MachinePoint.com: Használt ipari berendezések eladása. Használt gépek. Karbantartás és felújítás. Műanyag, Csövek, Csövek, Profilok, Extrudálás, Nyomtatás, Fólia, Hőformázás, Fröccsfúvás, Formázás, PET csomagolás, Tejtermékek, Italok, Víz, Dzsúz / Gyümölcslé, Sör, Olaj, Élelmiszerek, Bádogdobozok, Üvegek.
 • 二手待售机器
 • MachinePoint'te satılık ikinci el makinalar
 • Używane maszyny na sprzedaż w MachinePoint
 • Použité stroje k prodeji MachinePoint
 • Подержанные машины для продажи на MachinePoint
 • Használt gépek eladó MachinePoint
 • Machines d’occasion en vente chez MachinePoint
 • Verkauf Gebrauchtmaschinen bei MachinePoint
 • Macchinari usati in vendita a MachinePoint
 • Maquinaria Usada a la venta en MachinePoint
 • Used machines for sale at MachinePoint
 • Use of own, third party and analysis Cookies.
  This site uses own and third-party cookies to gather information in order to improve our services and to analyze your browsing habits. If you continue to browse, it constitutes acceptance of the installation of the same. The user can configure it´s browser if desired, to prevent them from being installed on your hard drive, but should take into account that such action may cause difficulties browsing the website.
  How to configure it

  Különösen fontos a felvételi szakmai szállítási és bontási cég az ipari gépek beszerzése  This is not an official translate. Original version here

  MachinePoint Használt gépek több éves tapasztalattal rendelkezik a nemzetközi nehézgép szállítás. A mozgalom az ipari gépek, nemzetközi szinten néha van egy nagyfokú összetettsége, különösen, amikor a nagy gép, az egyes technológiák és a távoli helyszíneken.

  Amellett, hogy a szállításra, MachinePoint is szervez a szétszerelési, csomagolás és rakodás a gép értékesíti. Egy vállalat irányítása az egész projekt számos előnye van, és elkerüli idő és költség eltérések.

  MachinePoint Használt gépek a vezető az értékesítés a használt gépek és a magasan képzett házon logisztikai részleg e szolgáltatások nyújtására azoknak az ügyfeleknek, akik, miután megvásárolta az egyik gép, szeretnénk MachinePoint kezelni bontás, csomagolás, rakodás és szállítás.

  Ha egy kicsi és egyszerű gép elképzelhető, hogy lehet kezelni a terhelés és a közlekedés maga. Problémák jelentkeznek, ha eléggé nagy gépek, komplex bontás, nagyon értékes gép vagy távoli helyeken.

  Minőségi szolgáltatók tehet egy hatalmas különbség az összes szükséges szolgáltatások, hogy egy gép a gyár és összeszerelni, hogy a másik.

  Először is, a gépek ki kell szerelni a megfelelő ellátás és annak érdekében, hogy megkönnyítsék a későbbi összeszerelés. MachinePoint vezérigazgató Cesar Rodriguez megjegyzi: „Oly sok év után az iparban már volt mindenféle tapasztalatokat. Cégektől, amelyek áttört egy elektromos panel nem törődnek ezzel a későbbi összeszerelés lehetetlen, hogy az ügyfelek, akik után fordult meg szállítási hez lefelé irányuló olcsóbb, hívjon minket égető szüksége segítségre, mint a szállítmányozó volt egy baleset, a gép elromlott, és nincs biztosítás. beszélünk a gépeket, még akkor is, azt jelenti, egy fontos beruházás a legtöbb vállalat”.

  Leszerelése után, gépek csomagolás következik. Kiválasztása a megfelelő típusú csomagolás fontos. Több tényező, mint például méretek és súlyok kell figyelembe venni, hanem a jövőbeli közlekedési feltételekkel. Közúti közlekedés jelentősen eltér a tengeri szállítás, akiknek az átlagos időtartama 25 nap alatt magas sótartalmú körülmények, amelyek károsíthatják a gépet, ha nincs becsomagolva helyesen. A tapasztalat és a szolgáltatás minősége fontos. Abban az esetben, fa csomagolóanyag például biztosítani kell, hogy megfelel-e a nemzetközi szállítási előírások fa, hogy a gép nem áll le a port.

  Cesar Rodríguez megjegyezte: „Számos ügyfél később sajnálta, hogy nem szerződő szolgáltatásainkat. Még ha kezdetben kínálatunkban drágább, ez nem drága, ha összehasonlítjuk részletesen extra szolgáltatások elkerüléséhez szükséges kockázatokat. A választás egy megbízható szolgáltatót, hogy manipulálják a nehéz gép kulcsfontosságú, mert a veszélye, hogy elveszítik, vagy súlyosan károsítja a berendezést magas. "

  Miután a gép már csomagolt, meg kell választani a közlekedési vállalat, amely garanciákat nyújt, rendelkezik megfelelő biztosítást annak érdekében, joga gépek következik világos eljárásokat. Ez megakadályozza, hogy a balesetek és a veszteségek baleset esetén. „Nemrég egy ügyfél, aki elutasította a közlekedési ajánlatot, látta, hogy az ő transzporter jött, és összegyűjtjük egy fröccsöntő gép egy dömper. És hogy a gép végül leesik a teherautó az autópályán. Szégyenletes.”

  MachinePoint csak akkor működik, a közlekedési vállalatok szakosodott nehéz gépek. Mi már évek óta dolgozunk együtt ezek a cégek évek óta, ennek eredményeként egy hosszú kiválasztási folyamat. Ezek garantálják számunkra a rugalmasság, jó szolgáltatást és a szakmaiság. Szintén garantálni agility válasz, nagyon fontos, mert csökkenti idejét és költségeit. A közlekedési szolgáltatók tanácsot a házon belüli logisztikai csapat, ha szükséges. Ezek a teherautók és konténerek szükséges speciális szállítás, amikor a rendkívül nagy gépek, amelyek speciális konténerekben, például gondola teherautók, mega teherautó akár 3 méter magas, nyitott felsők, stb

  Végül, jobb Egyetlen cég kezelni mindent: szétszerelés, csomagolás, rakodás, rögzítése, a közlekedés és az export és összeszerelést. Beszélünk rendkívül összetett gépek és elszállítja nemzetközi szinten. Meg kell, hogy megelőzve a problémákat, hogy elkerülje őket, vagy van elég tapasztalat, hogy optimalizálja a válasz, ha nem tudták elkerülni a váratlan. Ha a vezetés végzi csak egy cég, ez azt eredményezi, jobb összehangolását és gyorsabb reagálási képesség, ami alacsonyabb költségeket és kockázatokat.

  MachinePoint személyzet fizikailag jelen vannak, amikor MachinePoint lebontják, be- vagy szállítására gépeink.


  Vállalati videó