A MachinePoint nyitva van és a szokásos módon működik. További információkért kattintson ide.

MachinePoint részt vesz a technológiai által szervezett konferenciákon MKP Madrid

- hírek

This is not an official translate. Original version here

MKP Technical Conference Reifenhäuser Syncro MachinePoint
Csütörtökön november 22 III MKP szakmai konferencián került sor Madridban. MachinePoint együtt Reifenhauser nevében, NGR, Frigosystems, Ultrasystem és Syncro bemutatta a legújabb innovációk és megoldások a piacon fóliaextrúzió, az újrahasznosítás és táska tétele.

MKP képviselője Reifenhauser nevében, NGR, Frigosystems, Ultrasystem és Syncro Spanyolországban. Ez egy fiatal cég, 2006-ban alakult, és egy magasan képzett csapat a gépiparban. Jelenleg már több mint 500 gép dolgozik a spanyol piacon.

MachinePoint a vezető vállalat a vételi és eladási használt gépek műanyag és üdítőital-ipar, és ez különösen erős a film, rugalmas csomagolóanyagok és újrafeldolgozási piac. Mindkét vállalat a spanyol eredetű, MPK található Madrid és MachinePoint központja Valladolid.

MKP hozott össze egy csoport a vendégek vezető spanyol vállalatok fóliaextrúzióhoz, az újrahasznosítás és táska, akik részt vettek ezen a konferencián került sor a NH Collection Colon hotel Madrid.

Körkörös gazdaság műanyag gyártás volt a fő tárgya a konferencia alatt. A vállalatok és kormányok keresik a megoldást, hogy a jövőben a műanyagiparban tiszteletben a környezetet. Hamarosan a vállalatok meg kell felelniük az új szabályozás az Európai Unió ró minden országban tagja az elkövetkező néhány évben.
Sok eldobható műanyag termék, amit meg ma eladó eltűnik során a következő néhány évben az Európai Unióban. Az Európai Bizottság által támogatott abszolút többséggel október 23-án, az ötlet fokozatosan tiltó előállítása és értékesítése Európában egy sor egyszer használatos műanyag termékek. 2021-től a következő termékeket kell tiltani: szívószálak, tányérok, evőeszközök és pálcikák étel és ital, gyapot botok, ragaszkodik tartsa lufi, oxo lebomló műanyag termékek és expandált polisztirol gyorsétterem konténerek. . 2025-től 90% műanyag palackok újrahasznosításra kerül. Szennyező csomagolás gyümölcs, zöldség vagy desszertekhez kell majd csökkenteni akár 25% 2025-re Cigaretta szűrők csökken akár 80% -kal 2030-ig Ők is fontolgatja a termék felelős gyártók költségeit tisztítására hulladékot a termékeik. Egy ilyen forgatókönyv hatással lesz iparágak, mint a dohányipar számára cigarettacsikk, vagy halászati ​​felszereléseket gyártó cégek stb, ami kell a behajtás költségeinek fedezésére. Különböző európai állam tagjai, hogy megvitassák a törvény és látni, hogyan valósítható meg az adott országban.

Reifenhäuser Syncro Machinepoint
Alatt MKP konferencián vezető gyártók az iparban, mint Reifenhauser Group, NGR, Frigosystems, Ultrasystem és Syncro megmutatta, hogy azok megoldásait kívánják, hogy alkalmazkodjanak az új igényeknek a piac. Ők aktívan részt vesz az átalakulás a műanyagiparban a lineáris gazdaság lineáris lánc termelési hulladék, hogy egy kör alakú termelő gazdaság, ahol az erőforrások újrahasznosított fenntartható módon ismét belép a termelési láncban. Ez hatalmas változás a termelési stratégiát a politikailag fel az Európai Bizottság és az Ellen MacArthur Foundation. Ahhoz, hogy ezek a változások a technológiai fejlődés azért van szükség, felszerelések hatékonyabb, kevesebbet fogyaszt nyersanyag, csökkenti az energiafogyasztást és csökkenti a műanyag hulladék. A nagyobb beruházások újrahasznosító gépek lesz szükség.


A vállalatok a műanyagiparban is egyre ügynökök ez a változás a két együttműködési platformok: CEFLEX és Goodplastics.org. Különböző integrátorok és a gyártók a műanyagiparban részt találni életképes technológiai megoldások vezet ez a változás gazdaság irányába a kör alakú műanyag gyártás. Fejlődő új anyagok, mint például PVOH, biológiailag lebontható anyag zárófólia van szükség.

Cesar Rodríguez, vezérigazgatója MachinePoint megjegyzések „A világ nem műanyag elképzelhetetlen. Műanyag szempontjából alapvető fontosságú volt, hogy elérjék az életminőség mi jelenleg a mi társadalmunkban. Mi azonban sürgősen meg kell találni az abszolút megoldás, hogy megakadályozzák az ellenőrizhetetlen termelés a pazarolja mi generál. a MachinePoint már részévé vált a Goodplastics.org platform, ahol reméljük, hogy működjenek együtt, hozzájárulva elképzelésünk arról, hogyan tudjuk például segít újrahasznosítani elavult gépek. a gyártási költsége a gép magas, de el kell kerülni, hogy magas a környezetre. meghosszabbítsák az élet minden gép modernizálják és kiterjeszti az élet elengedhetetlen. a végső készülék újrahasznosítását is el kell végezni megfelelő.

Mi töltött közel 20 év eltávolítására gépek cégektől és földrajzi régiókat, amelyek generált többlet változása miatt a gazdasági ciklus vagy technológiai változás. Ezt a berendezést a lehet újra más földrajzi régiókban vagy cégek, amelyek egy másik ciklusban. Ez generál érték mindenki számára: az eladó kap extra pénzt, a Vevő a minőségi gépek elfogadható áron, és a környezet és a társadalom számára általában véve hasznos élettartamának meghosszabbítására ciklus a gép recirkulálásával berendezés.

Ráadásul ma köszönhetően partnerek, mint szinkron, a régi gépeket is felújított drasztikusan növeli a hasznos élettartam, a hatékonyság és a termelékenység. Ez jön a kisebb költséget a vevő és a környezetre, mint termelő egy új gép. ""

Marco Machiorello, értékesítési vezető a MachinePoint filmje részlege, hozzáteszi: „Tekintettel a jelenlegi túlkapacitását telepített termelés számos vállalat Európában, valamint Spanyolország, ha nézünk szembe a gazdasági növekedés lassulása, akkor szükséges, hogy sok vállalat kap eltűnjön része felesleges a gép.

Gondoskodás az értékesítés, használt gép egy aprólékos munkát, akkor fogyaszt idő, és meg kell tudni, hogyan kell csinálni, hogy ne kockázatokat és problémákat. A professionalized cég, mint MachinePoint lehetővé teszi a vezetők, hogy e feladattal megbízott cég a legnagyobb bizalmat."

Név:
*Telefon:
*A cég neve:
*E-mail címe:
*Város:
*Ország:
*Hozzászólás:


Lépjen Velünk Kapcsolatba

Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
info@machinepoint.com


Lépjen Velünk Kapcsolatba