MachinePoint.com: Használt ipari berendezések eladása. Használt gépek. Karbantartás és felújítás. Műanyag, Csövek, Csövek, Profilok, Extrudálás, Nyomtatás, Fólia, Hőformázás, Fröccsfúvás, Formázás, PET csomagolás, Tejtermékek, Italok, Víz, Dzsúz / Gyümölcslé, Sör, Olaj, Élelmiszerek, Bádogdobozok, Üvegek.
 • 二手待售机器
 • MachinePoint'te satılık ikinci el makinalar
 • Używane maszyny na sprzedaż w MachinePoint
 • Použité stroje k prodeji MachinePoint
 • Подержанные машины для продажи на MachinePoint
 • Használt gépek eladó MachinePoint
 • Machines d’occasion en vente chez MachinePoint
 • Verkauf Gebrauchtmaschinen bei MachinePoint
 • Macchinari usati in vendita a MachinePoint
 • Maquinaria Usada a la venta en MachinePoint
 • Used machines for sale at MachinePoint
 • Use of own, third party and analysis Cookies.
  This site uses own and third-party cookies to gather information in order to improve our services and to analyze your browsing habits. If you continue to browse, it constitutes acceptance of the installation of the same. The user can configure it´s browser if desired, to prevent them from being installed on your hard drive, but should take into account that such action may cause difficulties browsing the website.
  How to configure it

  Használt gépek beszállítói, hogyan működnek  This is not an official translate. Original version here

  A használt gépek piaca globális, megvásárolhatja gépek az ipar, a márka, ár, életkor, stb Hogy vannak olyan eladók szakosodnak bizonyos rések, például műanyag gép, textilipari gépek, unalmas malmok, PET piac, stb Is, ín kutya eladók erőfeszítéseiket összpontosítani a helyi területekre. A piac határozza meg a méret is, akik szerint üzleti tevékenységet folytat. Sok kis-kereskedők, közvetítők, valamint korábbi alkalmazottai OEM-ek, amelyek megkönnyítik Vagy eladja vagy a levelek a használt gépek. Mindez azt eredményezi, hogy szélsőséges megosztottsága a piac. Ha, mint a vevő, meg kívánja vásárolni használt gépeket, amit tennie kell a kutatást előre. Mindig lesznek egy bróker vagy eladó gépek Ki tud ajánlani, ami jobb árú karbantartott és jobb, mint amit Lehet, hogy jelenleg nézett.
  A piac Használt gépek elemei közvetítők, kereskedők, overhaulers, és árverési. Hogy a brókerek tapasztalt közvetítő jár, mint a go-vevők és eladók között entre. A jelenlegi értékesítési kereskedő; A vásárlás gépek, kap ez javított és felújított, és próbálja meg kísérő papírokat. Kikiáltók, az üzletviteli aukció HOL május próbálja eladni le a felesleges gép. Ipari aukciós házak meghívja az ajánlatokat használt gépek és töltse fel a kilépéshez összege százalékos mint a díj. Van is egy csomó ügylet közvetlenül a gyártótól.
  A szokásos módon, vagyis arra, hogy működtesse az eladók MOST A használt gépek ipari forrásból helyben jelen, és próbálja meg eladni a globális piacon. Ezek a kutya Aztán vásároljunk olcsó, és remélem, hogy eladja jó áron a piacon. Eladók Használja ki tanácsadói is, akik Tapasztalt ügynökök globális kapcsolatok és lehet kapni őket a legjobb vevők.

  Mint már említettük, a piac Használt gépek Melyik széttagolt a kereskedők és forgalmazók használt gépek és nyugdíjasok gyakran kutya szeszélyesen funkciót. Mivel nincs szabványosított normáknak, illetve a legjobb gyakorlatok támogatja az ágazat számára, hogy a vevő érdeke, hogy betartjuk elméje magáról És Még partnere egy ügynökséget, mint például a bróker jól áll a piacon, hogy ő nyugodtan tárgyalni az összes jogi , pénzügyi és műszaki szempontok az ügylet. A komplexum magában foglalja a kereskedés a nemzetközi gépek kis-és nagy játékosok, és ebből keverjük össze egy vevő, hogy kiválassza a legjobb kereskedelmi partnere, üzletet kötni. A lista a nagyobb szereplők a használt gépek piacán is olyan nevekkel, mint Áron berendezések ek, amely a szállító számára több mint 380 kategóriában a használt berendezések. Ezek a cégek irodái különböző részein találhatók a világ és a temetkezési vállalat mindketten vétele és eladása használt gépek. MachinePoint a legnagyobb cég Európában foglalkozó műanyag-és üdítőital gépek. A cég, melynek székhelye Európában, irodái Indiában, Franciaországban, Törökországban, Oroszországban és Észak-Afrikában. Is van egy teljes MachinePoint divíziója pénzügyi támogatást biztosít a vásárlók számára, néhány játékos a nemzetközi piacon gép, bár a nagy cégek megállapításakor Adja ezt a fajta támogatást.

  Kereskedelmi és kommunikáció az interneten egészítette ki egy másik dimenzió a vásárlási és eladási használt gépek. Szállítók és vevők egyaránt Lépjen online egyszerű eltávolítása, a földrajzi távolságok nem tesznek különbséget most. Az internet a vállalkozások is, amelyek váltak letéteményesei használt eszközök teljes körű lefedése több kategória. Eltekintve a listáját, ezek a helyek befogadó aukciók, rendezvények, fórumok, munkaajánlatok és így tovább. Vállalkozások, mint például MachinePoint lehetővé teszik, hogy a piaci struktúrát. Könnyebbé válik a vásárlók számára, hogy többet tudjon az eladók, a korábbi története és eredete a gép, alku, teszt gépek, és találjanak megoldást a kölcsönösen elfogadható feltételek mellett. Ideális esetben egy bróker is, hogy mikor kell segíteni az eladók szerezzük fizetési eszközként ilyen Letter of Credit használják. Némi késéssel abban, hogy a fizetési megjelent kötve van oka az a számos LOC érintett felek a tranzakció. Egy jó ügynök segít tárgyalni a zökkenőmentes lebonyolítás események pénzügyi lízing, operatív lízing foglalkozik.


  MachinePoint Média Osztály
  Gema Alvarez
  E-mail: galvarez@machinepoint.com
  Tel: + 34 983 54 99 00


  A érdeklődni
  info@machinepoint.com
  Head Office-Európában: 34 983 54 99 00
  India: +91 997 997 5617
  Oroszország / Россия: +7 499 50 31 126
  Franciaország: 33 975 181 356
  Észak-Afrikában: +216 98 31 14 90
  Törökország: +90 212 41 42 749  Vállalati videó