és eladási használt gépek, eladja 90%-át az általa nyújtott szolgáltatások kívül Spanyolországban és 70%-uk Európán kívül. Ez annak köszönhető, hogy a vezető az Internet, a fő marketing eszköz, amely használja MachinePoint helyzetbe termékeiket.

  Cesar Rodriguez azt mondja: "Mert MachinePoint erős pozícióval rendelkeznek az internet kulcsfontosságú volt a növekedés. Azon kívül, hogy úttörője a műanyagipar, csomagolás és italok lehetővé tette számunkra, hogy versenyelőnyt szerezzen több mint versenytársaink."
  A piacon a fogyasztói termékek, az internet és a különböző stratégiák, a társadalmi hálózatok SEO és SEM, van valami, amely már szerepel a napirenden. Az ipari világ különböző összetettsége miatt az általunk forgalmazott termékeket. A kockázat nagyobb, mert a befektetések magasabb, a nehéz és hosszadalmas tárgyalások sok esetben, és annak szükségességét, off-line jelenlét mellett on-line történik sok esetben. Nyilvánvalóan nem azonos vásárolni Ipari gép, hogy egy pár cipőt. Mégis, a használatának előnyei az internet, mint eszköz egyszerre promóciós és integráció az ügyfelekkel és a beszállítókkal világosak. És a vállalatok, amelyek képesek profitálni ebből eszköz nem csak az kap a mai versenyelőnyt, de ez egyre inkább fenn kell tartani a túlélést. "

  Ahhoz, hogy a webes stratégia meghatározása, hogy komolyan és szakszerűen. Igénybe venni a segítséget és a szakértői vélemények. És valamennyi vállalat számára az ipari világban, óvatosnak kell lennünk kiválasztásánál cégek számára, hogy tanácsot adjon nekik ebben a folyamatban, mint főleg a fogyasztói piac és a fogyasztói termékek, biztosítanunk kell, hogy a stratégiák és intézkedések jól illeszkednek a szükségletek és a benne rejlő jellemzői az ipari világban. Annak érdekében, hogy mi vagyunk befektetés a megfelelő csatornákon és kampányok. "

  Azonban a legfontosabb dolog minden internetes stratégia, marketing promóció vagy sikeres, szükséges, hogy a termék és szolgáltatás, amely támogatja a szilárd, versenyképes, hatékony és minőségi szolgáltatást. MachinePoint nyújtó technológia és teszi megfizethető és megbízható megoldásokat, amelyek növelik a versenyelőnyt az ügyfelek a saját piacán. "

  MachinePoint Média Osztály
  Gema Alvarez
  E-mail: galvarez@machinepoint.com
  Tel: + 34 983 54 99 00  Vállalati videó