A MachinePoint nyitva van és a szokásos módon működik. További információkért kattintson ide.


A használt gépek felvásárlása a gyárból a gyárba


This is not an official translate. Original version here

A MachinePoint értékesíti és megvásárolja a használt gépeket a gyárból a gyárba

Az ipari gépekbe történő befektetés mindig nagy költségeket jelent a vállalkozók számára, ezért óvatosan és körültekintően kell végezni.

Használt gépek vásárlásakor a kockázatok növekednek. Ezekben az esetekben létfontosságú a gép történelemének, körülményeinek és a vásárlás előtti működésének ismerete. Ez az oka annak, hogy a MachinePoint elsősorban a még gyártott használt gépek értékesítésére vállalkozik. Az általunk népszerűsített gépek több mint 90% -a gyártásban van, vagy működési körülmények között látható. Legtöbbjük továbbra is az eredeti gyárban található.

Ez lehetővé teszi a potenciális vásárlók számára, hogy meglátják, hol működött és működik a gép, ami nagymértékben csökkenti a kockázatokat. A kémiai problémák megoldása, valamint a szóban forgó gép karbantartásának és használatának megértése szempontjából is fontos a gép tulajdonosának ismerete.

Az "üzemről gyárra" jelmondattal a MachinePoint reklámozza az ilyen típusú ügyleteket ügyfelei körében, és elriasztja a vásárlást azoktól a cégektől, amelyek üzleti modellje a használt gépek raktárakban történő tárolása.

Cesar Rodríguez, a MachinePoint vezérigazgatója megjegyzi: "Egy raktárban nagyon nehéz igazán látni a gép minőségét. Sokszor a gépeket hamisan felújították egy jó tisztítással és egy olyan réteggel, amely első pillantásra jó megjelenést mutatott, de nagyon jó A gép megnézése az eredeti gyárban és a munka nagyon fontos, mivel információkat ad nekünk a gép kezeléséről és karbantartásáról, valamint a feldolgozott termék minőségéről. tekintsen mindenféle gyárat, kezdve azoktól a kifogástalanoktól, ahol a gépek karbantartása a termelési stratégiájuk részét képezi, egészen olyan gyárakig, amelyek nagyon piszkos rendetlenség, és ahol a gépek nagyon gyorsan öregednek.

Sok versenytárs nagyon olcsó gépeket vásárol közvetlenül aukciókon vagy felszámolás alatt, kedvezőtlen körülmények között. Ezután a raktáraikba viszik, ahol mosnak és olcsón frissítik, így megjelenésük nagyon vonzó eladó. Amikor a termelésbe kerülnek, a vásárlók gyakran előre nem látható nehézségekkel szembesülnek.

Eltérő a vontatók vagy komoly felújítók által végzett munka. Ezek megváltoztatják az összes alkatrészt, amelyet ki kell cserélni, és jó hírnévnek örvendenek, amikor megjavítják a felújított gépeiket. "

A MachinePoint személyesen kíséri ügyfeleit, hogy megvizsgálják a megvásárolni kívánt gépeket. A géppel kapcsolatos összes műszaki információ gyűjtése időigényes feladat lehet, de rendkívül szükséges. Kérésre ellenőrző listát tudunk biztosítani az ügyfelek számára arról, hogy mit kell módosítani, ami rendkívül hasznos lehet. Az utazást, a felvételt és a gyári átadást szintén a MachinePoint tudja megszervezni, így a vásárlóknak csak arra kell koncentrálniuk, hogy ellenőrizzék, hogy a gép megfelelő-e.

Azt tanácsoljuk ügyfeleinknek, hogy vásárlás előtt ellenőrizzék a gyártásban lévő gépeket, következésképpen megbízható beszállítóval rendelkeznek, aki elegendő tapasztalattal és hozzáértéssel rendelkezik a szükséges logisztikai műveletek elvégzéséhez.

A MachinePoint értékesíti és megvásárolja a használt gépeket a gyárból a gyárba
Név:
*Telefon:
*A cég neve:
*E-mail címe:
*Város:
*Ország:
*Hozzászólás:


Lépjen Velünk Kapcsolatba

Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
info@machinepoint.com


Lépjen Velünk Kapcsolatba