Sikertörténet az ipari gépek logisztika


This is not an official translate. Original version here

Ha a vételi és eladási használt ipari gépek van egy nagy különbség a cégek, amelyek egyszerűen közbenső és bizományosoknak, azok, amelyek kínálnak logisztikai szolgáltatások és az, hogy az Excel a logisztikai műveletek.

Logisztikai költségek hatással lehet a nyereségesség bármely gépek beszerzése, valamint növelheti drasztikusan, ha nem kezelik megfelelően.

Számos feladatot kell megoldani helyesen: jó megértése a bontás, rakodási és szállítási projekt és annak különböző fázisait, a helyes meghatározás a mérföldkövek és a napirendet, és a kiválasztás megfelelő szolgáltató cégek. Szakmai tapasztalattal és felszerelések ismerete elengedhetetlen a projekt kezeli a logisztikai ipari berendezések.

Itt egy példa egy berendezés szétszerelése, rakodási és szállítási által irányított csapat MachinePoint's

Minden kezdődik az értékesítés egy kompresszor tulajdonosa egy svájci PET palack gyártó cég a italágazatban. A kompresszor volt az utolsó gép kell számolni annak érdekében, hogy bezárja a gyárat, amelyek többsége már eladták egy nagyobb műanyag gyártási csoport.

MachinePoint értékesítési csapat értékelte az eladónak a megfelelő piaci árat a kompresszort. Egy kezdeti túlzott árat kér az eladótól jelentette a kompresszor nem eladni több mint 2 éve. Ez volt a BELLIS & MORCOM kompresszor, évről 2011-WH50 H3N modell, nagyon jó állapotban van, és nagyon kevés üzemóra. MachinePoint mindig ad ügyfeleinek piaci árakon próbálják maximalizálni az eladási ár, de ugyanakkor tartsa az árakat reális, hogy biztosítsa a gyors eladás a gép, hiszen a több idő telik el, annál inkább leértékelődött.

A vevő egy amerikai cég, és már rendszeresen MachinePoint ügyfél.
Néha az ügyfelek rendezni a maguk számára a bontás és a szállítás során a gép legközelebbi kikötőbe. Ettől a ponttól kezdve, a beszerzési társaság feldolgozásáért felelős behozatalát dokumentáció szállítása a gép üzemét és kezelése a szerelvény és a start-up. Bár sok esetben a vállalatok nem rendelkeznek erőforrásokkal és tapasztalattal, és inkább átruházni mindezt egy profi cég.

MachinePoint van egy házon belüli logisztikai csapat, amely arra szolgál, azoknak az ügyfeleknek, akiknek szükségük van rá. Ebben a konkrét projekt MachinePoint logisztikai csapat bérelte fel a vevő kezelni a szétszerelés, csomagolás, rakodási és szállítási projekt.Az alábbiakban a bontást a különböző fázisaiban az ipari logisztikai projekt.

1. Határozza meg jól a projekt és annak mérföldköveit

Meghatározása a kezdeti napirend mindkét fél az első lépés. Meg kell vizsgálni, ha a gép lehet leépíteni, és milyen időkeretben. Amikor foglalkozó kis gép, mint a jelen esetben, szétszerelés és rakodás rendszerint csak egy nap múlva, de ha foglalkozik a teljes növény vetíti több hétig is eltarthat, hogy szét és csomagolja a berendezést.

Beállítása a dátumok részletesen a különböző mérföldkövek, és jól boldogulok a változásokat a speciális csoportok és a feladatok átadását a kritikus pontokat.

2. Kiválasztja a megfelelő szállítók

A cégek kiválasztása, a szükséges tudást, tapasztalatot és biztosítás egy másik kulcsfontosságú pont. Típusától függően, és még a márka a gép bizonyos szétszerelő kell bérbe mások felett. Egy profi bontás elengedhetetlen a problémák elkerülése érdekében, amikor üzembe helyezés és üzembe a gépet a rendeltetési helyére.

Ehhez a projekthez a vállalat bérelte nyerik ki az olajat a kompresszor, a gép kell utazni folyadék-mentes. Ez a cég szakosodott olaj újrahasznosítása, amely garantálja a megfelelő újrafeldolgozás, és biztosítja a szükséges kiürítését és újrahasznosítás tanúsítványokat. Ez egy egyszerű folyamat szivattyúzás az olaj a kompresszort tankok.

Egy másik vállalat ezután bérelt szétszedni, és csomagolja a kompresszor és rögzítse a tartály belsejében.

A választott szolgáltató erre a feladatra kell jól képzett személyzet, a tapasztalat az ilyen típusú gépek, üzemeltetői is speciális ismeretekkel kezelése daruk, ipari költöztetés, ipari költöztetés, és minden szükséges felszereléssel elvégezni a munkát: targonca, daru csomagolóanyag. Ez egy egyszerű szétszerelés, mert volt egy kis gép.

Szállítás alvállalkozásba egy harmadik társaság áraik versenyképességét. MachinePoint van mennyiségi szerződések közlekedési rendkívül versenyképes áron a közlekedési vállalatok, akikkel már dolgozott évekig. Bérbeadása a logisztikai menedzsment egy erre szakosodott cég, mint MachinePoint megvan az az előnye, amellett, hogy a biztonság és a kényelem, hogy az általa kínált, hogy az árak sok esetben versenyképességét.

