Használt gépek a válság idején


This is not an official translate. Original version here

használt gép, mérnöki és logisztikai szolgáltatás az italok és a műanyagipar számára a MachinePoint
Kérdés. Mr. Rodríguez, Hány éves voltál a mi iparág?
CRG. 20 év. Kezdtem 1988-ban a Gruppe Jagenberg a gép papír, karton, műanyag és folyékony étel. 1995-ben beugrott az alumínium nyomásos öntés-ipar, és 1997 óta már működik a használt gépek piacán műanyagok, csomagolása és Liquid Food gépek. Miután nem lehet létrehozni egy online használt gép piacon 2000-ben, MachinePoint fogad tanácsadás és szállító használt ipari gépek ügyfeleinek egy nagyon profi módon.

Kérdés. MachinePoint hozza a kapcsolatot a vevők és eladók közvetlenül?
CRG Nem MachinePoint kiválasztja a legjobb gép, és a legjobb műszaki és logisztikai szolgáltatást nyújtsa ügyfeleinek. A kudarc 2000-ben megmutatta, hogy az ügyfelek nem elégedettek, ha egyedül eladási vagy vételi berendezéseket. Szükségük van a legjobb szakmai társaság, hogy vigyázzon a gyűjtés, a jogi megállapodásokat, bontás, csomagolás, rakodás, szállítás, egyéni formai, vagy üzembe javítása gép. A legtöbb ajánlat nem fog bekövetkezni anélkül mi közvetítéssel vagy a közvetítői más kiváló szakemberek a piacon.

Kérdés. Ki MachinePoint ügyfele: A vevő vagy az eladó?
CRG. Mindkét. A gép tulajdonosa szüksége van egy speciális támogatására, eladni, összegyűjti, szét, csomagot és az export a gép. A vevő igényeinek szakmai szervezet, hogy kiválassza a legjobb gép a piacon, hogy eleget kell, és számolja, csomag-és közlekedési, hogy garantálja a biztonságos szállítás. Mindkét kell pénzügyi közvetítést, hogy 100%-os fizetési kiszállítás előtt a tulajdonos, és az L / C tapasztalat, hogy biztosítsák a szállítási és lehetővé teszik, legfeljebb 1 évre szóló, ha szükséges.

Kérdés. Hogyan látja a helyzetet az iparág? Hogyan történik a válság?
CRG. Ez a legsúlyosabb válság emlékszem, és ez valószínűleg a legrosszabb, hogy fogunk élni. A globális pénzügyi integráció, míg a hasznos, tette a világ sokkal bonyolultabb, és nőtt a mérete a sokk, hogy az országok vannak kitéve. Nem is olyan régen, a legtöbb jelzáloghitelek voltak a 30 éves fix kamatozású fajta. Vásárlás könnyű volt: megtalálni a legkisebb havi fizetés. Most jönnek a számtalan formában. Még a szakértők baj, ha összehasonlítjuk őket, és egy alacsony kezdő havi fizetés lehet félrevezető útmutató teljes költség (és kockázatokat). A fő oka a jelzáloghitel-válság, hogy a hitelfelvevők nem értelmezem a hitelek. Mégis egyre összetettebb a hitelfelvevők oldalon volt triviális képest, hogy mi történik a bankok. Most jelzálog nem tartanak a bankok, de ezek értékesítik, és szeletelve a jelzálog-fedezetű értékpapírok, amelyek magukban foglalják az összetett származékos termékek. Ezzel az új összetett, még a jól felkészült befektetők mentek a dolgok rosszul rossz, és a mi bankok ma már a nagy baj van, és velük együtt, a mi az ipar.
A fejlődő országok, küzdenek a saját problémáit, nem kevés időt és figyelmet fordít Global Agenda. Feltörekvő piacok befogadását leállítani, hogy az ellenőrzés alatt, amikor az ipari országok azt mutatják, alig tekintettel a többoldalú intézmények. A kormányok a G20 + jár erősen, és szinkronizált, és ez nagyon pozitív. Ez azonban nem elegendő, és az IMF át kell alakítani, nagyságát, gyakorolni a világszintű szabályozási ellenőrzését, és átveheti az anyagi függetlenség, hogy ne kelljen visszamenni a fő részvényesek alapok (amelyek ténylegesen biztosít számukra vétójogot Alap tevékenységeinek ). Mint adófizetők, mi lesz, hogy fizeti az összes ilyen helyzetbe, de a gazdaság kezd talpra 2009-ben, gondolom.
Visszatérve a piacainkat, és megállapítható, hogy a fogyasztás szerződött elég erő a feldolgozók, hogy csökkentsék a beruházások az új technológiák. Feldolgozók, azonban tartsa befektetés jó használt gép már bőségesen. OEM-ek szenvednek leginkább a válság, mint bárki más, mint egy kis összehúzódás a GDP felerősödik sokszor a munkaeszközök ipar. A helyzet nem fenntartható, és az ipari országoknak kell folytatni fejleszthetnek új technológiákat tartani a vezető szerepet a piacon.

Kérdés. De ez a helyzet előnyben van, nem igaz?
CRG. Igen, de mint mondtam, meg kell gondolni, hosszú távon milyen ipari országokban kell. Szükségünk van a legújabb technológiákat, hogy megtartsuk a műszaki vezető, és képes legyen a versenyt a nemzetközi piacokon, és a beruházás használt gépek csak segíthet a feldolgozók, hogy tartsák fenn a termelési kapacitás, de nem vezet a piac innovatív és környezetbarát termékek. OEM-ek számára lehetővé kell tenni, hogy eladják a legújabb innovációk, vagy mi lehet veszíteni az egyik olyan iparágak, ahol az európai, különösen Németország, képes volt megőrizni Global Leadership.

Kérdés. Fogsz Bátorítjuk a kormányokat, hogy ösztönözzék beruházások legújabb technológiák?
CRG. Nem szeretem, ha a kormányok segítsék a vállalatokat, mert hajlamosak a hulladék adófizetők pénzt (gondoljunk az Alitalia, vagy a General Motors). Azonban a költségvetési ösztönző van szükség processzorok folytatásához befektetés, és kezdje újra a munkahelyteremtés. Ez segíteni fog a fogyasztás, hogy visszaszerezze, és vele együtt az egész gazdaságra. Hadd tegyem hozzá, hogy itt inger, hogy fektessenek be az új technológiák nem növelte az adót az eladó használt gépek, mint Olaszországban volt nagyon negatív következményekkel. A vállalatok kell serkenti eladni használt berendezések szabad hely, és szükséges készpénz beruházások finanszírozására az új berendezésekbe.

Kérdés. Mit gondol az OEM-ek a szolgáltató?
CRG. Nos, akkor foglalkoznia kell ezzel a kérdéssel, hogy őket, de továbbra is szoros kapcsolatokat a legjobb OEM azokban az ágazatokban, ahol jelen vagyunk. Képesek vagyunk-e eladni berendezések segítségével az OEM-ek és a lízing cégeknek a kereskedelem-inek, és ez a visszatérés, segít a lízingcégek javítani a pénzügyi feltételek a processzorok, és az OEM-ek tartani ügyfeleiket az élen (például beolvassa a Husky mottója, a módon).
Név:
*Telefon:
*A cég neve:
*E-mail címe:
*Város:
*Ország:
*Hozzászólás:

Lépjen Velünk Kapcsolatba

Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
info@machinepoint.com


Lépjen Velünk Kapcsolatba