Használt gépek versus ázsiai gépek


This is not an official translate. Original version here

Jó minőségű használt európai műanyag és ital gép MachinePoint

MachinePoint Tanácsadók SL, amelynek központja Spanyolországban van a legnagyobb kereskedelmi foglalkozó szervezet európai használt Műanyagfeldolgozó és Ital gépek. MachinePoint már eladta a gépet 55 különböző országból köszönhetően a szakosodott hálózat nemzetközi szakemberek (jogászok, technikusok, gépgyártók, szállítmányozók, riggers, ügynökök, kereskedők, ügynökök és árverési), és elkötelezett a legmagasabb teljesítmény. További részletekért, kérjük jelentkezzen be www.machinepoint.com
Mr. Cesar Rodriguez-vezérigazgató-mondja: "MachinePoint kiválasztja a legjobb gép Európában és a legjobb műszaki és logisztikai szolgáltatást nyújtsa ügyfeleinek. Tapasztalatunk azt mondja, hogy az ügyfelek nem elégedettek, ha egyedül eladási vagy vételi eszközök. Szükségük van a legjobb szakmai társaság, hogy vigyázzon a gyűjtés, a jogi megállapodásokat, bontás, csomagolás, rakodás, szállítás, egyéni formai, vagy üzembe javítása gép. A legtöbb ajánlat nem fog bekövetkezni anélkül is közvetítés. "

MachinePoint széles skáláját kínálja a szükséges szolgáltatások más kereskedelmi használt gépek: versenyképes Capital és operatív lízing finanszírozás, Maradék értékbecslési szolgáltatások, és a gép visszavásárlási garancia. Mi köztes nevében Első osztályú bankok amely nyújtunk Maradványérték Services vagy gépet visszavásárlási garancia. Bármely lekérdezés kapcsolatos finanszírozása használt gépek, e-mail: financing@machinepoint.com

Mr. Rodriguez úgy véli, hogy a MP, mind - a gép az eladók és a gép vásárlók MP ügyfelei. A gép tulajdonosa van szüksége speciális támogató, eladni, összegyűjti, szét, csomagot és az export a gép. A vevő igényeinek szakmai szervezet, hogy kiválassza a legjobb gép a piacon, hogy eleget kell, és számolja, csomag és a közlekedés (így), hogy garantálja a biztonságos szállítás. Mindkét kell pénzügyi közvetítést, hogy 100%-os fizetési kiszállítás előtt a tulajdonos, és az L / C élmény biztonságos szállítás és lehetővé teszi akár 360 napig finanszírozását illetően, amennyiben szükséges.

India Sales Manager-mondja: "Mindannyian tudjuk, hogy az európai gyártók páratlan törzskönyvvel fejlődő műanyag és gumi gép eleje óta a 1950-es. Ezen kívül származási gépekbe, Európában is a globális hajtóereje a műanyag és gumi anyag fejlesztése, és ez a helyi párosulva jelentős beruházást a K + F és egy erős szakmai szövetség hálózat lehetővé teszi az európai gép gyártók továbbra is az innováció élvonalában. A legfontosabb indoka az európai HASZNÁLT gépek az a tény, hogy a minősége a gépek gyártott a nyolcvanas és kilencvenes években teljesen elegendő ahhoz, hogy megfeleljen a követelményeknek szinte minden új piacok, valamint az a tény, hogy van egy hosszabb életet, mint azok társaik Ázsiában. Ez annak köszönhető, hogy a fejlett anyagok kezelése, mint a nagy pontosságú maró-és darálásra vagy a fejlett technológia és a felszíni hőkezelést, hogy dolgozott ki az európai gyártók. Emellett az európai gép, bár használt, biztosítja a termelés pontos termékek állandó minőségét. Magasabb teljesítmény, alacsonyabb elutasítja, azonnali szállítás, a hosszabb élettartam és csökkentett állásidő szállított az európai gyártók biztosítják, hogy a termelési költségek alacsonyabbak a hosszú távon. Precíziós, a folyamat az állandóságot és a folyamatok stabilitása az a filozófia, amikor építőipari gépek Európában. Furtheremore, kombinált rugalmas tervezés és integráció biztosítására, hogy az ügyfél konkrét igény teljesül. Hatékonyságát az automatizálás a termelési minősül minden szakaszában a tervezési folyamat Európában. Innovatív eszközöket, a fejlesztési egyre kifinomultabb robotok, perifériák és logisztikai elemek által kifejlesztett közötti szoros együttműködés gépek gyártói és perifériái. Egy olyan piacon, ahol a termelékenység kulcsfontosságú, Európai gyártott gép jeleskedik.

Miután azt mondta, az összes fent vagyunk, akkor felkérték, hogy mondjon a gép, hogy ki árú majdnem minden indiai gép ma a blokk. Nos, nekünk, gép ára ritkán a döntő tényező, ha figyelembe vesszük a költség-per-rész. A változó költségeket, az anyag-és energiafelhasználás messze módon az eredeti befektetés. Európai gépgyártók nem csak a legújabb technológia (pl. szivattyúk technológia, az innovatív koncepciók meghajtó, stb), de ezen túl találtam ki! A műszaki paramétereket (pl. méret, teljesítmény) az európai gép kell párosul minden ügyfél, ezáltal csökkentve a hulladék-és környezeti teljesítményének javításához.

Amellett, hogy a technológiai előnyét a fent említett, az európai gép is megfelel biztonsági előírások világszerte, és biztosítja a lehető legjobb személyi biztonságra. Ez a tényező lassan, de elkerülhetetlenül válik az egyik erős miért egy vállalkozó azt szeretné, hogy finanszírozza őket. "
Mr. Rodriguez győződve, "A gép kereskedelem az egyik legbonyolultabb ügyletek igénylő interaktív értékelést az ügyfél igényeit és gyakorlati, szakmai szolgáltató, hogy biztosítsák a tranzakciót. MachinePoint kifejlesztett egy olyan struktúrát, és egy olyan módszertant, amely lehetővé teszi számára, hogy a 'egy kereskedő vállalkozás "a" gép kereskedelmi szervezet. "Minden vizsgálatot a jó minőségű használt European Plastics Machinery és italok, vegye fel a kapcsolatot:


MachinePoint Média Osztály
Gema Alvarez
E-mail: galvarez@machinepoint.com
Tel: + 34 983 54 99 00

Név:
*Telefon:
*A cég neve:
*E-mail címe:
*Város:
*Ország:
*Hozzászólás:


Lépjen Velünk Kapcsolatba

Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
info@machinepoint.com


Lépjen Velünk Kapcsolatba