A MachinePoint nyitva van és a szokásos módon működik. További információkért kattintson ide.


Műanyag ipar Gujarat - Magyarország


This is not an official translate. Original version here

használt gépek Európából Indiában MachinePoint
14/03/2011

Interjú MachinePoints India vezető a műanyagipar Gujarat állam, ahol az irodai alapja
1. Ön megfigyelés a kihívásokra és lehetőségekre kapcsolódó üzleti fejlesztéseknek a műanyagipari Gujarat.

India egyik legkiemelkedőbb ország, amikor a rendelkezésre álló munkaerő, hozzáférés a helyi és a nemzetközi piacokon, és erős alapjait. Ez a második legnagyobb kedvelt célállomása a közvetlen külföldi beruházások és a működőtőke-beáramlás nő átlagosan 9%-a, amikor a világ többi része volt tapasztalható sötét recesszió.

Jelenleg a világ 12. legnagyobb gazdasága, India már az utat, hogy egyre ötödik legnagyobb fogyasztói piaca 2025-re a világ, és jóslatokat, amelyek szerint a teljes indiai fogyasztási kiadásainak körülbelül $ 1770000000000 erre az időre.

A gazdasági fellendülés Indiában adott lendületet az ágazatokban, mint például a csomagolás, a mezőgazdaság, az infrastruktúra és az egészségügyi ellátás - melyek mindegyike a polimerek, és ezért hivatkozhat a műanyagiparban. Ez azt eredményezi, hogy nagy a kereslet a műanyag feldolgozó gépek és kiegészítő berendezések, ezért létre egy hatalmas lehetőséget a vállalkozások fejlesztése a műanyagiparban. Ez az egyszerű oka annak, hogy sok a külföldi játékos, köztük mi, vágynak a befektetés az indiai piacon. Továbbá, sok közös vállalatok várhatóan sor kerül az indiai műanyag-feldolgozó ágazatban.

Gujarat valószínűleg játszotta a legfontosabb szerepet a gazdasági története Indiában, és a leggyorsabban növekvő gazdaság valamennyi állam Indiában. 2010-ben, a Forbes felsorolt ​​Ahmedabad, mint a harmadik leggyorsabban növekvő város a világon. Mivel a legtöbb iparosodott állam az a nemzet, és a legnagyobb termelő polimer, Gujarat lesz az élvonalban az összes fent említett fejlesztéseket.

Az egyedülálló kihívást kapcsolódó üzleti fejlődés Gujarat is közötti szakadék áthidalásában úgy, ahogy az indiánok üzleti tevékenységet folytatnak, és úgy, ahogy az európaiak, mint a legtöbb olyan gép is közvetítő származik Európai eladók. A hozzáadott érték megoldás MachinePoint, hogy egy multi-kulturális társaság vagyunk értenek közvetítő két kulturálisan különböző pártok és arról, hogy a különböző kulturális kérdések, amelyek állandóan felmerülő nem befolyásolják a tárgyalások.

MachinePoint India úgy döntött, hogy alapozza első irodáját Gujarat, mégpedig azért, mert a közelében egy nagy műanyag központ, valamint annak a ténynek, hogy én, magam személyesen is itt található.

2. Kérjük, fejtse ki az akadályokon, amellyel a cége bevezetése mellett új fogalmak.

Az elsődleges akadály szembesültünk volt leküzdésében tudatosság hiánya között a legtöbb processzort, használatának előnyei az európai technológiai viz-a-viz őshonos gép. Sőt, a "használt" nem mindig foglalkoztatott a helyes irányt. Valójában a legtöbb feldolgozók társult a "használt gépek" és a "olcsó gépek", ez azonban nem mindig igaz.

Továbbá azt is megfigyelték, hogy szinte minden processzor a kilátás a lehetőséget, hogy megvásárolja olcsóbb használt gépek, de ritkán olyan sürgős vásárolni őket, ez megnövekszik a kereslet, még a megrendelés konverziós ráta igen alacsony a régióban.

Mindezek ellenére akadályok, már érezte, hogy a forgatókönyv lassan c lóg, a legtöbb feldolgozók választás használt gépek automatizálás, ha látják a nagy költségmegtakarítás és a nagyobb termelési ráta.

3. Melyek azok a stratégiák elfogadott vezetői nyereséges növekedést a Gujarat műanyagipar, miközben valamint egy olyan erős elkötelezettség a társadalmi és környezeti felelősség.

Újrahasznosításával kapcsolatban a negyedik a műanyag hulladékok az ország, Gujarat már vezeti a listát, a környezet-barát államok ezen a téren. Mintegy 20 tonna műanyag LAC újrahasznosítják minden évben Indiában, a Gujarat újrahasznosítás körülbelül öt tonna lac egyedül. Ebből arra lehet következtetni, hogy nem csak a Gujarat előtt, amikor a műanyag hulladék újrahasznosítás, hanem amikor a termelő és a műanyag, mint tudjuk, hogy van egy figyelemre méltó növekedést az év 20 db-évre az újrahasznosítás műanyag.

