A MachinePoint nyitva van és a szokásos módon működik. További információkért kattintson ide.

Plastvision indiai Mumbaiban

- hírek

This is not an official translate. Original version here

MachinePoint Indiában Plastvision

A MachinePoint értékesítési csapat lesz a részvétel Plastvision Magyarország - zajlik Mumbaiban között a 20. és 24-én 2011. Ne hagyja ki egy felbecsülhetetlen értékű találkozhatnak a csapat, és megtanulják, hogyan tudjuk teljesíteni az Ön igényeinek használt gépek.

"A kereslet a használt gépek Indiában megduplázódott 2008 és 2009 között, és tartotta állandó növekedés azóta az egész 2010."

Az indiai piac számára nagyon fontos MachinePoint, így az ok-ban nyitottuk meg az indiai kereskedelmi iroda 2008-ban jobban kielégítik a helyi piac. Mi vagyunk az egyetlen európai használt gépek kereskedő a helyi jelenlét ezen a piacon, és a saját munkatársai is részt vesznek, hogy az indiai piacra oly módon, amely garantálja a teljes körű szolgáltatás, "MachinePoint stílus".

Van egy hatalmas mennyiségű helyi közvetítők Indiában, akik együttműködnek az európai brókerek és kereskedők. MachinePoint ellenőrzések 80%-a az összes használt gépek eladása egy adott pillanatban az európai piacon, amit most képesek könnyebben, hogy az indiai piacon köszönhetően értékesítési iroda Indiában.


Ennek az az oka, hogy nagy hangsúlyt fektetünk az eladás európai használt gépek is, hogy az európai márkák bebizonyosodott, hogy megtartsák az értéket a használt gépek piacán. A fejlett technológia, a minőség és a megbízhatóság, hogy azok egy nagyon érdekes lehetőség processzorok alacsonyabb költségvetést. A márkák már kereskedelmi igazán értékük megőrzése, és a technológia még mindig sokkal előbbre, mint az új, még olcsóbb márkák forgalmazására.

MachinePoint Használt gépek a vezető bróker a használt gépek a műanyag-és üdítőital-piacon. MachinePoint Group nemrég indított egy új leányvállalat MachinePoint Élelmiszer-technológiák kínálnak komplett növények és feldolgozása az élelmiszer-és italgyártó ipar. Az egyedülálló ajánlat a MachinePoint Élelmiszer Technologies az, hogy képes egyesíteni jó minőségű használt gépeket azok teljes üzem projektek, így elérve egy nagyon érdekes minőség-ár viszony.

MachinePoint Média Osztály
Gema Alvarez
E-mail: galvarez@machinepoint.com
Tel: + 34 983 54 99 00

Név:
*Telefon:
*A cég neve:
*E-mail címe:
*Város:
*Ország:
*Hozzászólás:


Lépjen Velünk Kapcsolatba

Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
info@machinepoint.com


Lépjen Velünk Kapcsolatba