This site uses own and third-party cookies to gather information in order to improve our services and to analyze your browsing habits. If you continue to browse, it constitutes acceptance of the installation of the same. The user can configure it´s browser if desired, to prevent them from being installed on your hard drive, but should take into account that such action may cause difficulties browsing the website. How to configure it

Accept


Preferred reseller of HUSKY used equipment


This is not an official translate. Original version here

Használt Husky gépek
Husky ellenőrzött gépek hamarosan!

Invest bizalmat a használt HUSKY fröccsöntő rendszerek, a maximalizált teljesítmény, alacsonyabb költségek és kisebb kockázat kizárólag MachinePoint.
· MachinePoint hozza meg a szakértelmet, hogy meghatározza a használt HUSKY gép, amely a legjobban megfelel az Ön igényeinek.

· Keresztül MachinePoint, aki az előnyös viszonteladója HUSKY használt gép, lehetőséged van, hogy több HUSKY gép, mint bárhol máshol, mielőtt bárki más.

· HUSKY berendezés jön egy gép ellenőrzési jelentést közvetlenül a HUSKY - jelentést tesz a gép állapotát, a teljesítmény és a megbízhatóság, valamint a megoldások és frissítéseket, hogy felszerelés vissza újszerű állapotban. A megbízható információk, meg lehet építeni egy robusztus tervet megbízást a berendezés időben, az elvárt teljesítmény és a költségek.

Beszéljünk most arról a következő használt HUSKY fröccsöntő rendszer. Felmérése után az Ön igényeinek mi értesítjük, amint a gép, hogy igaza van az Ön számára elérhetővé válik.

Írjon nekünk e-mailben: imhusky@machinepoint.com


Ismerje meg velünk:
˂
˃
Kérjük, írja a számokat láthatjuk: 28915 Küld »

De acuerdo con lo establecido por la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal (LOPD), le informamos que los datos aportados serán incorporados a un fichero del que es titular MACHINE POINT CONSULTANTS, S.L.. ... Tekintse meg a törvény

Lépjen Velünk Kapcsolatba
Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
Tekintse meg egyéb hivatalok
Lépjen Velünk Kapcsolatba