Figyelembe véve, hogy szükség van további műanyag az egész ország, az ipar dolgozik a műanyagot a zöld termék. "Élet nélkül műanyag lehetetlen ma. Fontos tudni, hogy hogyan használják azt. Figyelembe véve a növekvő igények és a környezetvédelem iránti, AIPMA beépített vonatkozó tárgyalások révén Zöld Pavilon, hogy hagyja gyártók tudják, hogy mit kell tenni a közelmúltban megtartott Plastivision 2011-Mumbai.

Sőt, Gujarat házigazdák finomítók, mint RIL, Essar & NOB, vegyi anyagok és LNG terminál Dahej & Hazira, klóralkáli növények, mint a Tata Chemicals, indiai Rajon, Atul, UPL, Shriram, GACL és IPCL (RIL), Soda Ash növényei Nirma, Gujarat Nehéz Vegyi anyagok, vegyszerek Saurashtra, Dhrangadhra Vegyi anyagok, stb, és a műtrágya növények IFFCO, GSFC, GNFC, stb Annak ellenére, hogy az úgynevezett Hub Vegyi és petrolkémiai ipar, Gujarat állam hozott létre, a Gujarat immisszióvédelmi testület a céllal, hogy a környezet védelme, megelőzése és ellenőrzése a levegő és a víz az állam.

A MachinePoint, általunk forgalmazott használt gépek, de csak a legmagasabb színvonalú használt gépek. Ugyanakkor, kínálunk gép felújítása, amely frissíti a rendszer, hogy a legújabb technológiai fejlesztéseket, amelyek hatékonyabbak. Azt tervezzük, hogy kínáljanak fel a legújabb energiahatékonysági megoldásokat bizonyos géptípusok. Megvalósításával ez a megoldás a mi használt gépeket, az eredmény kiváló minőségű európai gépeket, alacsonyabb áron, mint egy új gép, és amely frissíteni a legújabb energiahatékonysági megoldásokat.

4. Tudna tárt fel a vállalat jövőbeni terveit, hogy elfog több piaci Indiában vagy globálisan

Miután bemerészkedett az indiai piac 2009-ben, most azt tervezi, hogy erősítsük jelenlétünket Indiában az elkövetkező években. Azt akarjuk, hogy a referencia-társaság az összes ilyen szeretnének vásárolni az európai gépek elérhető áron. Míg a használt gépek piacán tele van a kisvállalkozók kereskedés használt gépek, MachinePoint sikerült professzionális ez az üzlet által elérte a kritikus tömeget, ami nekünk a legnagyobb európai használt gépek eladó. Mi az ajánlat csak jó minőségű gépeket, hogy el lehet adni anélkül, hogy bármiféle felújítást vagy azonnali figyelmet a funkcionális részei a gép. Mi is széles skáláját szolgáltatások, a felújítás a gépek, hogy hozzá kiegészítő berendezés nekik, ami jó minőségű gépeket áron. Termékünk nem kínál azok számára, akik előnyös árak a használt gépek piacán, de azok számára, akik vásárolni jó minőségű gépek elérhető áron.

A pénzügyi biztosíték sokat segített nekünk, vegyenek részt a nagy projekteket, és pénzügyi támogatást nyújtanak a vevőknek. A bankok a pénzügyi kapcsolatokat, aki a legtöbb államosított bankok Indiában, és mi is kiterjeszteni segíteni, ha szükséges, a helyi vásárlók.

Járunk a műanyag-és üdítőital-ágazatban. MachinePoint Group elindította új leányvállalat tavaly az ital-és tejipari ágazatban, amely értékesíti a teljes növényeket az ital, tej-és mezőgazdasági élelmiszeripar egyes ágazatai. Ez azért történt, köszönhetően a partnerség egy nagyon speciális egyedi gyártó és mérnöki cég. Az egyedülálló ajánlat javaslatot az új leányvállalat, MachinePoint élelmiszeripari technológiák, a képességéről használt berendezések a mi teljes üzem projektek, így az ajánlatok hozzáférhetőbbé közép-és kisvállalkozások szeretnének indítani egy új gyárat italok, tejüzemek, illetve gyümölcs-és zöldség. Célunk, hogy 2011-re is képes ajánlani az indiai piacon.


5. Kérjük, kidolgozza a Gujarat potenciálját, mint a piac és a vállalat növekedési terveit az indiai piacon.

Gujarat műanyag ipar tanúi éves növekedés több mint 15%-kal, több mint 70%-a polimerek gyártja az állam. Ez stratégiai helyen, büszkélkedhet következetes tápegységet, és hála a Mundra és Pipava, ez biztosíthatja a jobb kapcsolat, biztosítva a hozzáférést a hazai és nemzetközi piacokon a délkelet-ázsiai térségben.
Mint Különleges Gazdasági Övezet (SEZ), a Gujarat megkönnyíti a közvetlen külföldi befektetések könnyedén. Úgy döntöttünk, Gujarat, mint az ideális helyet, ahonnan, hogy behatolnak az indiai piacon, a jövőben tervezi, hogy beköltözik a délkelet-ázsiai piacon.

