A hozzájárulás a Használt ipari berendezések Kereskedelmi a globális gazdaság


This is not an official translate. Original version here

Cesar Rodriguez, március 31, 2016

MachinePoint Használt gépek kereskedni kezdett, 1997-ben használt műanyag fólia gép, hogy később bővíteni kereskedelmi tevékenységét a lap vonal, hőformázás, fröccsöntés, csövek, fúvás, ital töltősorokon, előforma, kupakok és tejfeldolgozó gép. MachinePoint Csoport most is növekszik Industrial Engineering and Industrial Services vállalati cégek a csoporton belül. MachinePoint már forgalmazott több száz használt gép szerte a világon 1998 óta.

Minden gép forgalmazott teremt a további kereskedelmi, gazdasági aktivitás, a munkahelyek és a jólét, ahol fel van szerelve. Tehát a 2.000 eladott gépek az elmúlt 20 évben MachinePoint Használt gépek volna létre 20.000 közvetlen és közvetett munkahelyet szétszórva a Globe, és hozzájárult, hogy helyes valamelyest a problémát a vagyon eloszlása ​​a bolygó.
De mi az a hozzájárulás, a használt gépek az ipar a globális gazdaság? Ez csak azt jelenti, egy 10-20% -varying ipartól iparág a munkaeszközök befektetett évente, de ez nem elhanyagolható, különösen, ha figyelembe vesszük a sokszorosító hatása egyéb beruházásokat és a munkahelyteremtést a sors. Azt szeretném, hogy egyértelmű különbséget gép csere programok és felszámolások.

Csere programok különösen előnyös minden résztvevő számára. Minden gép telepítve teremt átlagban 10 munkahely sorsát, és legalább ez növeli a termelékenységet eredetűek, és felszabadítani a tér, a tőke és a munkaerő más termelékenyebb és nagyobb beruházások. Vegyük az eladó egy használt töltősor Coca-Cola Európából a cég Afrikában töltse fel vízzel. Coca-Cola alakítja selejtezési költségeket közvetlenül alsó-line EBIT a berendezés teljesen amortizálódott, hogy felszabadítja a szabad hely a hatékonyabb termelési eszközök; több tucat technikusok és szakemberek, valamint több vállalat vesz részt, és részesülnek a tranzakció néhány bontás, csomagolás, rakodás vagy vagdalkozás; mások gyártás a penész, alkatrészek és címkék az új termék és mások a gép üzembe helyezése a sors. Kevés munkahelyek elveszhetnek a Coca-Cola, ha vannak ilyenek, mint egy újabb technológia biztosan szükség kevesebb személyzet; Azonban, a közvetítők és a részvényesek javára szolgál, és számos munkahely kell létrehozni Afrikában -benefiting fogyasztók, akik látni fogják az ár ivóvíz hozzáférhetőbb, a minőség növelése és a gazdaság növekedését, új Jobs. A jövőben ez a cég Afrikában képes lehet megszerezni a vadonatúj európai technológiát, hogy továbbra is felé halad a nagyobb termelékenység és a munkahelyteremtésre, és hozzájárul a javak elosztására. Ez egy nagyon pozitív összegű játék a legtöbb érintett felek és a társadalom számára, és a piac, ahol MachinePoint Használt gépek működik. E forgatókönyv alapján a potenciális ügyfelek felkérik, hogy a gépen fut, hogy lásd, hogyan működött, és karbantartott, és így, hogy egy megalapozott befektetési döntést. MachinePoint gyakran kérik, hogy vigyázzon az összes műveleteket bontásra szállítása, összeszerelése és telepítése újra.

Felszámolt használt gép jelenik meg a piacon, mivel a piaci erők, amelyek illusztrálják a folyamat az ipari mutáció vegyes használatával azonos biológiai kifejezés, mint az osztrák közgazdász, Schumpeter does- hogy szüntelenül forradalmasítja a gazdasági szerkezet belülről, szüntelenül elpusztítja a régit, és szüntelenül létrehozása új (1). Ezekben a helyzetekben a vállalat értékesítési használt berendezés az áldozat a negatív alakulását termelékenységi faktorok lehetnek ezek közvetlen vagy közvetett munkaerő-kereslet és kínálat alakulását, a tőke költségét vagy változások a külső szabályozás feltételeit, a nyersanyagok, egyéb felszerelések, igény vagy más verseny. Ha a Társaság reagált elég hamar ezeket az erőket, értékesítés egy berendezés is elég lehet, hogy helyes persze, de ha a cég nem reagál elég gyorsan lehet teljes összeomlás néhány év pusztító sok értéket ebben a folyamatban. Értéke a felszámolás nehezebb látni eredetű, és az akvizíció Ezen berendezések sokkal bizonytalanabb, ezért az árak különösen vonzó a felszámolások. Ezekben a helyzetekben csak szakosodott mérnöki vállalatok vagy a gépgyártó saját maga tudja vállalni a felelősséget, hogy vizsgálja felül és tegye vissza a berendezés néhány garancia, hogy működni fog.

Több száz kereskedő és kikiáltók részt ebben a szakmában, ahol kevés vagy nincs érték értékesítése után ezeket a gépeket. MachinePoint Engineering részt kíván venni ebben az iparágban épület új üzemek vagy teljes gyárak új gépek jó lehetőségeket jelennek meg a piacon, ha a beruházási projekt elfogadásáról.

IRODALOM:
(1) Schumpeter, Joseph A. Kapitalizmus, szocializmus és demokrácia. Routledge, 2013.

Név:
*Telefon:
*A cég neve:
*E-mail címe:
*Város:
*Ország:
*Hozzászólás:


Lépjen Velünk Kapcsolatba

Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
info@machinepoint.com


Lépjen Velünk Kapcsolatba