A használt gépek felvásárlása a gyárból a gyárba


This is not an official translate. Original version here

Az ipari gépekbe történő beruházás mindig fontos költség a vállalkozók számára, ezért óvatossággal és előretekintéssel kell eljárni.

A használt gép megvásárlásakor a kockázatok növekednek, ezekben az esetekben a Machine History elkötelezett a gép története és a vásárlást megelőző körülmények között. amelyek még gyártásban vannak

Lehetséges potenciál, hogy megnézze, hol a gép működik, és még működés közben is látni fogja,

A "Factory-tól a gyárig" szlogenig a MachinePoint támogatja ezeket a tranzakciókat ügyfelei körében, és elriasztja a raktárakban tárolt gépek vásárlását.

Cesar Rodríguez, a MachinePoint vezérigazgatója elmondta: "Egy raktárban nagyon nehéz látni a gép minőségét, sokszor rosszul megjavították a gépeket jó tisztítással és festékréteggel, és első pillantásra jó megjelenést tettek, de amennyire lehet, hogy mi lehet a valódi megőrzési helyzete, mivel az eredeti gyárban és munkában való gépet látva nagyon fontos, mert tájékoztatást ad arról, hogyan kezelték és karbantartották a gépet, valamint az általa feldolgozott termék minőségét Mindenféle gyárat láttunk, azoktól a kifogástalanoktól, ahol a gépek karbantartása a gyártási stratégiájának része, olyan gyáraknak, amelyek rendetlenné váltak, nagyon piszkosak és a gépek nagyon gyorsan élnek sok zenekarban nagyon olcsó gépeket vásárolnak közvetlenül az árveréseken vagy nagyon rossz körülmények között felszámolva, azokat a raktáraikba viszik, ahol mosnak és olcsó áron megjelenik. a készleteket gyakran nehézségekbe ütköznek, másrészt a "nagyjavítók vagy súlyos felújítók" által végzett munkák, ezek megváltoztatják azokat az alkatrészeket, amelyeket ki kell cserélni és jó hírnevet kell betölteniük.

A gép elkötelezett amellett, hogy minőségi szolgáltatást nyújtson ügyfeleinek, ügyfeleinket újra és újra ajánljuk, megvizsgáljuk a gépet, mielőtt megvásárolnánk, és megnéznénk a gyárban a gyárban, majd egy megbízható beszállítóval, aki elegendő tapasztalattal és szakszerűséggel rendelkezik hogy elvégezze az összes szükséges logisztikai műveletet.

A MachinePoint értékesíti és megvásárolja a használt gépeket a gyárból a gyárba
Név:
*Telefon:
*A cég neve:
*E-mail címe:
*Város:
*Ország:
*Hozzászólás:


Lépjen Velünk Kapcsolatba

Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
info@machinepoint.com


Lépjen Velünk Kapcsolatba