MachinePoint Group kínál:
Használt gépek révén MachinePoint Használt gépek
Komplett üzemek és projektek révén MachinePoint élelmiszeripari technológiák
Ez nagyon érdekes, India, és sok a szomszédos országok a térségben.

6. Mi alapján lesz az új tendenciákat és a növekedés járművezetők az elkövetkező években?

A fő mozgatórugói, amelyek hozzájárulnak a növekedéshez az ágazat magában foglalja az új innovációk és technológiák, valamint a magas teljesítmény gép és kevesebb energiát fogyaszt. Mivel sok gyártott gépek Európában megfelel ezeknek a szempontoknak, lesz egy csomó kereslet a használt gépek ebben a régióban. Továbbá, az erős tudásalap megteremtése a műanyag feldolgozó gépek és új technológiák - az importált és hazai gép - hoz egy kiszélesített horizont vállalkozók. Miután ezt mondta, tisztában vagyunk azzal, hogy annak érdekében, hogy kiegészítse a termékeket, azt kellene támogatni a néhány amerikai márkát, és dolgozunk beépíti ezeket, valamint az energiahatékonysági megoldásokat a kínálatunkban.

Vettünk figyelembe, hogy a néhány ázsiai márka volt téve a jelenlétét érezte, ezen a területen rendkívül innovatív gép, amely szintén egy jó maradványértéket. Ezzel összhangban, MachinePoint is szemügyre ellátó használt gépek márkák ebben a régióban.

7. Mi volt a szerepe a műanyagipar felé gazdasági fejlődésének az állam?

Több mint 72000 TN műanyag fogyasztott havonta, Gujarat vitathatatlanul a második legnagyobb állami követően FEL, ahol a dohányipar uralja a polimer fogyasztása. Gujarat hamarost vezető a feldolgozás műanyag-és az exportáló, hogy az állam, hosting néhány a legnagyobb petrolkémiai komplexek a világon, mint IPCL (RIL), RIL & ONGC. A finomítók, mint a NOB, RIL és Essar és tároló kezelési lehetőségek, mint Pipavav, Mundra és Kandla. Már tisztában vannak azzal, hogy Gujarat termel 70% PE / PP / PVC az egész ország termelési ami erős gazdasági fejlődés az állam. A jelenléte indiai OEM-ek, mint a Windsor Machines Ltd, Rajoo mérnökök, Kabra Extrusiontechnik, Mamata gépeket együtt az európai leányvállalatok, mint a Negri Bossi, Rollepaal, KHS gépek erősen hozzájárult a gazdasági fejlődéshez az állam.

8. Mik az előnyei / hátrányai befektetés a műanyagipar Gujarat állam?

Én nem látok semmilyen hátrányt, mint például a befektetés Gujarat. Mint egy mérnök magam, Gujarat abszolút paradicsoma beruházások miatt gazdag infrastruktúra és a medence a technokraták könnyen elérhető.

9. Legyen szíves beszélni a cég teljesítménye az elmúlt években, és a jövőbeli tervekről.

Az elmúlt három évben, MachinePoint Csoport rendkívül sokat foglalkoztunk az ambiciózus tervek további nemzetközivé és kiegészítik termékportfólióját. MachinePoint csoport kezdetben kereskedni kezdett használt gépek 1997-ben, és az évek során folyamatosan diverzifikálta termékkínálatát, hogy elérje, ahol ma. Három különálló vállalatként működik jelenleg a csoporton belül:

MachinePoint Használt gép - kereskedelmi kiváló minőségű európai gépek elérhető áron

MachinePoint élelmiszeripari technológiák - kínál kulcsrakész megoldást az italok, tejtermékek és az agrár élelmiszeripari

MachinePoint Pénzügy - biztosítja az anyagiakat megoldásokat a feldolgozók az ipari ágazatban

MachinePoint Élelmiszer Technologies legújabb kiegészítője a csoportban is, de már megszilárdult a képességei, amikor a közelmúltban sikeresen fejezte be az első projekt a Coca-Cola Enterprises.

A csoport székhelye mérnöki központot Spanyolországban tartózkodik, további irodák Indiában, Észak-Afrika és Törökország. A következő években, elvárásaink vannak, hogy továbbra is bővül, és fejlesztjük nemzetközi jelenlét megnyitásával irodák Latin-Amerikában és Kelet-Európában.

Azt is tervezi, hogy növeljük a termék portfolió elindításával új ajánlatok kiegészítése jelenlegi is az energetikai megoldások, hűtési megoldások, és egyéb műszaki megoldások.

MachinePoint Média Osztály
Gema Alvarez
E-mail: galvarez@machinepoint.com
Tel: + 34 983 54 99 00

MachinePoint Magyarország
GSM: 00911171279996
E-mail: india@machinepoint.com

Név:
*Telefon:
*A cég neve:
*E-mail címe:
*Város:
*Ország:
*Hozzászólás:


Lépjen Velünk Kapcsolatba

Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
info@machinepoint.com


Lépjen Velünk Kapcsolatba