A Safe Used Machinery tranzakciók kötelezőek


This is not an official translate. Original version here

Elkerülése csalás használt felszerelések
„A legdrágább gépberuházások, hogy az egyik tett egy gépet, amely soha nem kap munkát.” Ez César Rodríguez véleménye után, több mint 30 éves tapasztalattal gép. „A második legrosszabb befektetés kap egy másik gépen, mint a megvásárolt”.

Az egyik dolog, ami meghatározza MachinePoint eltekintve használt felszerelések vállalkozások bizalmát, hogy építünk ügyfeleink. Fokozása és fenntartani ezt a bizalmat, továbbra is erősíti a fogyasztók védelme megfelelőségi erőfeszítéseket, amelyek a befektetett jelentős összegeket időt és erőforrást kell csinálni. Abban MachinePoint, betartása nem csupán egy osztály vagy szabályok, hogy kövesse, hogy be van ágyazva a vállalati kultúra és alapvető része, ahogyan vagyunk.

„Az elmúlt két évtizedben, az általunk kifejlesztett egy jól bevált módszer, amely megvédi az összes érintett fél a tranzakcióban. A módszer nem egy iparági szabvány, de az eredmény a sok éves tapasztalat értékesítési új és főként használt gépek és leküzdése számos kritikus helyzetekben, tanították nekünk, hogyan lehet biztonságos tranzakciókat.”

A legtöbb tranzakció történik MachinePoint, részt vesznek a nemzetközi átutalások és nemzetközi gépek mozgó, némelyik nagy technikai és pénzügyi összetettség. Miután a szigorú eljárást meghatározó valamennyi megfelelő lépéseket és dokumentációt a helyén, és csinál egy alapos átvilágítás a részek a tranzakcióban érintett alapvető csökkentsék a csalást kockázatokat.

Cesar Rodriguez, MachinePoint vezérigazgató megjegyzi: „Van szembe sok érdekes helyzeteket az évek során. Ez soha nem elég, hogy odafigyeléssel és mi hajtja olyan eljárást követően a cég a csalások elkerülése. A jogi osztály fejlődött biztonságos szerződések a csalások elkerülése.”

Csalás jön minden formában és méretben, és néha nagyon innovatív. MachinePoint szembe csalás több alkalommal. Sikerült besorolni a csalás különböző kategóriákban:

Vevő védelem eljárás:

1. Machinery azonosítása.
Néha eladók jelzik „elvenni” a rossz gépet a bontás csapat; néha ellenőrök által küldött a vevő a „rámutatott” a rossz gépet ellenőrizni. MachinePoint felügyeleti protokoll elkerüli az ilyen helyzeteket. Ennek hiányában a hibát feltárt késő az egyéni ügynökök, ha a gép már kifizetett és eltávolította a gyárból.
2. Biztonságos fizetés. Sok cég már tapasztalt fizet valamit, majd kezd semmit, vagy valami más cserébe. MachinePoint már bizonyítottan jó biztonságos tranzakciók és közvetítési garancia, miután visszatért a pénzt, hogy sok vásárló, ha a művelet nem hajtható végre, megállapodás szerint.
3. Kémkedés. Nagyon ritkán mi volt az esetekben, amikor a vevő próbál tanulni kereskedelmi vagy üzemi titkok az eladó, de léteznek. MachinePoint protokollja tartalmaz azonosítása és vizsgálata a vásárlók, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem egy másik személy vagy társaság, mint a meghívott.
4. Szakmai szállítás. Machinery helyes bontás kulcsa lehet újraindítani a gépet a következő úticél. Számozás elektromechanikai alkatrészek kiválasztásánál a megfelelő védelmi és csomagolás, helyes rakodás, kötözés, hajózás, exportáló, importáló és a biztosítási kulcsfontosságú ahhoz, hogy a balesetek elkerülése érdekében, vagy válaszoljanak ha előfordul.
5. Az illegális áruk kereskedelme. Drugs, ékszerek, arany vagy állati emberkereskedelem súlyos bűncselekmények, és nem a cég meg akarja tanulni, hogy a gép megérkezett tele illegális árut. MachinePoint az a tapasztalat, hogy elkerülje meglepetés, hogy a vevők és számos protokollok hogy különös figyelemmel felügyeli, fényképezés, a szerződéskötés, számlázás, rakodási és szállító gépek.

ELADÓ VÉDELEM:
1. A pénzmosás. MachinePoint védi az eladó által ügyelve arra, hogy a pénzt használják fizetni munkaeszközök egyértelműen azonosítható származik a vevő, és nem illegális pénz forrásokból. Az eladó pihenhet, tudván, hogy MachinePoint követi a legmagasabb üzleti követelményeknek.
2. Kerülje állítja. MachinePoint garantálja közvetítői szolgáltatások és gondoskodik a vásárlók panaszkodik a gép vásárolt. Tapasztalatunk teszi ajánlatkérő és az elvárások egyértelmű a vásárlók, ami magasabb vevői elégedettség. Ez az, amiért a nagy multik szerződést velünk közvetítőként belső tranzakciók elkerülése érdekében a csoportok közötti problémák.

Hisszük, hogy a csalások megelőzése mindannyiunk felelőssége. A legjobb védelem, hogy tisztában legyenek, nevelés magad, használd a jó ítélet, és válaszd a szakmai szolgáltatók. Támaszkodva a szakmai partnere a vásárolni és eladni a használt gépek is könnyen a folyamatot. MachinePoint elkötelezett a csalás elleni küzdelem, és segít ügyfeleinek védeni magukat áldozatául esik csalás.
Név:
*Telefon:
*A cég neve:
*E-mail címe:
*Város:
*Ország:
*Hozzászólás:

Lépjen Velünk Kapcsolatba

Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
info@machinepoint.com


Lépjen Velünk Kapcsolatba