Nagy gépek vásárlási szándék során ICE 2019 München


This is not an official translate. Original version here

„Berendezés vásárlási szándék között film konvertáló cégek is magas marad 2019-ben A legtöbb látogató részt a show volt tervek és költségvetések jóváhagyott berendezések beszerzési”

„Az általános visszajelzést kiállítók már nagyon pozitív és nagy számú üzleti ajánlatokat előrehaladott a vásár”

MachinePoint ICE 2019 kiállításon Munich Németország
ICE 2019 egy hiánypótló vásár a film feldolgozó iparban lezajlott München, Németország között, a 12. és 14. március 2019.

MachinePoint volt lehetősége, hogy részt vegyen a tisztességes és jelen lenni Syncro állni kapni ügyfeleinek. MachinePoint és Syncro, zárt partnerség növelése mindkét vállalat az ügyfélkör és a termék- és szolgáltatás ajánlatot ügyfeleiknek.

Syncro egy olasz szolgáltató kiegészítő berendezés a film extrudálás iparágban. Ez jelenleg bővül, és egyre nagyobb a más ágazatokban keresztül az ipari partnerségek kulcsszereplői. ICE 2019 óta egy nagy lehetőséget, hogy bemutassa termékeit a konvertáló filmiparban. MachinePoint forgalmaz Syncro technológia közül az ügyfelek hajlandóak felszerelés korszerűsítése.

Marco Marchiorello, MachinePoint's Film felelős osztály, megjegyzések: „Ez volt MachinePoint's először kiállítóként ICE 2019 és nagyon elégedettek vagyunk az eredménnyel. ICE egy kis vásár nagyon speciális technológia és a résztvevőket. A minőség a kapcsolatok tettünk ezekben a napokban kiváló volt. A vásár egy tökéletes méretű ahhoz, hogy kényelmesen során meglátogatott 2 nap. Kapcsolatépítés más érdekes kiállítók, mint a gép OEM már nagyon egyszerű, mint a mennyisége közvélemény már csak jobb. Ugyanakkor, a minőségi látogatók részt nagyon jó volt, mivel a többségük jött egy nagy vásárlási szándék, és készen áll, hogy vesz gép rövid idő alatt.”

Marco Marchiorello beszámol arról, hogy az általános visszajelzést kiállítók, hogy a vásár már nagyon sikeres üzleti-bölcs. Machinery beszerzési érdeklődés a film konvertáló processzorok továbbra is magas, és sok cég beruházási tervek és jóváhagyott költségvetést 2019. A kilátások évben 2019-ben a gép film konvertáló szektorban továbbra is kedvező.

ICE 2019 óta a 11. kiadása ez a hiánypótló show 11.500 nm-es kiállítótér és 463 kiállító 25 országból. A tisztességes vezetés számolt be, hogy az ICE 2019 óta a legnagyobb kiadás óta eredetét. A legtöbb kiállítót jött a következő országokban: Németország, Olaszország, Nagy-Britannia, Svájc és az Egyesült Államokban. A látogatók, ahol főként a német nyelvű országokban azonban jelenléti más országokban már nagyobb a vártnál MachinePoint's csapat. Marco Marchiorello észrevételeit, „Én már meglepett az összeg érkező látogatók Németországon kívül, vártam a vásár, hogy sokkal inkább helyi, de volt egy nagy százaléka a látogatók Franciaország és Észak-Európában, és még Törökországból!”

Név:
*Telefon:
*A cég neve:
*E-mail címe:
*Város:
*Ország:
*Hozzászólás:


Lépjen Velünk Kapcsolatba

Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
info@machinepoint.com


Lépjen Velünk Kapcsolatba