A kihívások a használt injekciós gépek piacán


This is not an official translate. Original version here

Engel

A kereslet a használt injekciós gépek jelenleg meghaladja a kínálatot. A kihívások injekció gépgyártók sok, a politikai és technológiai változások zajlanak a különböző piacokon a növekvő penetráció az ázsiai márkák európai piacokon.

Az injekció gépiparban a legnagyobb a műanyag gépek piacán. Egy minden három feldolgozó céget műanyag egy injektáló gép a létesítményeket. Jellemzően fröccsöntő gépek átlagos élettartama 10-20 év, ez függően változik országok és a vállalati stratégiák. Például Németországban a vállalatok megváltoztassák injektorok átlagban minden 10 évben, míg Spanyolországban csinálják minden 14 év.

Választott a gép egy fontos döntés minden processzor, és a végső döntés határozza meg a különböző tényezők, mint például a költségvetés, a végtermék minősége, időzítése és termelési stratégia. Európai márkák még mindig a legmegbízhatóbb előállítására technikai részeit, amelyek nagyobb pontosságot és a minőséget, ez a helyzet a nagy űrtartalmú injekciós gépek az autóiparban. Azonban a termékek előállítására, ahol elit technológia nem szükséges, például a kis részek a háztartási szektor ázsiai gép erősen belépő európai gyárak.

A vételi és eladási használt injekciós gép fürgék, mint a vételi és eladási más típusú használt gépek. Napjainkban, a kereslet a használt injektorok meghaladja a kínálatot, és a gépek jó állapotban eladni gyorsan. Egy hét az átlagos időt vesz igénybe egy injektor 25 és 300 tonna találni egy új tulajdonos. A legtöbb ilyen injektorok áthelyezett közel gyári származási, a szállítás költségei minimálisak. Európán belül a közép-európai piacon a legaktívabb.

Engel Duo használt injektor
Értékesítés idő hosszabb, nagy űrtartalmú injektorok, mert szükség van különleges engedélyek és a közlekedés sokkal bonyolultabb és költségesebb. Még így is, a kínálat az injektorok nagyobb mint 400 tonna volt szűkös hónapokig. Van is hiányzik a használt fröccsöntő gépek több mint 1000 tonna. 2017-ben, 8-10 nagy fröccsöntő gépek kijött átlagosan eladó minden évben, mivel most 1 vagy 2 ma. Ezek a típusú befecskendezők általában értékesítik nemzetközi, ez az, ahol a vállalatok, mint MachinePoint hozzá nagy értékű tranzakció, mert az általuk kínált a tapasztalat és a szükséges szolgáltatások szétszerelése és szállítás.


A penetrációs ázsiai márkák hagyományosan az európai piacok és a vállalatok látványos, de már meg is kezdték lép nagyvállalatok az autóiparban is. Között az ázsiai márkák Toyo kiemelkedik az elektromos befecskendezők akár 1300 tonna, és látnak nagy elfogadása. Haiti és fatörzs, mind a kínai márkák, fektettek a fejlődő gyárak Európában, Németországban és Lengyelországban lehet igazolni, ha befejezi összeszerelés és testreszabási gépeik. Gépeik árakat, ha új hasonlóak az európai márkájú használt injektor, így nagyon vonzó. Amellett, hogy az ára a versenyképesség, a rövid szállítási idők nagy versenyelőnyt, és kihívást jelent az európai eladók az új és a használt injektorok. Korábban, a vállalatok használják viszont a használt piacon, amikor szükséges a rövid szállítási idő, de most, a szállítási határidők 1 hét, ázsiai gép közvetlen versenyben áll a használt injektor piacon. Vevők hajlamosak választani használt készüléket, amikor van egy nagy előnyben egy márka vagy a végfelhasználó úgy kívánja. A legkeresettebb használt injektorok márkák Engel és Krauss Maffei, az előnyös típusnál Engel Duo és Krauss Maffei CX.

Név:
*Telefon:
*A cég neve:
*E-mail címe:
*Város:
*Ország:
*Hozzászólás:


Lépjen Velünk Kapcsolatba

Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
info@machinepoint.com


Lépjen Velünk Kapcsolatba