MachinePoint.com: Használt ipari berendezések eladása. Használt gépek. Karbantartás és felújítás. Műanyag, Csövek, Csövek, Profilok, Extrudálás, Nyomtatás, Fólia, Hőformázás, Fröccsfúvás, Formázás, PET csomagolás, Tejtermékek, Italok, Víz, Dzsúz / Gyümölcslé, Sör, Olaj, Élelmiszerek, Bádogdobozok, Üvegek.
 • 二手待售机器
 • MachinePoint'te satılık ikinci el makinalar
 • Używane maszyny na sprzedaż w MachinePoint
 • Použité stroje k prodeji MachinePoint
 • Подержанные машины для продажи на MachinePoint
 • Használt gépek eladó MachinePoint
 • Machines d’occasion en vente chez MachinePoint
 • Verkauf Gebrauchtmaschinen bei MachinePoint
 • Macchinari usati in vendita a MachinePoint
 • Maquinaria Usada a la venta en MachinePoint
 • Used machines for sale at MachinePoint
 • Use of own, third party and analysis Cookies.
  This site uses own and third-party cookies to gather information in order to improve our services and to analyze your browsing habits. If you continue to browse, it constitutes acceptance of the installation of the same. The user can configure it´s browser if desired, to prevent them from being installed on your hard drive, but should take into account that such action may cause difficulties browsing the website.
  How to configure it

  Használt gépek versus ázsiai gépek  This is not an official translate. Original version here

  Jó minőségű használt európai műanyag és ital gép MachinePoint

  MachinePoint Tanácsadók SL, amelynek központja Spanyolországban van a legnagyobb kereskedelmi foglalkozó szervezet európai használt Műanyagfeldolgozó és Ital gépek. MachinePoint már eladta a gépet 55 különböző országból köszönhetően a szakosodott hálózat nemzetközi szakemberek (jogászok, technikusok, gépgyártók, szállítmányozók, riggers, ügynökök, kereskedők, ügynökök és árverési), és elkötelezett a legmagasabb teljesítmény. További részletekért, kérjük jelentkezzen be www.machinepoint.com
  Mr. Cesar Rodriguez-vezérigazgató-mondja: "MachinePoint kiválasztja a legjobb gép Európában és a legjobb műszaki és logisztikai szolgáltatást nyújtsa ügyfeleinek. Tapasztalatunk azt mondja, hogy az ügyfelek nem elégedettek, ha egyedül eladási vagy vételi eszközök. Szükségük van a legjobb szakmai társaság, hogy vigyázzon a gyűjtés, a jogi megállapodásokat, bontás, csomagolás, rakodás, szállítás, egyéni formai, vagy üzembe javítása gép. A legtöbb ajánlat nem fog bekövetkezni anélkül is közvetítés. "

  MachinePoint széles skáláját kínálja a szükséges szolgáltatások más kereskedelmi használt gépek: versenyképes Capital és operatív lízing finanszírozás, Maradék értékbecslési szolgáltatások, és a gép visszavásárlási garancia. Mi köztes nevében Első osztályú bankok amely nyújtunk Maradványérték Services vagy gépet visszavásárlási garancia. Bármely lekérdezés kapcsolatos finanszírozása használt gépek, e-mail: financing@machinepoint.com

  Mr. Rodriguez úgy véli, hogy a MP, mind - a gép az eladók és a gép vásárlók MP ügyfelei. A gép tulajdonosa van szüksége speciális támogató, eladni, összegyűjti, szét, csomagot és az export a gép. A vevő igényeinek szakmai szervezet, hogy kiválassza a legjobb gép a piacon, hogy eleget kell, és számolja, csomag és a közlekedés (így), hogy garantálja a biztonságos szállítás. Mindkét kell pénzügyi közvetítést, hogy 100%-os fizetési kiszállítás előtt a tulajdonos, és az L / C élmény biztonságos szállítás és lehetővé teszi akár 360 napig finanszírozását illetően, amennyiben szükséges.

