A MachinePoint csapata képzésben részesül a Syncro berendezések megoldásában


This is not an official translate. Original version here

MachinePoint Syncro szövetség
A műanyag- és italgyártáshoz használt gépek vásárlásának és eladásának vezető szerepe, a MachinePoint és az Extrudáló sorok kiegészítő berendezéseinek és vezérlőrendszereinek olasz gyártója a Syncro 2017-ben partnerséget kötött, hogy mindkét vállalat kibővítse a szolgáltatások körét. kínálják ügyfeleiknek.

2019. februárban Stefano Nestri, a Syncro üzletfejlesztési igazgatója meglátogatta a MachinePoint spanyol székhelyét, hogy bemutassa az új Syncro-Maguire márkát, és kibővítse a MachinePoint kereskedelmi csapata képzését a legújabb Syncro technológiákkal és termékekkel.

Mindkét társaság reméli, hogy továbbra is erősíti kapcsolatait a vásárokon való együttműködés révén, a K 2019-en a következő vásáron, ahol mindkét társaság jelen lesz, és mindegyik saját standdal rendelkezik: MachinePoint Hall 12 B44 stand, Syncro Hall 10 A62 stand.

A Syncro termékek nagyon érdekesek a MachinePoint vásárlói számára, mivel lehetővé teszik számukra a meglévő gépek fejlesztését és termelékenységük növelését, alacsonyabb beruházással, mint egy új gép vásárlása. Ezenkívül a Syncro felszerelése ismert minőségéről és könnyű integrációjáról bármilyen típusú gépen, márkájától és korától függetlenül.

Például a Syntrol Plus berendezést úgy tervezték, hogy lehetővé tegye az extrudáló vezetékek teljes irányítását. Érdekes lehetőség a termelők számára, akiknek kezelőpanelei elavultak vagy meghibásodtak, és nem javíthatók. Ezen felül a Syncro termékek lehetővé teszik, hogy növelje a sorok óránkénti termelését, hogy a legtöbbet hozhassa ki az extrudáló sorokból.

A MachinePoint - Syncro szövetség lehetővé teszi a Syncro számára, hogy tovább reklámozza megoldásait a MachinePoint kereskedelmi csapatának nemzetközi jelenléte és folyamatos kapcsolatai révén az extrudálási piaccal. A MachinePoint a Syncro megoldásokat kínál ügyfeleinek ugyanolyan áron, mint a Syncro.

A Syncro Csoport számos akvizíciót és stratégiai partnerséget kötött azzal a céllal, hogy kibővítse az ügyfelek számára kínált termékkínálatot.

syncro technológiai képzés
Stefano Nestri kommentálja: "Ami különbözteti meg a Syncro-t a versenytársaitól, az a kiegészítő eszközök kínálata páratlan a piacon. Az ügyfél az összes szükséges kiegészítő megoldást megtalálhatja egyetlen szállítójától, amely elismeri termékeinek minőségét. A Syncro már működik a legtöbb A piacon elismert gyártók biztosítják számukra a projektekhez szükséges segédberendezéseket. A gépgyártók jelenleg a Syncro fő ügyfelei. A szövetségekkel, például a MachinePoint, azt akarjuk, hogy közvetlenül elérjük a végső fogyasztót.

Szövetségünk a Maguire-vel kibővíti jelenlegi termékpalettánkat. Ennek a partnerségnek a lehetősége hatalmas, mivel az avantgárd irányító rendszerek egyedi megoldását kínálja. A K 2019-en széles kínálatot akarunk bemutatni a globális közönség számára. Mindkét társaságnak lehetősége nyílik értékesítésének kiterjesztésére olyan területekre, amelyek nem képezik az alaptevékenységüket.

Marco Marchiorello, a MachinePoint műanyag részlegének igazgatója és a MachinePoint szövetség elődje - kommentálja a Syncro: "A Syncro berendezéseket a MachinePoint értékesítési csapata nagymértékben elfogadta a két üzlet közötti szinergia és ügyfeleink számára nyújtott előnyök miatt. Ezen felül működjön együtt a műanyagipar számos ágazatával, amely jó lehetőséget biztosít a Syncro számára új termékek bemutatására olyan piacokon, ahol nem sok a jelenléte, ez mellett a nemzetközi jelenlétünkkel és az Európán kívüli piacokon tapasztalt kereskedelmi tapasztalatokkal együtt, érdekes partnerré tesz minket olyan vonzó termékekkel rendelkező vállalatok számára, amelyek új piacokra és iparágakra akarnak exportálni. ”
Név:
*Telefon:
*A cég neve:
*E-mail címe:
*Város:
*Ország:
*Hozzászólás:


Lépjen Velünk Kapcsolatba

Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
info@machinepoint.com


Lépjen Velünk Kapcsolatba