MachinePoint értékesíti és koordinálja a bontás és a szállítás egy teljes nagy kapacitású csapást extrudálással létesítményt az Egyesült Királyság Törökország


This is not an official translate. Original version here

"Találkozás a fizetési határidők e komplex projekt volt az egyik kihívás, hogy eleget tett minket a leginkább, mert a rendkívül fontos, hogy mind az eladó, a gép és a vevő”

MachinePoint sikeresen értékesített, és koordinálta a bontás és a szállítás öt nagy kapacitású fúvóextrudálási sorokat a brit Törökországba. Amikor a brit cég megbízta a küldetése értékesíti vonalak MachinePoint azt keres partnert, amely segít a komplex folyamat értékesítési teljes növény. Voltak öt sort palackokat a kozmetikai ipar, az összes szomszédos berendezése szállítószalagok és csomagoló gépek, a termelési kapacitást, maximum 150.000 palack naponta. A kihívást az MachinePoint csapata volt, hogy ha lehetséges, egy vevő. Ez azt eredményezné, hogy sokkal mozgékonyabb működés a brit eladó, mint ha a gép kell értékesíteni a különböző cégek, ami azt jelentené, sokkal több munkát tekintve látogatók az ügyfelekkel, a logisztika és kezelt kifizetések és időzítés. A gép volt tökéletes állapotban karbantartási és annak minden teljes információt. Ezek az volt felszerelések extrúziós habosító kis műanyag palackok a TECHNE márka, nagyon elismert gyártók között a nagy kapacitású fúvóextrudálási gépek palackokat. A MachinePoint csapata értékes a gép, és kifejlesztett egy promóciós tervet azzal a céllal találni egyetlen vevő.
Hála a nemzetközi jelenlét MachinePoint és mély ismerete a fúvóextrudálási piac különböző földrajzi régiókban, lehetséges volt, hogy a potenciális vásárlók különböző részein a világ, akik együtt dolgoztak a Techne márka. Az akció eredményeként a siker, és miután egy szűrőt az érdekelt potenciális vásárlók, az ellenőrzés történt a brit növény, amely eredményeképpen olyan megállapodás született, hogy megvásárolja a növény. Miután egy jól meghatározott és szegmentált portfolió potenciális ügyfelek kulcsfontosságú volt, hogy ezen eredmény elérésének rekord idő alatt. A kereskedelmi csapat MachinePoint, jelen ma több helyen Európában, Amerikában és Ázsiában, a folyamatos kapcsolatot a piacon, és tájékoztassák a jövőbeni beruházások és értékesítések a tárgyi eszközök tekintetében. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy gyorsan azonosítani az igényeket a vállalatok, amelyek szeretnék eladni, és azokat, amelyek szeretnék vásárolni, záró műveletet rövid ideig. Héctor Sánchez, kereskedelmi menedzser MachinePoint által extrudálás részlege az Egyesült Királyságban megjegyzések „A legnehezebb kihívás számunkra ebben a projektben már irányító az idők szükségletei között az eladó és a vevő. A időkeret, amelyben az eladó is kiadja a gép volt nagyobb, mint amelyet a vevő. Azt felvesszük 9 hosszú hónap a gépek, hogy szabad a termelés terhelés. Ez az időkeret, bár hosszabb volna a vevő, elfogadták, mert a minőség a gép. ""

planta extrusión soplado
extrusión soplado
planta de extrusión soplado


A munka MachinePoint is kap, és továbbítja az összes érintett fél legmegbízhatóbb információk a helyzetet úgy, hogy fel tudja mérni, hogy egy művelet megvalósítható minden változó költség és az idő, és hogy megfelelő intézkedéseket kell hozni, mivel a működés fejlődik. A felek közötti bizalom kulcsfontosságú, hogy miután a helyes információkat. MachinePoint mindig választotta a minőség és a szakmai szolgáltatás, ahol a bizalom a vállalatok, amelyek működik az alapvető. Éppen ezért sok ügyfél megismételni üzletel MachinePoint, mint ahogy az ebben a projektben. Héctor Sánchez értékeli a működését, „Nagyon elégedettek vagyunk a végeredménnyel a projekt, mert a határidők a bontás és a rakodási teljesítették a megállapodás szerint, anélkül, hogy egyetlen késés. Amikor annyi gép, bontás és a szállítás összetett és sok váratlan esemény történhet. jó projektmenedzsment és minőségi szolgáltatók kulcsfontosságú. „MachinePoint teszi a jó választás a szolgáltatók, amellyel dolgozik, és ellenőrzi az egyes projektek, hogy a kiválasztott szétszerelés és a közlekedési szolgáltatók teljesítik az összes szükséges paramétereit és így az egyes művelet. Sok éve a piacon, MachinePoint már széles portfolióját jó szállítói dolgozni, de még így is egy aprólékos ellenőrzés történik az egyes szállító az egyes projektek, mintha az első, hogy elkerüljék a nem kívánt meglepetéseket.

A második legfontosabb tényező a sikeres szétszerelés és a közlekedés jó projektmenedzsment. A berendezés a már kiválasztott össze kell hangolni a részleteket. Kommunikációs és szigorú figyelem a részletekre is elengedhetetlen. Ebben a projektben MachinePoint koordinálta négy különböző szolgáltató cégek: a bontási társaság, a cég, ami mozog a gép kívül a gyár, a közlekedési vállalat és a társaság a létrehozásáért felelős export dokumentáció. Három nappal hagytuk szétszedni, és betölti az öt extrudáló vonalak és minden ment a tervek szerint. Mind az eladó a gép és a vevő tudja, hogy nehéz ez a művelet, és nagy örömünkre a szolgáltatás által kínált MachinePoint. Tiszteletben tartva az idők kulcsa elkerülve a felesleges költségeket. Számos alkalommal helyet a növény meg kell szabadítani, hogy a szállítás, az új gépek. Ahhoz, hogy betöltse az összes gép, 7 mega kamion 13,6 méter hosszú és 3 méter magas és három napig tartó intenzív munka volt szükség. Az összes tehergépkocsi tudták betölteni mind a hátsó és az első. Ez nagyban megkönnyíti a be- és lehetővé teszi a jobb manőverező függően végső súlyát és méreteit, amelyek nem mindig egyértelmű, ha a szállítást szerződött. Például ebben az esetben eleve az volt a cél, hogy töltse be a teherautók a fenti, de elemzését követően pedig a helyszínen úgy döntöttek, hogy inkább életképes betölteni őket hátulról. A szakemberek a vevő volt jelen az egész bontás, valami kívánatos, hogy képes később könnyebben szerelhető a gépeket célpontja. A MachinePoint csapata címkék minden darab, ami egy leltár és filmek egy videó a bontási időszakában, ami elősegítheti a vevő.

A logisztikai cég szerződött a projekt gyorsan reagáltak és tartozék kihúzható alváz, amely lehetővé tette betöltésével az összes gép késedelem nélkül. Az export cég, nagy tapasztalattal rendelkező exportáló az Egyesült Királyságban, hogy Törökország, szállította a szükséges ATR dokumentum, hogy a gép át a török ​​határon gond nélkül. Miután befejezte a projekt és a haza, a MachinePoint csapat, köztük az értékesítés az emberek és a vezetők a logisztika és a jogi osztály ünnepelte egy rendkívül sikeres működését!
Név:
*Telefon:
*A cég neve:
*E-mail címe:
*Város:
*Ország:
*Hozzászólás:


Lépjen Velünk Kapcsolatba

Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
info@machinepoint.com


Lépjen Velünk Kapcsolatba