MachinePoint.com: Használt ipari berendezések eladása. Használt gépek. Karbantartás és felújítás. Műanyag, Csövek, Csövek, Profilok, Extrudálás, Nyomtatás, Fólia, Hőformázás, Fröccsfúvás, Formázás, PET csomagolás, Tejtermékek, Italok, Víz, Dzsúz / Gyümölcslé, Sör, Olaj, Élelmiszerek, Bádogdobozok, Üvegek.
 • 二手待售机器
 • MachinePoint'te satılık ikinci el makinalar
 • Używane maszyny na sprzedaż w MachinePoint
 • Použité stroje k prodeji MachinePoint
 • Подержанные машины для продажи на MachinePoint
 • Használt gépek eladó MachinePoint
 • Machines d’occasion en vente chez MachinePoint
 • Verkauf Gebrauchtmaschinen bei MachinePoint
 • Macchinari usati in vendita a MachinePoint
 • Maquinaria Usada a la venta en MachinePoint
 • Used machines for sale at MachinePoint
 • Use of own, third party and analysis Cookies.
  This site uses own and third-party cookies to gather information in order to improve our services and to analyze your browsing habits. If you continue to browse, it constitutes acceptance of the installation of the same. The user can configure it´s browser if desired, to prevent them from being installed on your hard drive, but should take into account that such action may cause difficulties browsing the website.
  How to configure it

  POINT  MachinePoint vezető szerepet tölt be a használt gépek és mérnöki szolgáltatások vásárlásában és értékesítésében
  A POINT banner alatt a MachinePoint határozza meg azokat a értékeket, amelyek a csapatát mozdítják, hogy fenntartsák a vezetést a használt gépek és mérnöki szolgáltatások vásárlásában és értékesítésében.

  A P a szakmaiságot jelenti, meghatározva, hogy a vállalat hogyan indult 1997-ben azzal a céllal, hogy professzionálisabbá tegye a használt gépek megvásárlását és értékesítését, valamint biztosítsa a tranzakciókat mind a vevők, mind az eladók számára.

  Az O a tulajdonjog, megosztva a MachinePoint által alkalmazott ügyfelekkel vállalt kötelezettséget. Az alkalmazottak üzleti tulajdonosként járnak el azzal, hogy az ügyfelek olyan szolgáltatást nyújtanak, amelyet a jó vállalkozói gyakran adnak ügyfeleiknek.

  Én az integritásért vagyok. A MachinePoint integritást valósít meg üzleti tevékenységében, és mint ilyen átruházza az alkalmazottaira. Az integritás és a szakmai etika meggyőződése, hogy a vállalat és az ország fejlődésének egyik sarokköve lehet, a MachinePoint ezt az értéket magatartási kódexének egyik fő mozgatórugójának tekinti.

  N semleges. A MachinePoint mind a használt gépeken, mind a mérnöki szolgáltatásainál semleges helyzetben van. A vállalat kereskedelmi kapcsolatban nem áll más márkával, bár számos stratégiai megállapodást tart fenn. Ez lehetővé teszi, hogy a MachinePoint semleges pozíciót tartson fenn, amikor az ügyfeleket az igényeiknek és a költségvetésüknek megfelelően nyújtja. Mivel nem kötődik semmilyen márkához, azt jelenti, hogy nem áll fenn összeférhetetlenség.

  T megbízható, megbízható és biztonságos. A MachinePoint kivételes ár-érték arányú ipari megoldásokat kínál. Ez a "Smart & Reliable" jelszót követi. A minőségi végtermékeket feldolgozó, jó márkájú gépek beszerzése lehetővé teszi a szigorúbb költségvetésű vállalkozók számára, mert megvásárolhatják őket. És most a MachinePoint köszönhetően biztonságos és professzionális módon vásárolhatunk használt gépeket.


  Vállalati videó