This site uses own and third-party cookies to gather information in order to improve our services and to analyze your browsing habits. If you continue to browse, it constitutes acceptance of the installation of the same. The user can configure it´s browser if desired, to prevent them from being installed on your hard drive, but should take into account that such action may cause difficulties browsing the website. Cookie-s irányelv

Accept

Meet MachinePoint csapata a K 2019


This is not an official translate. Original version here

Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk itt, hogy gondoskodjon a személyes találkozó során tradefair: user@machinepoint.com

MachinePoint csapata is segít azonosítani jelenleg lehetőségeket a piacon a használt gépeket, amelyek eladásra.

Ha jelenleg keresi eladni a használt gépek, hadd csapatunk tudják így is kapsz egy ingyenes értékbecslést a piaci árat.

K 2019 MachinePoint
A K 2019 vásár ebben az évben október 16-23. Között Düsseldorfban, Németországban kerül megrendezésre. K a legfontosabb műanyagipari és gumiipari európai vásár, valamint a világ egyik vezető műanyagipari vásárja. Minden évben háromévente kerül megrendezésre, az utolsó kiadás 2016-ban. A K cégek bemutatják a legújabb innovációikat és termékeiket a gépek, nyersanyagok, szolgáltatások és alkatrészek számára. Ez az iparág fő találkozóhelye az európai technológia nagyszerű képének köszönhetően a műanyag- és gumiágazatban. Németországban elhelyezkedése nagyon kényelmes, különösen a nemzetközi látogatók számára, mivel Európa középpontjában állnak, és onnan könnyen eljuthat más célállomásokba, ha szeretnék kihasználni az Európába utazást, például a második eladó gépek.

A K 2019-ben bemutatott megoldások érdekesek a különböző iparágakban: műanyag, gumi, csomagolás, építőipar, autóipar, repülőgépipar, mezőgazdaság, orvosi, energia és vegyi anyagok.

A MachinePoint ismét a K 2019-es kiadásában áll majd a mérnöki és gépészeti szolgáltatásainak bemutatására. Pilar Alvarez, a MachinePoint Műanyag divíziójának igazgatója elmondja: "Mivel a MachinePoint megalakult, a K-nek kellő tisztességesnek kell lennie. Mint egy műanyag és csomagoló gépekre szakosodott európai vállalat, K a nagyobb számú vásárló résztvevők, és a legerősebb előadás a szolgáltatásaink bemutatásához.

Cégünk rendkívül nemzetközi, a spanyol forgalom kevesebb, mint 10% -át teszi ki, és a forgalom nagyon nagy része Európából származik. Az általunk forgalmazott használt gépek általában Európában találhatók, mivel nagy igény van a német és olasz márkák gépeire. A használt gépek vásárlói azonban számos országból származnak. Európán kívüli ügyfeleink nagy száma meglátogatja a K-t, és számunkra ez egy nagyszerű alkalom arra, hogy néhány napon belül találkozzunk jó számú ügyfelünkkel, partnereinkkel és kapcsolatainkkal, amelyek egyébként nagyon nehezen elérhetők.

A teljes műanyag értékesítési csapatunk majdnem minden látogatónk meglátogatja a K 2019-et. Ez fontos beruházás a MachinePoint számára, de megéri.

Ismerje meg velünk:
˂
˃
Név:
*Telefon:
*A cég neve:
*E-mail címe:
*Város:
*Ország:
*Hozzászólás:


Lépjen Velünk Kapcsolatba

Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
info@machinepoint.com


Lépjen Velünk Kapcsolatba