A MachinePoint nyitva van és a szokásos módon működik. További információkért kattintson ide.

A gépjármű- és újrahasznosító iparágak, a Plastimagen 2019-ben a legaktívabbak

- Kiállítások

This is not an official translate. Original version here

Mexikó műanyagipar erős és érett. A legújabb Plastimagen kiadás április 2-tól április 5-én került megrendezésre Mexikóvárosban. Itt a legújabb technológiai újításokat mutatták be a mexikói műanyagipar számára. A MachinePoint ismét a Plastimagen-nál mutatkozott be, amely a vállalat számára egy széleskörű ügyfélkörrel rendelkező találkozóhelyet jelentett, és lehetőséget adott a használt gépek szolgáltatásainak bemutatására az új kapcsolatokra.

Mexikó kulcsfontosságú piac a MachinePoint számára, mivel ez volt az első latin-amerikai ország, ahol a vállalat jelentős forgalmat kezdett. A mexikói műanyagipar az elmúlt két évben átlagosan növekedett az ország átlagos növekedésében. Mexikó észak- és dél-amerikai összeköttetésként való elhelyezkedése stratégiailag fontos. Nagy és fejlett géppiaccal rendelkezik, ahol a MachinePoint hűséges ügyfelekkel rendelkezik. A MachinePoint évek óta rendelkezik Mexikóvárosban található helyi értékesítési irodával, így közelebb állhat ügyfeleihez.

Cesar Rodriguez, a MachinePoint vezérigazgatója, meglátogatta a Plastimagent és megjegyzéseket fűzött: „Örülünk a Plastimagen kiadás eredményének. Új üzleti lehetőségeket hoztunk létre, amelyek reméljük, hogy 2019-ben megvalósulnak majd.

Úgy gondoljuk, hogy a vállalatok óvatosabbak a jövőbeni termelési kapacitásuk meghatározásában. Az eladásra kerülő használt gépek mennyisége 2019 eleje óta jelentősen emelkedett. 2018-ban megállt az értékesítésre kerülő használt gépek megállása. Ez 2019 eleje óta változott, és a piac ismét aktiválódott. Ez nemcsak Mexikóban, hanem Európában is történik. A növekedési kilátások kevésbé optimistaak, mint az előző években, az eufória megnyugodott, és a vállalatok megkezdték a termelési kapacitások kiigazítását. Ez azt eredményezi, hogy a piacon többletberendezés folyik. Jó évet várunk el 2019-ben használt gépeink számára.

A 2019-es Q1-es használt gépek értékesítése már rendkívüli volt az előző negyedévekhez képest. Ennek fő oka a magas színvonalú, jó minőségű gépek eladása a piacra.

A használt gépek iránti kereslet az elmúlt években továbbra is erős maradt, azonban az eladási gépek hiánya kevesebb műveletet eredményezett. A MachinePoint megjegyzi, hogy ez a trend világszerte változik a gazdaság lassulásával. Az a tendencia, hogy a vállalat már más gazdasági ciklusok során is tapasztalt. A használt gépek anticiklikusak. Amikor a termelési előrejelzések nagyon magasak, mint az elmúlt években, a vállalatok új gépekbe fektetnek be, de nem szabadulnak fel régebbi gépeiktől. Csak akkor, ha a piac elkezd korrigálni, hogy a vállalatok elkezdik eladni ezt a használt berendezést a növekedési előrejelzéseik felülvizsgálata után.A körkörös gazdaság a Plastimagen 2019 konferenciákon és kiállítóknál is hivatkozási téma volt. A mexikói vállalatok tudatában vannak a műanyag által okozott szennyezésnek, és technológiai megoldásokat keresnek a gyárakban és a gyártási folyamatokban. Az úgynevezett „egyszer használatos műanyagok” megtiltására vonatkozó szabályok erőteljesen befolyásolják az ipar egyes részeit és újrahasznosítják az újrahasznosító ágazatot.

A mexikói autóipart fenyegető politikai körülmények ellenére viszont aktív autóipar van. Rodriguez hozzáteszi: "Az autóipari újrafeldolgozás és fröccsöntő gépek az ilyen típusú berendezések voltak a leginkább igényeltek ebben a vásáron. Az újrahasznosítási ágazat a gazdaság és a jogszabályi változások miatt számos gazdaságban aktívvá válik. Ez a változás Mexikóba is eljutott, ahol a politikusok és a műanyag feldolgozók egyaránt lépéseket tesz egy körkörös gazdaság felé.

Ez volt a Plastimagen 22. kiadása, több mint 45 000 SQM-rel, 879 kiállítóval és 32 000 látogatóval.

Név:
*Telefon:
*A cég neve:
*E-mail címe:
*Város:
*Ország:
*Hozzászólás:


Lépjen Velünk Kapcsolatba

Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
info@machinepoint.com


Lépjen Velünk Kapcsolatba