Használt gépek az innovációhoz


This is not an official translate. Original version here

Az innováció minden olyan vállalkozás középpontjában áll, amely hosszabb távon képes kibővíteni és túlélni. Nem könnyű építeni egy erős innovatív kultúrát, de a kifizetések magasak a sikeres vállalatok számára.

A MachinePoint-nál segítettük a vállalatoknak az innovációs terveik megvalósítását azzal, hogy jó minőségű használt gépekkel rendelkeznek, ami lényegesen olcsóbb, mint újabb verziójuk. Ez csökkenti a kockázatokat és a beruházásokat, és motiválja a vállalkozókat új termékek kipróbálására és kipróbálására. Példák számos ...

Egy kutatási és fejlesztési menedzser Spanyolországba utazik, hogy megvásárolja az összetett extrudert az új árának egyharmadánál. A cég új polimert indít, amely a fosszilis alapú műanyagokat helyettesíti a legkorszerűbb megújuló és biológiailag lebontható bioméretekkel. Ezek az első európai növények egyike a biológiailag lebomló vegyületek előállításának. Az általuk beszerzett extruder eredetileg hagyományos műanyag pelleteket gyártott, de azt tesztelték, hogy ugyanolyan biológiailag lebontható polimereket is termelhet. A legfontosabb, hogy hogyan lehet kombinálni a különböző biológiailag lebontható anyagokat. A vizsgálatokat addig kell végezni, amíg egy új terméket el nem érünk. A kezdeti beruházások csökkentése új termék bevezetésekor szintén csökkenti a kockázatokat.

Egy központi európai befektető Kelet-Európába utazik, hogy megvásárolja a Tetra Pak-ot fordított ozmózis céljára. A gép egy tejüzemen dolgozott, de egy biotechnológiai cég vásárolta meg, amelyet egy kísérleti üzemben használnak a bébi tej innovatív adalékanyagának tesztelésére. A vásárlás gyors volt. Használt gépek azonnal rendelkezésre állnak, csökkentve az új géphez szükséges várakozási időt. Ismét a beruházás egy új gép ára egyharmada.

A MachinePoint csapat nemrég értékesített egy gépet Európából Dél-Amerikába, hogy töltse be az energiaitalokat a PET-ben, ezeket az italokat hagyományosan töltött dobozokban töltik. A befektető, aki eredetileg csak Amerikában forgalmazott, úgy döntött, hogy új terméket indít a piacon, és a MachinePoint segítségével helyi gyárat állít fel nagyon kedvező áron. Az üzleti tevékenység már jól működik, és más országokra is kiterjeszti a terjeszkedést. A kezdeti csökkentett beruházás sok esetben a projekt megvalósíthatósága közötti különbség.

Az olyan országok, mint az Angola, helyi szinten intenzíven befektetnek a helyi termelés növelése érdekében. A portugál befektetés hatalmas Angolában. A kulturális különbségek helyet biztosítanak az innovációnak, olyan gépek adaptálását, amelyek egyes országokban bizonyos termékek csomagolására használják, hogy teljesen másokat csomagoljanak. A gépek újra felhasználhatók a legkülönösebb módon, ami új termékeket és csomagolást eredményez.

A MachinePoint büszke arra, hogy segítséget nyújt a vállalkozóknak ezekkel a projektekkel. Az innováció a fenntarthatóbb termékek és a jobb termelés kulcsa. A használt gépek segíthetnek a vállalkozóknak a projektek megkezdésével csökkenteni a várakozási időt és a költségeket.

Használt gép az innováció számára
Név:
*Telefon:
*A cég neve:
*E-mail címe:
*Város:
*Ország:
*Hozzászólás:


Lépjen Velünk Kapcsolatba

Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
info@machinepoint.com


Lépjen Velünk Kapcsolatba