MachinePoint Élelmiszer Technologies bejelentette, hogy sikeresen zárult a legnagyobb kihívást jelentő projekt


This is not an official translate. Original version here

Megvalósításának első projekt a Coca-Cola Enterprises megalapozza a képességei új osztály MachinePoint csoport
MachinePoint Élelmiszer Technologies és a Coca-Cola Enterprises által közösen meghirdetett sikeres befejezését, amit MachinePoint élelmiszeripari technológiák "első projekt az újonnan beépített részlege MachinePoint csoport.

Coca-Cola Enterprises szerződött MachinePoint Élelmiszer-technológiák 2010 októberében felszámolása, rig, a terhelés és a közlekedés teljesen kitölti vonalat a Marseille gyárban. Bonyolult a projekt kérték, hogy megvalósítható a hat szakaszból, a vonal is felszámolt két ütemben, az ott az első fázisban hajtották végre, míg a többi vonalon még mindig a termelés.

A töltősor elfoglalt 2500sqm és üzemeltetik, a csúcs kapacitása 26.500 palack / óra. Gyártva in1995, új komponensek kerültek és a felújítást elvégezni szinte évente, amely ennek következtében azt jelentette, hogy az ellenőrzések bonyolultan kapcsolódik oly módon, hogy megtette a szétszerelése igen összetett feladat.

"Különös gondot kellett venni az első fázisban folyamatosan dolgoznak, és a kapcsolat bontása elektromos megszakítása nélkül, illetve megállítása a többi a gyártósor," mondta MachinePoint élelmiszeripari technológiák "projekt menedzsere. "A biztonság volt a legfontosabb számunkra, és mi szorosan együttműködött a Coca-Cola csapat elkerülni kockázatokra és megőrzése a belső biztonsági, egészségügyi, munkaügyi és üzemeltetési Coca-Cola szabályokat. Munka egy olyan területen, még mindig termelő fogyasztásra szánt, szigorú élelmiszer-biztonsági előírásokat feltett további kihívást jelent, és azt jelentette, hogy korlátozott volt a típusú berendezések voltak használni. Nem lehet használni dízel működő berendezések az elektromos és GLP berendezések voltak alkalmazásban, ami megszüntette a szennyezés és a zaj csökken. "

MachinePoint Élelmiszer-technológiák elkötelezettségét, hogy végre egy időben, az első osztályú munkát kapcsolódik a szerződést, amely olyan magas büntetések. "Mi is dolgozunk egy nagyon szoros ütemterv," mondta Cesar Rodriguez, vezérigazgató, MachinePoint csoport. "Mi volt határidőket ragaszkodni, a január 15, hogy a végső határidő, hogy biztosítsák a teljes területet kiürítették volt, és kész arra, hogy kap egy új Sidel töltősor. Készek voltunk, a megfelelő eszközökkel és a szervezet, és szorosan együttműködött a Coca-Cola, hogy elértük a célt, minden egyes fázis időben. Voltunk gratulált a felső vezetés által a Coca-Cola Enterprises, aki megerősítette, hogy elértük a 100%-os közös cél egy nagyon jó, biztonságos és hatékony módon. "

Született közötti partnerség MachinePoint Group és a Gemina; MachinePoint élelmiszeripari technológiák fordítják kínál teljes üzem-és folyamat telepítés és kulcsrakész projektek a feldolgozók az Agro élelmiszer-, ital-és tejipar, hogy a keresett bővíteni, frissíteni vagy módosítani a termelési létesítmények. MachinePoint Élelmiszer Technologies egyedülálló hozzáadott értéket ajánlat, amely lehetőséget nyújt a integrálására használt gépek egy új projekt kínál.

MachinePoint Élelmiszer-technológiák "testvér cég, MachinePoint Használt gépek; ellenőrzések 80%-a használt berendezések jelenleg eladó Európában, és széles körű logisztikai és mérnöki tapasztalat szállításával és integrálása használt berendezések sikeres új növény-elrendezés.

A mérnöki központja MachinePoint élelmiszeripari technológiák található Murcia (Dél-Spanyolország, Európa), és több mint 5000m2 szentelt a mérnöki, automatizálás, gyártás, befejező, összeszerelés, tesztelés és minőség-ellenőrzés a berendezés később el kell helyezni, a mi ügyfelek létesítményeket.


MachinePoint Média Osztály
Gema Alvarez
E-mail: galvarez@machinepoint.com
Tel: + 34 983 54 99 00
Név:
*Telefon:
*A cég neve:
*E-mail címe:
*Város:
*Ország:
*Hozzászólás:

Lépjen Velünk Kapcsolatba

Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
info@machinepoint.com


Lépjen Velünk Kapcsolatba