This site uses own and third-party cookies to gather information in order to improve our services and to analyze your browsing habits. If you continue to browse, it constitutes acceptance of the installation of the same. The user can configure it´s browser if desired, to prevent them from being installed on your hard drive, but should take into account that such action may cause difficulties browsing the website. Cookie-s irányelv

Accept

Meet MachinePoint csapata a Interplastica 2019


This is not an official translate. Original version here

Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk itt, hogy gondoskodjon a személyes találkozó során tradefair: user@machinepoint.com
MachinePoint csapata is segít azonosítani jelenleg lehetőségeket a piacon a használt gépeket, amelyek eladásra.

Ha jelenleg keresi eladni a használt gépek, hadd csapatunk tudják így is kapsz egy ingyenes értékbecslést a piaci árat.

Interplastica 2019 MachinePoint

A MachinePoint az Interplastica következő kiadásában lesz jelen 2019-ben. Az Interplastica Oroszország és Kelet-Európa vezető műanyag- és gumiterméke. Moszkvában januárban kerül megrendezésre a vásártér, és találkozik a döntéshozókkal a géppel, a nyersanyagokkal, a félkész termékekkel és alkatrészgyártókkal a műanyag- és gumiipar számára.

A MachinePoint rendszeres kiállító ezen a vásáron, mivel Oroszország és Kelet-Európa kulcsfontosságú piacok a MachinePoint számára. Több mint két évtizede vásároltunk és értékesítettünk használt gépeket ebben a régióban.

A MachinePoint helyi orosz partnerként szolgál az orosz piac jobb kiszolgálására. Több éve dolgozunk együtt, és partnerségünk nagyszerű szolgáltatást nyújt a cégeknek, akik hajlandóak vásárolni vagy eladni használt gépeket a régióban.

Az Interplastica 2019-t 4 nap alatt, január 29-től, péntekig, Moszkvában február 1-jén tartják. A vásár remek alkalom arra, hogy áttekintsük a különböző országokból érkező gépgyártók innovációit és az orosz piacra szabott ajánlatot. Az Interplastica 2019-ről további információkat a https://www.interplastica.de címen talál.

A MachinePoint bemutatja az eladásra használt használt gépeket, amelyek különösen érdekesek az orosz ügyfelek számára, és olyan orosz cégeket is keresnek, amelyek hajlandóak eladni használt gépeket. A MachinePoint segíthet az orosz vállalatoknak a használt gépek nemzetközi értékesítésében és értékesítésében. Ügyeljünk a tranzakció végrehajtásához szükséges valamennyi szolgáltatásra és dokumentációra. Partnereinkkel való helyi jelenlétünk az orosz vásárlók számára biztosítja a szükséges közelséget, miközben a MachinePoint csapat nemzetközi jelenlétéből profitál.

Ismerje meg velünk:
˂
˃
Név:
*Telefon:
*A cég neve:
*E-mail címe:
*Város:
*Ország:
*Hozzászólás:


Lépjen Velünk Kapcsolatba

Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
info@machinepoint.com


Lépjen Velünk Kapcsolatba