MachinePoint.com: Használt ipari berendezések eladása. Használt gépek. Karbantartás és felújítás. Műanyag, Csövek, Csövek, Profilok, Extrudálás, Nyomtatás, Fólia, Hőformázás, Fröccsfúvás, Formázás, PET csomagolás, Tejtermékek, Italok, Víz, Dzsúz / Gyümölcslé, Sör, Olaj, Élelmiszerek, Bádogdobozok, Üvegek.
 • 二手待售机器
 • MachinePoint'te satılık ikinci el makinalar
 • Używane maszyny na sprzedaż w MachinePoint
 • Použité stroje k prodeji MachinePoint
 • Подержанные машины для продажи на MachinePoint
 • Használt gépek eladó MachinePoint
 • Machines d’occasion en vente chez MachinePoint
 • Verkauf Gebrauchtmaschinen bei MachinePoint
 • Macchinari usati in vendita a MachinePoint
 • Maquinaria Usada a la venta en MachinePoint
 • Used machines for sale at MachinePoint
 • Use of own, third party and analysis Cookies.
  This site uses own and third-party cookies to gather information in order to improve our services and to analyze your browsing habits. If you continue to browse, it constitutes acceptance of the installation of the same. The user can configure it´s browser if desired, to prevent them from being installed on your hard drive, but should take into account that such action may cause difficulties browsing the website.
  How to configure it

  Trendek a használt PET gépek piacán  This is not an official translate. Original version here

  A fejlődés a PET válik az anyag választás ital palack már nagyon gyors. Ma már széles körben használják és kedvelik, mint az egyéb anyagok, mint a PVC, üveg, alumínium dobozokat, stb PET egy masszív, könnyű, olcsó megoldás, csomagolás is "zöld". PET palackok újrahasznosíthatók. Ez egy nagy plusz, hogy a PET palackok nem megy hulladéklerakókat, hanem megtalálni az utat vissza a piacra.
  A piac a használt PET-ital gép forgalmas egyik előnyök miatt a PET által nyújtott előállítása a fogyasztói csomagolásokat és üvegeket.

  PET palackok felhasználásával előállított előformák és flakonfúvó gépek.

  Előformáló fröccsöntő gépek használata akár egy lépésben, vagy két lépéses módszer. Az egy lépéses módszer egy integrált folyamat, amelyben az egész szekvencia PET granulátum a kész palackot végzik egyetlen gépen. A kétlépcsős folyamat használja a két gép, hogy ugyanazt az eredményt elérni.

  Husky a világ vezető márkája a fröccsöntő berendezések és szolgáltatások. A termékek és karbantartási szolgáltatások az egész világra kiterjed. A Husky HyPET rendszer a legnépszerűbb integrált fröccsöntő rendszer által használt műanyag gyártók az egész világon. A platform tartalmaz egy melegcsatornás, penész, gép, robot és a post-penész hűtés.

  A PET-LINE termelési rendszerek Netstal is van egy széles és hűséges piaci részesedése a globális PET-palack gyártási ágazatban. Ez különösen a platformra konfigurálható, hogy a gyártó előírásai és a kapacitások kihasználása.

  A fúvás technikát is él a hőre lágyuló tulajdonságainak PET. Fröccsfúvással és szerszámok és a két legnépszerűbb fajta a technikák a gyártás során használt PET palackok ital. A legjobb márka a piacon Sidel, Krones, KHS, SIPA, a SIDE, ADS.

  Az európai piac volt az egyik legaktívabb piaca a vételi és eladási PET megmunkáló gépek, beleértve a használt PET gépet. Azonban, jó a használt PET ital gépet gyártottak világszerte, és elérhető világszerte számos gyártó csoportoktól. Vevők szeretnének vásárolni használt PET gépeket biztosan szolgáltatásait igénybe vehetik a közvetítő, amely egy tapasztalt közvetítő az értékesítés a használt PET ital gépek. Machinepoint a legnagyobb bróker Európában műanyag és italok gépek. A cég tapasztalata és szakértelme a valuating használt gépek jelentős plusz eladók keres felszámolja állomány, lízing, vagy bérleti gép. Vevők biztosított a magasan képzett pénzügyi elfogulatlan értékelést együtt műszaki értékelését a gép. MachinePoint is van egy divíziója amely pénzügyi segítséget a vásárlók.

  Eltekintve attól, hogy megvásárolta a megfelelő típusú gép a követelményeinek, vevők kell keresni a képzett műszaki és karbantartási szolgáltatók a régióban. A berendezéseket kell egészíteni biztos ellátás megbízható és költséghatékony kiegészítő termékek. Ez biztosítja majd a problémamentes működését a gép. Mivel a skála működésének és szakértelem Az évek során szerzett, MachinePoint köszönhetően egyedülálló helyzetben van, hogy a konzultáció a vevők és az eladók kapcsolatos ügyekben a vételi és eladási használt PET italok gép szinte bárhol a világon.


  MachinePoint Média Osztály
  Gema Alvarez
  E-mail: galvarez@machinepoint.com
  Tel: + 34 983 54 99 00
  Vállalati videó