MachinePoint.com: Használt ipari berendezések eladása. Használt gépek. Karbantartás és felújítás. Műanyag, Csövek, Csövek, Profilok, Extrudálás, Nyomtatás, Fólia, Hőformázás, Fröccsfúvás, Formázás, PET csomagolás, Tejtermékek, Italok, Víz, Dzsúz / Gyümölcslé, Sör, Olaj, Élelmiszerek, Bádogdobozok, Üvegek.
 • 二手待售机器
 • MachinePoint'te satılık ikinci el makinalar
 • Używane maszyny na sprzedaż w MachinePoint
 • Použité stroje k prodeji MachinePoint
 • Подержанные машины для продажи на MachinePoint
 • Használt gépek eladó MachinePoint
 • Machines d’occasion en vente chez MachinePoint
 • Verkauf Gebrauchtmaschinen bei MachinePoint
 • Macchinari usati in vendita a MachinePoint
 • Maquinaria Usada a la venta en MachinePoint
 • Used machines for sale at MachinePoint
 • Use of own, third party and analysis Cookies.
  This site uses own and third-party cookies to gather information in order to improve our services and to analyze your browsing habits. If you continue to browse, it constitutes acceptance of the installation of the same. The user can configure it´s browser if desired, to prevent them from being installed on your hard drive, but should take into account that such action may cause difficulties browsing the website.
  How to configure it

  MachinePoint Élelmiszer Technologies bejelentette, hogy sikeresen zárult a legnagyobb kihívást jelentő projekt  This is not an official translate. Original version here

  Megvalósításának első projekt a Coca-Cola Enterprises megalapozza a képességei új osztály MachinePoint csoport
  MachinePoint Élelmiszer Technologies és a Coca-Cola Enterprises által közösen meghirdetett sikeres befejezését, amit MachinePoint élelmiszeripari technológiák "első projekt az újonnan beépített részlege MachinePoint csoport.

  Coca-Cola Enterprises szerződött MachinePoint Élelmiszer-technológiák 2010 októberében felszámolása, rig, a terhelés és a közlekedés teljesen kitölti vonalat a Marseille gyárban. Bonyolult a projekt kérték, hogy megvalósítható a hat szakaszból, a vonal is felszámolt két ütemben, az ott az első fázisban hajtották végre, míg a többi vonalon még mindig a termelés.

  A töltősor elfoglalt 2500sqm és üzemeltetik, a csúcs kapacitása 26.500 palack / óra. Gyártva in1995, új komponensek kerültek és a felújítást elvégezni szinte évente, amely ennek következtében azt jelentette, hogy az ellenőrzések bonyolultan kapcsolódik oly módon, hogy megtette a szétszerelése igen összetett feladat.

  "Különös gondot kellett venni az első fázisban folyamatosan dolgoznak, és a kapcsolat bontása elektromos megszakítása nélkül, illetve megállítása a többi a gyártósor," mondta MachinePoint élelmiszeripari technológiák "projekt menedzsere. "A biztonság volt a legfontosabb számunkra, és mi szorosan együttműködött a Coca-Cola csapat elkerülni kockázatokra és megőrzése a belső biztonsági, egészségügyi, munkaügyi és üzemeltetési Coca-Cola szabályokat. Munka egy olyan területen, még mindig termelő fogyasztásra szánt, szigorú élelmiszer-biztonsági előírásokat feltett további kihívást jelent, és azt jelentette, hogy korlátozott volt a típusú berendezések voltak használni. Nem lehet használni dízel működő berendezések az elektromos és GLP berendezések voltak alkalmazásban, ami megszüntette a szennyezés és a zaj csökken. "

  MachinePoint Élelmiszer-technológiák elkötelezettségét, hogy végre egy időben, az első osztályú munkát kapcsolódik a szerződést, amely olyan magas büntetések. "Mi is dolgozunk egy nagyon szoros ütemterv," mondta Cesar Rodriguez, vezérigazgató, MachinePoint csoport. "Mi volt határidőket ragaszkodni, a január 15, hogy a végső határidő, hogy biztosítsák a teljes területet kiürítették volt, és kész arra, hogy kap egy új Sidel töltősor. Készek voltunk, a megfelelő eszközökkel és a szervezet, és szorosan együttműködött a Coca-Cola, hogy elértük a célt, minden egyes fázis időben. Voltunk gratulált a felső vezetés által a Coca-Cola Enterprises, aki megerősítette, hogy elértük a 100%-os közös cél egy nagyon jó, biztonságos és hatékony módon. "

  Született közötti partnerség MachinePoint Group és a Gemina; MachinePoint élelmiszeripari technológiák fordítják kínál teljes üzem-és folyamat telepítés és kulcsrakész projektek a feldolgozók az Agro élelmiszer-, ital-és tejipar, hogy a keresett bővíteni, frissíteni vagy módosítani a termelési létesítmények. MachinePoint Élelmiszer Technologies egyedülálló hozzáadott értéket ajánlat, amely lehetőséget nyújt a integrálására használt gépek egy új projekt kínál.

  MachinePoint Élelmiszer-technológiák "testvér cég, MachinePoint Használt gépek; ellenőrzések 80%-a használt berendezések jelenleg eladó Európában, és széles körű logisztikai és mérnöki tapasztalat szállításával és integrálása használt berendezések sikeres új növény-elrendezés.

  A mérnöki központja MachinePoint élelmiszeripari technológiák található Murcia (Dél-Spanyolország, Európa), és több mint 5000m2 szentelt a mérnöki, automatizálás, gyártás, befejező, összeszerelés, tesztelés és minőség-ellenőrzés a berendezés később el kell helyezni, a mi ügyfelek létesítményeket.


  MachinePoint Média Osztály
  Gema Alvarez
  E-mail: galvarez@machinepoint.com
  Tel: + 34 983 54 99 00  Vállalati videó