3. részletes vizsgálatára kijelölt napirend

A kompresszor utazott Svájcból az USA-ban, így a port Amszterdam keresztül belépő Port of Miami. A Port of Miami a vásárlás cég ügyelve az import folyamat és a közlekedés a végső rendeltetési helyére.

Egy nyitott felső tartályt szerződött. Nyitott felső 40 ft konténer a legkényelmesebb az ilyen esetekre, mert könnyebb betölteni a gép felülről nem pedig a hátsó ajtók szabvány konténer, ahol a gép kell hengerelt betöltéséhez, feltételezve, hogy nagyobb kockázatot, ütésektől. Betöltésekor egy nyitott tetejű konténer, ez is könnyebb elhelyezni a gép is, és hogy a legtöbb helyet.

Egy másik fontos pont, hogy ellenőrizze jól biztosítással, a szerződéseket az érintett vállalkozások. MachinePoint logisztikai részleg biztosítási kötvény, amely kifejezetten fedezésére használt felszerelések műveletek, ahol akár 75% -a az azonos gépek új borítja. Ez magában foglalja szállítmányok egy vagy több teherautók, köztes raktárak és minden kockázatot szétszerelés a szállítás a gép. Ez nem egy hagyományos szállítási biztosítás, mivel ezek csak azt a „utazás”, és nem a másik kockázatokat a műveletet. A legtöbb közlekedési biztosítási rendszer kizárja használt berendezés. Által kiadott igazolás MachinePoint összefüggésben a biztosító kínál MachinePoint's ügyfelek a bizonyossággal, hogy helyesen biztosított, és hogy a közvetlen kedvezményezett a biztosítási közvetítők nélkül, de a támogatást a MachinePoint, elkerülve ugyanakkor a költségvetési kockázatok. Még ennél is fontosabb az, hogy egy logisztikai csapat, amely azt tanácsolja az ügyfél abban az esetben a követelés és egy biztosító társaság szakirányú használt ipari gépek és szakértői hálózat elegendő, hogy válaszoljon a világ bármely pontján.

4. A projekt kihívások

Arra a kérdésre, MachinePoint's csapat a kihívásokat, és ez a projekt, azt mondják nekünk, hogy először is fontos, hogy egy reális kiinduló ár, így a művelet megvalósítható, és nem a hamis elvárások az eladók, majd drasztikus árcsökkentés tekintetében a eredeti ajánlatot.

A koordináció a különböző cégek igényel meghatározása részletes napirendet, a napon és órában. Ez alapvető, hogy nem késedelmek és a váratlan helyzetek, amelyek késéseket és extra költségeket.

5. Példák problémákhoz vezethet az ipari logisztikai projektek

A késedelem bontás azt jelenti, hogy meg kell fizetni a teherautó leállások. Attól függően, hogy a késés, az azt jelentheti, hogy elveszítené a teherhajó és kelljen újra kezelni a teljes szállítási újra.

Amennyiben viszont a teherautó nem érkezik meg a megbeszélt időben, a túlórát kell fizetni a bontás és a rakodási cég. A költségek igen magas lehet, mert nem csak a költségek hosszabbítás, hanem a költségek megrendelések, hogy a társaság nem teljesítette, amiért kiterjeszteni órát szentelt a projekthez. Vagy az egész betöltési folyamat késleltethető, a kellemetlenségeket és költségeket, hogy ez azt jelentheti. Egyes esetekben a probléma nagyon fontos, ha a hely mentesnek kell lennie egy bizonyos időpontban, mint egy új gép belép a növény.

A váratlan helyzetek adódhatnak szétszerelés és speciális beavatkozásokkal lehet szükség. Ezek a helyzetek megoldódtak könnyebben, ha a munka speciális szolgáltató cégek, amelyek a tapasztalat, hogy előre események és a szükséges technikai személyzet, hogy foglalkozzon velük.

Egy másik tipikus példája az, amikor, miután a berendezést szétszerelt több raktér, mint az eredetileg szerződött szükséges. MachinePoint logisztikai részleg széleskörű tapasztalattal rendelkezik az ilyen típusú helyzetet, és tudja, hogyan kell megoldani őket gyorsan, köszönhetően a együttműködéseket logisztikai cégek és a szerződő kapacitását.

Logistics már bebizonyosodott, hogy versenyelőnyt a multinacionális vállalatok, mint a Zara és az Amazon. MachinePoint úgy döntött, hogy szakszerűbbé a szolgáltatások vételi és eladási használt felszerelések létrehozásával eljárás és a házon belüli logisztikai részleg, amely minőségi ipari logisztikai szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek.

Töltés és a csomagolási folyamat

Név:
*Telefon:
*A cég neve:
*E-mail címe:
*Város:
*Ország:
*Hozzászólás:


Lépjen Velünk Kapcsolatba

Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
info@machinepoint.com


Lépjen Velünk Kapcsolatba