Meet MachinePoint csapata a BrauBeviale 2018. Beszéljünk használt gépek!


Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk itt, hogy gondoskodjon a személyes találkozó során tradefair: user@machinepoint.com

MachinePoint csapata is segít azonosítani jelenleg lehetőségeket a piacon a használt gépeket, amelyek eladásra.

Ha jelenleg keresi eladni a használt gépek, hadd csapatunk tudják így is kapsz egy ingyenes értékbecslést a piaci árat.

BrauBeviale 2018
Idén ismét MachinePoint csapata visszatér Brau Beviale Nürnbergben. Ez egy fontos számára méltányos MachinePoint's italok Division mivel ez egy nagyszerű lehetőség, hogy megfeleljen az ügyfelek és a potenciális ügyfelek, hogy megvitassák, hogyan MachinePoint segíthetnek nekik a vételi és eladási folyamat a használt berendezések. A legújabb fényképes használt gépek piacán fogják támogatni a tisztességes, és a látogatók találkozhatnak szembe MachinePoint's csapat.


MachinePoint Engineering csapat is jelen lesz a vásáron, hogy kiváló minőségű mérnöki szolgáltatások és komplett vonalak és növények egy nagy ár-minőség viszonyt.

Az utolsó kiadás a Brau Beviale volt 2016-ban, és az elmúlt évben 2017 MachinePoint volt Drinktec. Ebben az évben a Brau Beviale egyik legfontosabb tárgyi eszközök vásárokon az italgyártás.

Nürnberg kényelmesen találkozási pont Európában és közben 3 forgalmas napon Brau Beviale nagy érintkezési pont az ipar számára.
Idén Brau Beviale nőtt a kiállítás egy plusz hall a hatalmas jelenléti voltak 2016-ban nem lesz több, mint 1000 értelmezők és elvárják felett 35.000 látogató. MachinePoint állvány található Hall-8 ez a kiadás mellett fontos gépgyártók, mint a KHS és HEUFT.

Németország fenntartja a vezető pozíciót, amikor a gyártás új, kiváló minőségű berendezések üdítőital-ipar és a Brau Beviale láthatjuk a legújabb innovációk gépek és technológia.

Brau Beviale zajlik 13-15 november Nürnberg, Németország. További információkért Brau Beviale, látogasson https://www.braubeviale.de/en.

Név:
*Telefon:
*A cég neve:
*E-mail címe:
*Város:
*Ország:
*Hozzászólás:


Lépjen Velünk Kapcsolatba

Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
info@machinepoint.com


Lépjen Velünk Kapcsolatba