This site uses own and third-party cookies to gather information in order to improve our services and to analyze your browsing habits. If you continue to browse, it constitutes acceptance of the installation of the same. The user can configure it´s browser if desired, to prevent them from being installed on your hard drive, but should take into account that such action may cause difficulties browsing the website. How to configure it

Accept


Vásárlók hogyan dolgozunk


MachinePoint használt gép-vezető
Ha keres vásárolni használt berendezések ez az eljárás, hogy követjük:

MachinePoint felméri az Ön igényeinek, és segít elérni, hogy tájékozott döntést a legjobb gépeken elérhető az Ön egyéni igényeinek.

MachinePoint küld Önnek kínál követelményeinek megfelelően az Ön által megadott nekünk.

Miután kiválasztotta a gépeket, hogy a fellebbezést az Ön számára, MachinePoint szervez az ellenőrző látogatást. Mi készít, és aláírja a szerződést védelme titkosságát és a jogait és kötelezettségeit a vevő, az eladó és a MachinePoint.

MachinePoint szervez minden szempontból az utazás az Ön számára, és akkor ellenőrizni a gép.
Minden más idézetek szükséges: felújítás, szállítás, stb lehet biztosítani az árak

Ön fizet letétet lefoglalni a gépet, és aláírja a vásárlási szerződést, amely meghatározza a lépéseket a tranzakció, dátumok, fizetési feltételek, stb Ez biztosítja a biztonságos vásárlás.

Ha szükséges finanszírozási felveheti a kapcsolatot MachinePoint pénzügyminiszter, és ők szamár meg a rendelkezésre álló lehetőségek a körülményektől függően

Utolsó kifizetés kell tenni az időben, ahogy előre a szerződésekben.

MachinePoint személyzet részt vesz a rakodás és csomagolás garantálja biztonságát és minőségét, ami szintén takarít meg időt és pénzt.

MachinePoint gondoskodik a szolgáltatások - logisztika, a biztosítás, import-export dokumentáció - biztosították a gép a gyári vagy a legközelebbi kikötőbe.

Mi a dokumentum minden egyes lépését a vásárlási folyamat minőség biztosítása és a szolgáltatás ügyfeleink számára: szerződést írnak alá minden lépésnél az egész folyamatot, ahogy és amikor szükséges.

MachinePoint célja az, hogy a vásárlás a használt berendezések könnyen és biztonságosan az Ön számára.

Ismerje meg velünk:
˂
˃
Kérjük, írja a számokat láthatjuk: 59179 Küld »

De acuerdo con lo establecido por la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal (LOPD), le informamos que los datos aportados serán incorporados a un fichero del que es titular MACHINE POINT CONSULTANTS, S.L.. ... Tekintse meg a törvény

Lépjen Velünk Kapcsolatba
Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
Tekintse meg egyéb hivatalok
Lépjen Velünk Kapcsolatba