InterPastica 2019 года MachinePoint подержанные машины машины представляет свои услуги на


This is not an official translate. Original version here

machinepoint interplastica

A 2019-es kiadás során ismét megjelent a MachinePoint az Interplasticában. Az év elején stratégiailag elhelyezett pozícióban az Interplastica részt vehet az üzleti kapcsolatok ápolása és bõvítése érdekében Oroszországban és a FÁK-ban.


Az Interplastica 2019 fõként Oroszországból és néhány FÁK-ból érkezett látogatót vonzott, és számos országból kiállítók voltak. Az Interplastica rendezvényrel párhuzamosan az Upakovka - az Orosz Nemzetközi Feldolgozó és Csomagolási Szakkiállítás - került sor.

Az orosz cégek kihasználják a két vezetõ iparági bemutatót, hogy az új technológiai fejlesztéseket láthassák, és közvetlenül tárgyaljanak a beszállítókkal. A kiállítók bemutatták a piacon az új gépek és berendezések fejlesztéseit, nyersanyagait, félkész termékeit és alkatrészeit. A kiállítók a világ minden tájáról érkeztek, de nagyobb képviselettel rendelkeztek, különösen Németországból, Ausztriából, Olaszországból és Kínából.

Az Interplastica statisztikái szerint a látogatók több mint 50% -a utazik az Interplastica-ba felszerelési megoldások keresésére. Ebben az évben a német német részvétel miatt külön német pavilon van. A német gépek nagyra értékelik az orosz piacon magas színvonalú technológiájukat. Ez megerõsíti azt a tendenciát, hogy az orosz feldolgozók nemcsak a gyártósorok kibõvítésében, hanem minõségük növelésében is befektetnek, és az európai márkák, elsõsorban német és olasz, nagyra értékelik a felszereléseik minõségét.

Az orosz mûanyagipari iparban történt beruházások komoly lassulása után 2015-ben és 2016-ban az oroszországi európai gépekbõl származó behozatalok jelentõs növekedését tapasztalták. Ez a tendencia 2018-ban ismét lelassult. Azonban az Amaplast, az olasz gépipari szövetség elvárja, hogy a visszaesés kevésbé drámai lesz, mint az elmúlt évtized ciklusaiban. A fõ német és olasz gépipari szövetségek elõrejelzései 2019-ben az orosz

Marco Marchiorello, a MachinePoint területi üzletvezetõje az Interplastica-nál, és megjegyzéseket fûzött: „Nagyon örülünk az idén rendezvénynek. Hasonló mennyiségû látogatót kaptunk a standunkhoz, mint az elõzõ 2018-as kiadás, de a használt gépek és szolgáltatások iránti kérelmek minõsége magasabb, és komolyabb ügyfeleket üdvözölünk. A standunkon való általános részvétel nagyon pozitív volt, ami meghaladja a várakozásokat, ami 2019-re vonatkozó kilátásainkat az orosz piac számára pozitívnak tekintik a használt gépi lehetõségek tekintetében.


Nagyszámú kérést kaptunk az új ügyfelektõl, szemben a meglévõ ügyfelekkel. A legtöbb látogató Oroszországból érkezett, majd kis mennyiségû belorusz, kazahsztáni és ukrán. Az ágazat iránti kereslet tekintetében a szokásosnál nagyobb érdeklõdést tapasztaltunk az újrafeldolgozó gépekre ebben a kiadásban.

Az Interplastica segített abban is, hogy elõrelépjünk a meglévõ ügyfelekkel folytatott tárgyalásokban, és erõsítsük üzleti kapcsolatunkat a partnerünkkel.

A MachinePoint teljes körû szolgáltatást nyújt azoknak a vállalatoknak, amelyek el akarják vásárolni vagy eladni a használt gépeket Oroszországból vagy Oroszországból.

A használt gépek importja és exportja Oroszországban különösen bonyolult, és a megfelelõ partnerrel való számlálással elkerülhetõ a nem kívánt meglepetés, pénzvesztés vagy a projektek késedelme.

Név:
*Telefon:
*A cég neve:
*E-mail címe:
*Város:
*Ország:
*Hozzászólás:


Lépjen Velünk Kapcsolatba

Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
info@machinepoint.com


Lépjen Velünk Kapcsolatba