  India Sales Manager-mondja: "Mindannyian tudjuk, hogy az európai gyártók páratlan törzskönyvvel fejlődő műanyag és gumi gép eleje óta a 1950-es. Ezen kívül származási gépekbe, Európában is a globális hajtóereje a műanyag és gumi anyag fejlesztése, és ez a helyi párosulva jelentős beruházást a K + F és egy erős szakmai szövetség hálózat lehetővé teszi az európai gép gyártók továbbra is az innováció élvonalában. A legfontosabb indoka az európai HASZNÁLT gépek az a tény, hogy a minősége a gépek gyártott a nyolcvanas és kilencvenes években teljesen elegendő ahhoz, hogy megfeleljen a követelményeknek szinte minden új piacok, valamint az a tény, hogy van egy hosszabb életet, mint azok társaik Ázsiában. Ez annak köszönhető, hogy a fejlett anyagok kezelése, mint a nagy pontosságú maró-és darálásra vagy a fejlett technológia és a felszíni hőkezelést, hogy dolgozott ki az európai gyártók. Emellett az európai gép, bár használt, biztosítja a termelés pontos termékek állandó minőségét. Magasabb teljesítmény, alacsonyabb elutasítja, azonnali szállítás, a hosszabb élettartam és csökkentett állásidő szállított az európai gyártók biztosítják, hogy a termelési költségek alacsonyabbak a hosszú távon. Precíziós, a folyamat az állandóságot és a folyamatok stabilitása az a filozófia, amikor építőipari gépek Európában. Furtheremore, kombinált rugalmas tervezés és integráció biztosítására, hogy az ügyfél konkrét igény teljesül. Hatékonyságát az automatizálás a termelési minősül minden szakaszában a tervezési folyamat Európában. Innovatív eszközöket, a fejlesztési egyre kifinomultabb robotok, perifériák és logisztikai elemek által kifejlesztett közötti szoros együttműködés gépek gyártói és perifériái. Egy olyan piacon, ahol a termelékenység kulcsfontosságú, Európai gyártott gép jeleskedik.

  Miután azt mondta, az összes fent vagyunk, akkor felkérték, hogy mondjon a gép, hogy ki árú majdnem minden indiai gép ma a blokk. Nos, nekünk, gép ára ritkán a döntő tényező, ha figyelembe vesszük a költség-per-rész. A változó költségeket, az anyag-és energiafelhasználás messze módon az eredeti befektetés. Európai gépgyártók nem csak a legújabb technológia (pl. szivattyúk technológia, az innovatív koncepciók meghajtó, stb), de ezen túl találtam ki! A műszaki paramétereket (pl. méret, teljesítmény) az európai gép kell párosul minden ügyfél, ezáltal csökkentve a hulladék-és környezeti teljesítményének javításához.

  Amellett, hogy a technológiai előnyét a fent említett, az európai gép is megfelel biztonsági előírások világszerte, és biztosítja a lehető legjobb személyi biztonságra. Ez a tényező lassan, de elkerülhetetlenül válik az egyik erős miért egy vállalkozó azt szeretné, hogy finanszírozza őket. "
  Mr. Rodriguez győződve, "A gép kereskedelem az egyik legbonyolultabb ügyletek igénylő interaktív értékelést az ügyfél igényeit és gyakorlati, szakmai szolgáltató, hogy biztosítsák a tranzakciót. MachinePoint kifejlesztett egy olyan struktúrát, és egy olyan módszertant, amely lehetővé teszi számára, hogy a 'egy kereskedő vállalkozás "a" gép kereskedelmi szervezet. "Minden vizsgálatot a jó minőségű használt European Plastics Machinery és italok, vegye fel a kapcsolatot:


  MachinePoint Média Osztály
  Gema Alvarez
  E-mail: galvarez@machinepoint.com
  Tel: + 34 983 54 99 00


  Vállalati videó