A koronavírus kitörése alatt teljes mértékben működőképesek vagyunk

- hírek

This is not an official translate. Original version here

A MachinePoint nyitott és teljes mértékben működőképes marad fejlett kommunikációs IT infrastruktúrájának és egy olyan csapat tapasztalatának köszönhetően, amely évek óta távolról dolgozik a világ minden tájáról.

A használt gépek komoly és érdeklődő vásárlói számára távfelszerelési ellenőrzéseket lehet felajánlani, és a gépeket valós időben videokonferencia útján ellenőrizni a gyáraikban.
A MachinePoint csapata a világ különböző országaiban található, és a helyi szétszerelési és rakodási technikusok nagy hálózatával képesek vagyunk megtartani a szétszerelést, a csomagolást és a mozgató berendezéseket utazás nélkül.

Ha érdekli a használt berendezés vásárlása vagy eladása, kérjük, azonnal vegye fel velünk a kapcsolatot, arra összpontosítunk, hogy segítse azokat a gyárakat, amelyeknek folytatniuk kell a gyártást, azáltal, hogy a nekik megfelelő kiváló minőségű használt gépeket biztosítja számukra, és ugyanakkor a potenciális vásárlókat eljuttatja a vállalatokhoz eladniuk kell használt berendezéseiket.

Bármilyen kérdése van, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot: info@machinepoint.com
Nyitottak vagyunk a COVID-19 ellenére
Név:
*Telefon:
*A cég neve:
*E-mail címe:
*Város:
*Ország:
*Hozzászólás:


Lépjen Velünk Kapcsolatba

Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
info@machinepoint.com


Lépjen Velünk Kapcsolatba