POINT


MachinePoint vezető szerepet tölt be a használt gépek és mérnöki szolgáltatások vásárlásában és értékesítésében
A POINT banner alatt a MachinePoint határozza meg azokat a értékeket, amelyek a csapatát mozdítják, hogy fenntartsák a vezetést a használt gépek és mérnöki szolgáltatások vásárlásában és értékesítésében.

A P a szakmaiságot jelenti, meghatározva, hogy a vállalat hogyan indult 1997-ben azzal a céllal, hogy professzionálisabbá tegye a használt gépek megvásárlását és értékesítését, valamint biztosítsa a tranzakciókat mind a vevők, mind az eladók számára.

Az O a tulajdonjog, megosztva a MachinePoint által alkalmazott ügyfelekkel vállalt kötelezettséget. Az alkalmazottak üzleti tulajdonosként járnak el azzal, hogy az ügyfelek olyan szolgáltatást nyújtanak, amelyet a jó vállalkozói gyakran adnak ügyfeleiknek.

Én az integritásért vagyok. A MachinePoint integritást valósít meg üzleti tevékenységében, és mint ilyen átruházza az alkalmazottaira. Az integritás és a szakmai etika meggyőződése, hogy a vállalat és az ország fejlődésének egyik sarokköve lehet, a MachinePoint ezt az értéket magatartási kódexének egyik fő mozgatórugójának tekinti.

N semleges. A MachinePoint mind a használt gépeken, mind a mérnöki szolgáltatásainál semleges helyzetben van. A vállalat kereskedelmi kapcsolatban nem áll más márkával, bár számos stratégiai megállapodást tart fenn. Ez lehetővé teszi, hogy a MachinePoint semleges pozíciót tartson fenn, amikor az ügyfeleket az igényeiknek és a költségvetésüknek megfelelően nyújtja. Mivel nem kötődik semmilyen márkához, azt jelenti, hogy nem áll fenn összeférhetetlenség.

T megbízható, megbízható és biztonságos. A MachinePoint kivételes ár-érték arányú ipari megoldásokat kínál. Ez a "Smart & Reliable" jelszót követi. A minőségi végtermékeket feldolgozó, jó márkájú gépek beszerzése lehetővé teszi a szigorúbb költségvetésű vállalkozók számára, mert megvásárolhatják őket. És most a MachinePoint köszönhetően biztonságos és professzionális módon vásárolhatunk használt gépeket.

Név:
*Telefon:
*A cég neve:
*E-mail címe:
*Város:
*Ország:
*Hozzászólás:


Lépjen Velünk Kapcsolatba

Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
info@machinepoint.com


Lépjen Velünk Kapcsolatba