A MachinePoint nyitva van és a szokásos módon működik. További információkért kattintson ide.

Meet MachinePoint csapata a Plastimagen 2019

- Kiállítások

This is not an official translate. Original version here

Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk itt, hogy gondoskodjon a személyes találkozó során tradefair: user@machinepoint.com

MachinePoint csapata is segít azonosítani jelenleg lehetőségeket a piacon a használt gépeket, amelyek eladásra. Ha jelenleg keresi eladni a használt gépek, hadd csapatunk tudják így is kapsz egy ingyenes értékbecslést a piaci árat.

Použité Stroje Plastimagen 2019

Plastimagen Mexikó a referencia tisztességes a műanyag ágazat mexikói, és az egyik legfontosabb kereskedelmi vásárokon Latin-Amerikában. A következő kiadás kerül sor az április 2. és 5., 2019-ben Mexico City a Citibanamex Center. Azt tervezi, hogy a fogadó 870 kiállítót és több mint 30.000 látogató.

Ez optimális lehetőséget látni első kézből a legújabb trendeket a gépek, alapanyagok és műanyag termékek. A látogatók részt azzal a céllal, hogy új szolgáltatók, és ez egy találkozási pont az ipar számára. MachinePoint még egyszer lesz jelen ezen Plastimagen 2019. számú standnál 1622.

Pilar Alvarez, MachinePoint a műanyagok osztály igazgatója megjegyzi: „A mexikói piac hagyományosan fontos piac a MachinePoint. Mexikóban a legnagyobb piacunk a latin-amerikai. Én már személyesen dolgozik ezen a piacon már évek óta. Mexikóban MachinePoint egy elismert márka , nagyon megbízható vezetők a műanyag ágazat, amikor akarnak vásárolni és eladni a használt gépek.

Szerencsések vagyunk, hogy van egy kiváltságos helyen igazságos, hogy osztozunk a korábbi partner Plasgrom, akikkel jó a kapcsolatunk. Plastimagen lehetővé teszi számunkra, hogy közvetlen kapcsolatot az egész piac minden két évben, és ez is egy kiváló hely, hogy megfeleljen az új ügyfelek.

Láttuk Plastimagen nőni fog az elmúlt évtizedekben, hogy a pont egyre viszonyítási műanyag vásár szektor”.

MachinePoint jelenleg dolgozó személy Mexikótól szolgálja a helyi piacon, valamint a többi latin-amerikai piacon.

Ha szeretné felvenni a kapcsolatot a MachinePoint csapata a mexikói megteheti itt: +52 442 348 6609, mexico@machinepoint.com

Név:
*Telefon:
*A cég neve:
*E-mail címe:
*Város:
*Ország:
*Hozzászólás:


Lépjen Velünk Kapcsolatba

Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
info@machinepoint.com


Lépjen Velünk Kapcsolatba