Rólunk

MachinePoint használt gép-vezető
MachinePoint Used Machinery a vezető cég, amikor a használt gépek kereskedelmének Európán Márkák a műanyag-és üdítőital-ágazatban.

Tartozik MachinePoint Group. Ben alapították 1997 márciusában és már talán a legnagyobb profit szervezet, a felhasznált műanyagok gép a világon, az ellenőrzések 80%-a használt gépeket, amelyek jelenleg eladó az európai piacon.

Mivel a származási MachinePoint Group, MachinePoint Használt gépek büszkélkedhet a márka név egyet jelent a minőség és a jó szolgáltatást. Ez sikerült elsődleges célja, hogy szakszerűbbé a használt gépek az ipar, és hogy a minőség és biztonság a kereskedelmi használt gépek. Ezért MachinePoint egyre inkább a választott partner felső OEM-ek, a feldolgozók és a bankok, amikor az alkalmazott gépek megoldásokat.

Vételi és eladási használt gépek segítségével MachinePoint biztonságos és szakszerű. Nemzetközi gépek kereskedés bonyolult és kockázatos lehet. Számtalan szolgáltatásokra van szükség minden egyes tranzakció zökkenőmentes az elejétől a végéig, jogi és pénzügyi támogatás, a közlekedési és műszaki szolgáltatások, valamint a biztosítási fedezetet is, hogy csak néhányat említsünk.

Amikor helyet a használt gépeket kell kezünkbe, tudjuk kezelni a tranzakció feddhetetlenül egyenesen az érdeklődését, a befejezése a vásárlás vagy eladás.

Vállalati videóKöszönhetően a nemzetközi jelenlét és a világméretű hálózata partnerek MachinePoint kínálunk ügyfeleink további megoldásokat az, hogy csak meg a helyi piacokon. Mi azokat az innováció átadása révén know-how a nemzet nemzet. Tapasztalataink kezelésében nemzetközi berendezésekkel kapcsolatos projektek a siker kulcsa ennek elérésében.

Ezt nem sikerült elérni anélkül, hogy erőfeszítéseket. Fektettünk az elmúlt tíz évben a létrehozó vállalati struktúra, és a fejlődő szükséges partnerségek a helyi és nemzetközi szinten, amelyek lefedik az egész láncot a szolgáltatások szükséges, hogy a nemzetközi kereskedelem a gép lehetséges.

Fő szakértelem rejlik gép film extrúziós és konvertáló, extrudált csövek, cső, profil merev és rugalmas, PET végez, palackok, töltő vonalak üdítők és víz, egyszer használatos élelmiszeripari csomagolás, csomagolás a tejipar, öntött alkatrészek , összetételéhez és a hőre lágyuló újrahasznosítás.
Vásároljon használt gépeket és adjon el használt gépeket
MachinePoint tudjuk ajánlani a szükséges szolgáltatásokat, amelyek szükségesek a sikeres befejezéséhez az egész folyamatot a vételi és eladási berendezések.

• Egy-stop megoldás, minden szolgáltatás is
• Professzionális gépek értékeléseket végzi neves OEM-ek
• Logisztikai megoldások
• Mérnöki megoldások
• Finanszírozási megoldások
• Gépek Elismerések: idézetek és piaci információk gépek árak és értékek
• Értékelés a gyártási igények
• A legjobb marketing jelenlét helyben és világszerte
• A nemzetközi jelenlét
Név:
*Telefon:
*A cég neve:
*E-mail címe:
*Város:
*Ország:
*Hozzászólás:


Lépjen Velünk Kapcsolatba

Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
info@machinepoint.com
Tekintse meg egyéb hivatalok »

Lépjen Velünk Kapcsolatba