Használt gépek beszállítói, hogyan működnek


This is not an official translate. Original version here

A használt gépek piaca globális, megvásárolhatja gépek az ipar, a márka, ár, életkor, stb Hogy vannak olyan eladók szakosodnak bizonyos rések, például műanyag gép, textilipari gépek, unalmas malmok, PET piac, stb Is, ín kutya eladók erőfeszítéseiket összpontosítani a helyi területekre. A piac határozza meg a méret is, akik szerint üzleti tevékenységet folytat. Sok kis-kereskedők, közvetítők, valamint korábbi alkalmazottai OEM-ek, amelyek megkönnyítik Vagy eladja vagy a levelek a használt gépek. Mindez azt eredményezi, hogy szélsőséges megosztottsága a piac. Ha, mint a vevő, meg kívánja vásárolni használt gépeket, amit tennie kell a kutatást előre. Mindig lesznek egy bróker vagy eladó gépek Ki tud ajánlani, ami jobb árú karbantartott és jobb, mint amit Lehet, hogy jelenleg nézett.
A piac Használt gépek elemei közvetítők, kereskedők, overhaulers, és árverési. Hogy a brókerek tapasztalt közvetítő jár, mint a go-vevők és eladók között entre. A jelenlegi értékesítési kereskedő; A vásárlás gépek, kap ez javított és felújított, és próbálja meg kísérő papírokat. Kikiáltók, az üzletviteli aukció HOL május próbálja eladni le a felesleges gép. Ipari aukciós házak meghívja az ajánlatokat használt gépek és töltse fel a kilépéshez összege százalékos mint a díj. Van is egy csomó ügylet közvetlenül a gyártótól.
A szokásos módon, vagyis arra, hogy működtesse az eladók MOST A használt gépek ipari forrásból helyben jelen, és próbálja meg eladni a globális piacon. Ezek a kutya Aztán vásároljunk olcsó, és remélem, hogy eladja jó áron a piacon. Eladók Használja ki tanácsadói is, akik Tapasztalt ügynökök globális kapcsolatok és lehet kapni őket a legjobb vevők.

Mint már említettük, a piac Használt gépek Melyik széttagolt a kereskedők és forgalmazók használt gépek és nyugdíjasok gyakran kutya szeszélyesen funkciót. Mivel nincs szabványosított normáknak, illetve a legjobb gyakorlatok támogatja az ágazat számára, hogy a vevő érdeke, hogy betartjuk elméje magáról És Még partnere egy ügynökséget, mint például a bróker jól áll a piacon, hogy ő nyugodtan tárgyalni az összes jogi , pénzügyi és műszaki szempontok az ügylet. A komplexum magában foglalja a kereskedés a nemzetközi gépek kis-és nagy játékosok, és ebből keverjük össze egy vevő, hogy kiválassza a legjobb kereskedelmi partnere, üzletet kötni. A lista a nagyobb szereplők a használt gépek piacán is olyan nevekkel, mint Áron berendezések ek, amely a szállító számára több mint 380 kategóriában a használt berendezések. Ezek a cégek irodái különböző részein találhatók a világ és a temetkezési vállalat mindketten vétele és eladása használt gépek. MachinePoint a legnagyobb cég Európában foglalkozó műanyag-és üdítőital gépek. A cég, melynek székhelye Európában, irodái Indiában, Franciaországban, Törökországban, Oroszországban és Észak-Afrikában. Is van egy teljes MachinePoint divíziója pénzügyi támogatást biztosít a vásárlók számára, néhány játékos a nemzetközi piacon gép, bár a nagy cégek megállapításakor Adja ezt a fajta támogatást.

Kereskedelmi és kommunikáció az interneten egészítette ki egy másik dimenzió a vásárlási és eladási használt gépek. Szállítók és vevők egyaránt Lépjen online egyszerű eltávolítása, a földrajzi távolságok nem tesznek különbséget most. Az internet a vállalkozások is, amelyek váltak letéteményesei használt eszközök teljes körű lefedése több kategória. Eltekintve a listáját, ezek a helyek befogadó aukciók, rendezvények, fórumok, munkaajánlatok és így tovább. Vállalkozások, mint például MachinePoint lehetővé teszik, hogy a piaci struktúrát. Könnyebbé válik a vásárlók számára, hogy többet tudjon az eladók, a korábbi története és eredete a gép, alku, teszt gépek, és találjanak megoldást a kölcsönösen elfogadható feltételek mellett. Ideális esetben egy bróker is, hogy mikor kell segíteni az eladók szerezzük fizetési eszközként ilyen Letter of Credit használják. Némi késéssel abban, hogy a fizetési megjelent kötve van oka az a számos LOC érintett felek a tranzakció. Egy jó ügynök segít tárgyalni a zökkenőmentes lebonyolítás események pénzügyi lízing, operatív lízing foglalkozik.


MachinePoint Média Osztály
Gema Alvarez
E-mail: galvarez@machinepoint.com
Tel: + 34 983 54 99 00


A érdeklődni
info@machinepoint.com
Head Office-Európában: 34 983 54 99 00
India: +91 997 997 5617
Oroszország / Россия: +7 499 50 31 126
Franciaország: 33 975 181 356
Észak-Afrikában: +216 98 31 14 90
Törökország: +90 212 41 42 749
Név:
*Telefon:
*A cég neve:
*E-mail címe:
*Város:
*Ország:
*Hozzászólás:

Lépjen Velünk Kapcsolatba

Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
info@machinepoint.com


Lépjen Velünk Kapcsolatba