Különösen fontos a felvételi szakmai szállítási és bontási cég az ipari gépek beszerzése


This is not an official translate. Original version here

MachinePoint Használt gépek több éves tapasztalattal rendelkezik a nemzetközi nehézgép szállítás. A mozgalom az ipari gépek, nemzetközi szinten néha van egy nagyfokú összetettsége, különösen, amikor a nagy gép, az egyes technológiák és a távoli helyszíneken.

Amellett, hogy a szállításra, MachinePoint is szervez a szétszerelési, csomagolás és rakodás a gép értékesíti. Egy vállalat irányítása az egész projekt számos előnye van, és elkerüli idő és költség eltérések.

MachinePoint Használt gépek a vezető az értékesítés a használt gépek és a magasan képzett házon logisztikai részleg e szolgáltatások nyújtására azoknak az ügyfeleknek, akik, miután megvásárolta az egyik gép, szeretnénk MachinePoint kezelni bontás, csomagolás, rakodás és szállítás.

Ha egy kicsi és egyszerű gép elképzelhető, hogy lehet kezelni a terhelés és a közlekedés maga. Problémák jelentkeznek, ha eléggé nagy gépek, komplex bontás, nagyon értékes gép vagy távoli helyeken.

Minőségi szolgáltatók tehet egy hatalmas különbség az összes szükséges szolgáltatások, hogy egy gép a gyár és összeszerelni, hogy a másik.

Először is, a gépek ki kell szerelni a megfelelő ellátás és annak érdekében, hogy megkönnyítsék a későbbi összeszerelés. MachinePoint vezérigazgató Cesar Rodriguez megjegyzi: „Oly sok év után az iparban már volt mindenféle tapasztalatokat. Cégektől, amelyek áttört egy elektromos panel nem törődnek ezzel a későbbi összeszerelés lehetetlen, hogy az ügyfelek, akik után fordult meg szállítási hez lefelé irányuló olcsóbb, hívjon minket égető szüksége segítségre, mint a szállítmányozó volt egy baleset, a gép elromlott, és nincs biztosítás. beszélünk a gépeket, még akkor is, azt jelenti, egy fontos beruházás a legtöbb vállalat”.

Leszerelése után, gépek csomagolás következik. Kiválasztása a megfelelő típusú csomagolás fontos. Több tényező, mint például méretek és súlyok kell figyelembe venni, hanem a jövőbeli közlekedési feltételekkel. Közúti közlekedés jelentősen eltér a tengeri szállítás, akiknek az átlagos időtartama 25 nap alatt magas sótartalmú körülmények, amelyek károsíthatják a gépet, ha nincs becsomagolva helyesen. A tapasztalat és a szolgáltatás minősége fontos. Abban az esetben, fa csomagolóanyag például biztosítani kell, hogy megfelel-e a nemzetközi szállítási előírások fa, hogy a gép nem áll le a port.

Cesar Rodríguez megjegyezte: „Számos ügyfél később sajnálta, hogy nem szerződő szolgáltatásainkat. Még ha kezdetben kínálatunkban drágább, ez nem drága, ha összehasonlítjuk részletesen extra szolgáltatások elkerüléséhez szükséges kockázatokat. A választás egy megbízható szolgáltatót, hogy manipulálják a nehéz gép kulcsfontosságú, mert a veszélye, hogy elveszítik, vagy súlyosan károsítja a berendezést magas. "

Miután a gép már csomagolt, meg kell választani a közlekedési vállalat, amely garanciákat nyújt, rendelkezik megfelelő biztosítást annak érdekében, joga gépek következik világos eljárásokat. Ez megakadályozza, hogy a balesetek és a veszteségek baleset esetén. „Nemrég egy ügyfél, aki elutasította a közlekedési ajánlatot, látta, hogy az ő transzporter jött, és összegyűjtjük egy fröccsöntő gép egy dömper. És hogy a gép végül leesik a teherautó az autópályán. Szégyenletes.”

MachinePoint csak akkor működik, a közlekedési vállalatok szakosodott nehéz gépek. Mi már évek óta dolgozunk együtt ezek a cégek évek óta, ennek eredményeként egy hosszú kiválasztási folyamat. Ezek garantálják számunkra a rugalmasság, jó szolgáltatást és a szakmaiság. Szintén garantálni agility válasz, nagyon fontos, mert csökkenti idejét és költségeit. A közlekedési szolgáltatók tanácsot a házon belüli logisztikai csapat, ha szükséges. Ezek a teherautók és konténerek szükséges speciális szállítás, amikor a rendkívül nagy gépek, amelyek speciális konténerekben, például gondola teherautók, mega teherautó akár 3 méter magas, nyitott felsők, stb

Végül, jobb Egyetlen cég kezelni mindent: szétszerelés, csomagolás, rakodás, rögzítése, a közlekedés és az export és összeszerelést. Beszélünk rendkívül összetett gépek és elszállítja nemzetközi szinten. Meg kell, hogy megelőzve a problémákat, hogy elkerülje őket, vagy van elég tapasztalat, hogy optimalizálja a válasz, ha nem tudták elkerülni a váratlan. Ha a vezetés végzi csak egy cég, ez azt eredményezi, jobb összehangolását és gyorsabb reagálási képesség, ami alacsonyabb költségeket és kockázatokat.

MachinePoint személyzet fizikailag jelen vannak, amikor MachinePoint lebontják, be- vagy szállítására gépeink.

Név:
*Telefon:
*A cég neve:
*E-mail címe:
*Város:
*Ország:
*Hozzászólás:


Lépjen Velünk Kapcsolatba

Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
info@machinepoint.com


Lépjen Velünk Kapcsolatba