A MachinePoint nyitva van és a szokásos módon működik. További információkért kattintson ide.

Meet MachinePoint csapata a K 2019

- Kiállítások

This is not an official translate. Original version here

Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk itt, hogy gondoskodjon a személyes találkozó során tradefair: user@machinepoint.com

MachinePoint csapata is segít azonosítani jelenleg lehetőségeket a piacon a használt gépeket, amelyek eladásra.

Ha jelenleg keresi eladni a használt gépek, hadd csapatunk tudják így is kapsz egy ingyenes értékbecslést a piaci árat.

K 2019 MachinePoint
A K 2019 vásár ebben az évben október 16-23. Között Düsseldorfban, Németországban kerül megrendezésre. K a legfontosabb műanyagipari és gumiipari európai vásár, valamint a világ egyik vezető műanyagipari vásárja. Minden évben háromévente kerül megrendezésre, az utolsó kiadás 2016-ban. A K cégek bemutatják a legújabb innovációikat és termékeiket a gépek, nyersanyagok, szolgáltatások és alkatrészek számára. Ez az iparág fő találkozóhelye az európai technológia nagyszerű képének köszönhetően a műanyag- és gumiágazatban. Németországban elhelyezkedése nagyon kényelmes, különösen a nemzetközi látogatók számára, mivel Európa középpontjában állnak, és onnan könnyen eljuthat más célállomásokba, ha szeretnék kihasználni az Európába utazást, például a második eladó gépek.

A K 2019-ben bemutatott megoldások érdekesek a különböző iparágakban: műanyag, gumi, csomagolás, építőipar, autóipar, repülőgépipar, mezőgazdaság, orvosi, energia és vegyi anyagok.

A MachinePoint ismét a K 2019-es kiadásában áll majd a mérnöki és gépészeti szolgáltatásainak bemutatására. Pilar Alvarez, a MachinePoint Műanyag divíziójának igazgatója elmondja: "Mivel a MachinePoint megalakult, a K-nek kellő tisztességesnek kell lennie. Mint egy műanyag és csomagoló gépekre szakosodott európai vállalat, K a nagyobb számú vásárló résztvevők, és a legerősebb előadás a szolgáltatásaink bemutatásához.

Cégünk rendkívül nemzetközi, a spanyol forgalom kevesebb, mint 10% -át teszi ki, és a forgalom nagyon nagy része Európából származik. Az általunk forgalmazott használt gépek általában Európában találhatók, mivel nagy igény van a német és olasz márkák gépeire. A használt gépek vásárlói azonban számos országból származnak. Európán kívüli ügyfeleink nagy száma meglátogatja a K-t, és számunkra ez egy nagyszerű alkalom arra, hogy néhány napon belül találkozzunk jó számú ügyfelünkkel, partnereinkkel és kapcsolatainkkal, amelyek egyébként nagyon nehezen elérhetők.

A teljes műanyag értékesítési csapatunk majdnem minden látogatónk meglátogatja a K 2019-et. Ez fontos beruházás a MachinePoint számára, de megéri.

Név:
*Telefon:
*A cég neve:
*E-mail címe:
*Város:
*Ország:
*Hozzászólás:


Lépjen Velünk Kapcsolatba

Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
info@machinepoint.com


Lépjen Velünk Kapcsolatba