Teljesítménye a használt gépek piacán


This is not an official translate. Original version here

A meggyőződés, hogy a használt gépek ágazat boldogulni a gazdasági válság idején már kissé paradox. A gazdasági visszaesés az elmúlt két évben volt egy mély hatást gyakoroltak a fogyasztói ára az új gépek, jelentéseket árak jön le, mint 30%-ot. Ellentmondásosan, használt gép ára ellen esik ugyanolyan mértékben és időzítése, mint az új gépek, így a szakadékot az adott kér az árak is csökkent, így az ára a használt gépek kevésbé vonzóak, mint az előző években.

Ennek fő oka ez az ár értékcsökkenés, hogy míg a használt gépek eladók alap a kért ár alapján a könyv szerinti érték, az ár Új gépek függően határozzák meg a kereslet és kínálat. Ha a kereslet nagy, az árak meg egy sokkal magasabb, mint a könyv szerinti érték. Ha a kereslet jelentősen csökken (pl. a gazdasági válság miatt), akkor az ára új gépek jelentősen csökkenteni annak érdekében, hogy elmozdulás a kínálat. Ezek az árak alacsonyabbak olyan mértékben, hogy nagyon közel van az ára a könyv szerinti érték, hogy a használt gép kerül eladott. Sőt, a különböző eladók, ugyanazt a gépet hozam változó áron, mert a különböző értékcsökkenési használt technikák.

Az összetett problémák további, a kereslet kínálat vs forgatókönyv folyadék, és gyakran bejelentés nélkül változhatnak.

Tényezőket, amelyek befolyásolják a kereslet vs kínálat:

• indukció új technológia, amely képes felszabadítani a gépet, hogy használja meglévő technológia a viszonteladói piac
• A hiány az új gép egy adott piacon, hogy használt gépek vonzó ajánlat
• Szabályozási változások egy régióban teheti a régi gépek nem megfelelő az adott helyen, de továbbra is megőrizték használatát a más piacokon
• Egy erős jelenléte OEM értékesítést követő egy olyan piacon, fokozni fogja az értékesítését használt gépek az adott márka

Ha vesszük például a műanyag gép, tényezőket, amelyek befolyásolják az árat a használt műanyag gép közé márka, a kiegészítők és egyéb kísérő felszerelést használt gép is a gép, karbantartási állapotára a mértéke felújítás, rendelkezésre álló dokumentumok, valamint hogy a gép A száraz ciklus vagy szétszerelni.

Mivel a fent említett tényezők árváltozásokra nyilvánvaló egész különböző régióiban a használt gépek piacán.

Mint vevő, amit tudnod kell, ha a használt gépek Önt érdeklő kínálják Önnek a megfelelő áron. Ez jó tanácsot, hogy tegye meg a segítségével egy tapasztalt értékelő, aki helyet kézzelfogható alakja a különböző fent említett befolyásoló tényezők. Mentheti jelentős összeget, és ami még fontosabb, kap tudomása a legjobb ajánlatot az Ön számára, miközben az elérhető választja a szolgáltatások egy jó ügynöki cég.

A közvetítő az tudja, képes lesz gyorsan mérni, hogy megy a legolcsóbb gép áll rendelkezésre a legmegfelelőbb az Ön igényeinek. Nagyon gyakran nem elég a jó megoldás. Továbbá, egy ügynökség, amely specializálódott vételi és eladási tudja ítélni, és értéke a hatása jelentős technológiai előleget az ára a meglévő technológia, gyakran az új technológia lekicsinyelni használt gépek sokkal többet, mint amit a könyv szerinti értéket javasol.

Szakértelem megítélésében a használt gépek piacán kulcsfontosságú figyelembe véve a magas a piaci fragmentáció és számos különböző szempontból. Például, a használt gépek ital szegmensben a piaci értéke drága gépeket jóval alacsonyabb, mint a könyv szerinti érték, egyes esetekben akár 75%-kal kevesebb, mint a könyv szerinti érték. A szakértő képes lesz figyelmeztetni, hogy használt gépet, hogy a jelenleg értékesített közvetlenül az OEM, és nem egy kereskedő. Míg az ilyen gép is előre többe, hanem nagyobb valószínűséggel felújított, teljesen jól működő, és végrehajtja az OEM garanciával.

Vannak érvényes okok a magas értékcsökkenési használt gépek. A kockázatok vásárol használt elem mindig befolyásolja a keresletet, és ott mindig a logisztikai és műszaki költségek figyelembe vétele. Mindazonáltal, iparosok sokat nyerhetnek sokrétű előnyeit, ha tudják kezeiket fel a megfelelő típusú használt gépek a megfelelő áron.

Mindezek a tényezők ugyanolyan fontosak fejében az eladó, mivel azok a vevő számára. Eladók kellene szem előtt tartani, hogy a szétszerelt gép azonnal elvesztik tétjük 50%-ával összehasonlítva az azonos, de összeszerelve, használt gép. A bontási munkát végezni anélkül, hogy az OEM a részvételét is hozza le az ár / érték. A bevételek beáramlása értékesítéséből származó használt gépek természetesen nem jelentéktelen, mégis a legtöbb cég nem rendelkezik egy külön szervezeti egység külön megtervezni és végrehajtani az értékesítés során használt gépek. Siet, hogy engedje hasznos alapterület a shop-padló, az értékesítési folyamat lehet végezni anélkül, hogy előre megfontolt szándék, és elsietett döntést hozni.
 
Egy tapasztalt bróker mindig legyen egy világos elképzelése arról a szempontokat, amelyek különös következménye, különböző márkájú, típusú gép, és a piacok. Ez egy felbecsülhetetlen értékű betekintést csak a szakemberek, és lehet, hogy egy hatalmas különbség, hogy mind az eladók és vevők. Által megszerzett adatok értékelése milyen irányba mozog a piac egy-egy a tőkeáttétel vetíti előre forgatókönyvet, és kap értékes elsőként érkező előnyét. Nagyon kevés brókerek már a szükséges eszközöket és a képzett munkaerő, hogy tanulmányozza és előrejelzése piaci magatartás alapján a piac mérete, gépek számát a piacra lépő, a piaci érték mutatók, piaci részesedése a különböző márkák, stb Akár eladásában érdekelt, vagy vásárol használt gépek, meg kell lépni azokkal, melyek képesek erre.

MachinePoint Média Osztály
Gema Alvarez
E-mail: galvarez@machinepoint.com
Tel: + 34 983 54 99 00
Név:
*Telefon:
*A cég neve:
*E-mail címe:
*Város:
*Ország:
*Hozzászólás:

Lépjen Velünk Kapcsolatba

Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
info@machinepoint.com


Lépjen Velünk Kapcsolatba