A MachinePoint nyitva van és a szokásos módon működik. További információkért kattintson ide.


A Safe Used Machinery tranzakciók kötelezőek


This is not an official translate. Original version here

Elkerülése csalás használt felszerelések

"A legdrágább beruházás a gépekbe, amelyeket olyan gépen végeznek, amely soha nem fog működni." Ez a César Rodríguez véleménye, több mint 30 éves gépi tapasztalat után. "A második legrosszabb beruházás a megvásároltól eltérő gép fogadása."

Az egyik dolog, amely megkülönbözteti a MachinePoint-ot a többi használt gépi vállalkozástól, az a bizalom, amelyet ügyfeleinkkel építünk. A bizalom fokozása és fenntartása érdekében az ügyfelek védelmének és biztonságos tranzakcióinak biztosítása érdekében időt és erőforrásokat fektetve folytatjuk az ügyfelek biztonságával kapcsolatos erőfeszítéseinket. A MachinePointnál a biztonsági megfelelés nem csupán követendő szabályok, hanem beágyazva a vállalati kultúrába és az üzleti tevékenység alapvető része.

Az elmúlt két évtizedben bevált módszert fejlesztettünk ki, amely védi az ügyletben részt vevő összes felet. A módszertan nem ipari szabvány, hanem az új és elsősorban használt gépek értékesítésében és számos olyan kritikus helyzet leküzdésében szerzett 30 éves tapasztalat eredménye, amely megtanította nekünk a biztonságos tranzakciókat.

A legtöbb, a MachinePoint által végrehajtott tranzakció nemzetközi pénzátutalással és nemzetközi gépek mozgatásával jár, és gyakran technikai és pénzügyi bonyolultsággal jár. A csalás csökkentése szempontjából alapvető fontosságú egy szigorú eljárás, amely meghatározza az összes helyes lépést és a dokumentációt, valamint az ügyletben részt vevő alkatrészek alapos átvilágítását.

Cesar Rodriguez, a MachinePoint vezérigazgatója kommentálja: "Sok érdekes helyzettel szembesültünk az évek során. Soha nem elég extra óvatossággal járni, ezért a csalás elkerülése érdekében eljárást alakítottunk ki cégünkben. Jogi osztályunk biztonságos szerződéseket dolgozott ki a csalás elkerülése érdekében."

ELADÓVÉDELEM
VEVÕVÉDELMI ELJÁRÁS:

1. A gép azonosítása. Az eladók néha a rossz gép betöltésére irányítják a bontási csapatokat; néha a vevő által megküldött könyvvizsgálók rosszul jelzik a könyvvizsgálatot. A MachinePoint felügyeleti protokollja elkerüli az ilyen helyzeteket. Ennek hiányában a hibát az ügynökök későn fedezik fel, miután a gépet kifizették és eltávolították a gyárból.

2. Biztonságos fizetések. Sok vállalat már megtapasztalta, hogy fizet valamit, majd cserébe semmit, sem pedig valami mást nem szerez. A MachinePoint bizonyított eredményeket képvisel a biztonságos tranzakciók területén és közvetítési garanciát vállal, mivel sok vevőnek adott vissza pénzt, ha az ügylet nem történt meg a megállapodás szerint.

3. Kémkedés. Nagyon ritkán fordultak elő olyan helyzetek, amikor a vevő megkísérelte megtanulni az eladótól az üzleti vagy üzleti titkokat, de vannak ilyenek. A MachinePoint protokollja magában foglalja a vásárlók azonosítását és kivizsgálását annak ellenőrzése érdekében, hogy ők nem más, mint a meghívott személy vagy cég.

4. Professzionális kézbesítés. A helyesen szétszerelt gépek kulcsfontosságúak ahhoz, hogy a berendezést a következő rendeltetési helyükön újraindítsuk. Az elektromechanikus alkatrészek számozása, a megfelelő megőrzés és csomagolás megválasztása, a megfelelő berakodás, rögzítés, szállítás, kivitel, importálás és biztosítás fontos részét képezi a balesetek elkerülésének vagy az esetleges reagálásnak.

5. Illegális áruk kereskedelme. A kábítószerek, az ékszerek, az arany- vagy az emberkereskedelem súlyos bűncselekmények, és egyetlen vállalat sem akarja megtudni, hogy gépeik illegális árukkal tele vannak-e. A MachinePoint olyan tapasztalattal rendelkezik, hogy elkerülje a vásárlók meglepetését, és számos protokollal rendelkezik, amelyek különös figyelmet fordítanak a gépek felügyeletére, fényképezésére, szerződéskötésére, számlázására, betöltésére és kézbesítésére.
ELADÓVÉDELEM:

1. Pénzmosás. A MachinePoint védi az eladót azáltal, hogy biztosítja, hogy a tárgyi eszközök fizetésére használt pénz egyértelműen azonosításra kerüljön, a vevőtől származik, nem pedig illegális pénzforrásokból. Az eladó biztos lehet abban, hogy tudja, hogy a MachinePoint a legmagasabb üzleti szabványokat követi.

2. Kerülje az állításokat. A MachinePoint garantálja közvetítői szolgáltatásait, és gondoskodik az összes vásárló panaszáról a vásárolt géppel kapcsolatban. Tapasztalataink egyértelművé teszik a szerződéseket és az elvárásokat a vevők számára, ami magasabb vevői elégedettséget eredményez. Ez az oka annak, hogy a nagy multinacionális cégek belső tranzakciók közvetítőjeként szerződnek bennünket a csoportok közötti problémák elkerülése érdekében.

Hisszük, hogy a csalás megelőzése mindenki felelőssége. A legjobb védekezés az, ha tudatában vagy, oktat önmagát, jó megítélést alkalmaz és választ professzionális szolgáltatót. A használt gépek vásárlásához és eladásához szakmai partnerre támaszkodva megkönnyíti a folyamatot. A MachinePoint elkötelezett a csalások elleni küzdelem mellett, és segít az ügyfeleknek a csalások áldozatává válásában.
Név:
*Telefon:
*A cég neve:
*E-mail címe:
*Város:
*Ország:
*Hozzászólás:


Lépjen Velünk Kapcsolatba

Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
info@machinepoint.com


Lépjen Velünk Kapcsolatba