This site uses own and third-party cookies to gather information in order to improve our services and to analyze your browsing habits. If you continue to browse, it constitutes acceptance of the installation of the same. The user can configure it´s browser if desired, to prevent them from being installed on your hard drive, but should take into account that such action may cause difficulties browsing the website. How to configure it

Accept


Csapatunk


This is not an official translate. Original version here

Ipari ágazatban
A multi-szakértői csapata megkülönböztet minket a versenytársak globális szinten.


Van aprólékosan kézzel szedett, és akiket az egyének a
legnagyobb kaliberű és képzett őket, úgy, hogy magába foglalja egy szilárd technikai és kereskedelmi ismeretek sajátos terén a gépipar.


A
többnyelvű, multikulturális értékesítési csapat elkötelezett arra, hogy megfeleljen a minden igényt és követelményt, ez el a támogatást a mi más csapatok különböző szakaszaiban a projekt.


Gépek szakemberek - a
szakértői csapat, az egyes speciális a technológia és a gép típusát, folyamatosan támogatja az értékesítési csapat az egész projektet, hogy a helyes kínál a vásárlók és az eladók, és feljogosítja őket értékelést a legbonyolultabb technikai kérdéseket. Ezek a kezét, hogy beszélni, ha szükséges.


Logisztika csapat -
szakértők a komplex ipari logisztika, kezelik az összes szállítási és csomagolási eljárások az egész világon.


Engineering csapat - MachinePoint lehet rendezni minden olyan
műszaki szolgáltatásokat lehet szükség. Miután kialakított partnerségek kiterjedt hálózata helyi mérnöki vállalat, mi is az Ön számára a legjobb helyi mérnöki szolgáltatások találhatók a területen.

Nemzetközi országvezető ipar

Ismerje meg velünk:
˂
˃
Kérjük, írja a számokat láthatjuk: 89150 Küld »

De acuerdo con lo establecido por la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal (LOPD), le informamos que los datos aportados serán incorporados a un fichero del que es titular MACHINE POINT CONSULTANTS, S.L.. ... Tekintse meg a törvény

Lépjen Velünk Kapcsolatba
Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
Tekintse meg egyéb hivatalok
Lépjen Velünk Kapcsolatba