A MachinePoint nyitva van és a szokásos módon működik. További információkért kattintson ide.


Csapatunk


This is not an official translate. Original version here

Ipari ágazatban
A multi-szakértői csapata megkülönböztet minket a versenytársak globális szinten.


Van aprólékosan kézzel szedett, és akiket az egyének a
legnagyobb kaliberű és képzett őket, úgy, hogy magába foglalja egy szilárd technikai és kereskedelmi ismeretek sajátos terén a gépipar.


A
többnyelvű, multikulturális értékesítési csapat elkötelezett arra, hogy megfeleljen a minden igényt és követelményt, ez el a támogatást a mi más csapatok különböző szakaszaiban a projekt.


Gépek szakemberek - a
szakértői csapat, az egyes speciális a technológia és a gép típusát, folyamatosan támogatja az értékesítési csapat az egész projektet, hogy a helyes kínál a vásárlók és az eladók, és feljogosítja őket értékelést a legbonyolultabb technikai kérdéseket. Ezek a kezét, hogy beszélni, ha szükséges.


Logisztika csapat -
szakértők a komplex ipari logisztika, kezelik az összes szállítási és csomagolási eljárások az egész világon.


Engineering csapat - MachinePoint lehet rendezni minden olyan
műszaki szolgáltatásokat lehet szükség. Miután kialakított partnerségek kiterjedt hálózata helyi mérnöki vállalat, mi is az Ön számára a legjobb helyi mérnöki szolgáltatások találhatók a területen.

Nemzetközi országvezető ipar
Marketingcsapat - földrajzi területre szakosodott, folyamatosan építik és működtetik a MachinePoint erős jelenlétének fenntartása a kulcsfontosságú piacokon a média, a vásárok, a közvetlen marketing és az on-line marketing révén

MachinePoint Finance - a MachinePoint Group független leányvállalata, amelynek feladata pénzügyi megoldások nyújtása ügyfeleink számára. A berendezésfinanszírozási megoldásokkal kapcsolatban vegye fel a kapcsolatot a MachinePoint Finance céggel.

IT-csapat - minden projektünk integrálva van az ERP-be
rendszer, amely garantálja a projektek összes tranzakciójának és lépésének megfelelő nyomon követését. Minden tevékenységünket figyelemmel kísérjük, hogy garantáljuk a megfelelő szolgáltatást és a minőséget ügyfeleink számára.

Az adminisztrátorok és a jogi csapat gondoskodnak a kifizetésekről, a jogi dokumentumokról, a szerződésekről és az esetleges jogi tanácsokról. Ezenkívül az utazási terveket és a vízumokat is gondoskodik

Név:
*Telefon:
*A cég neve:
*E-mail címe:
*Város:
*Ország:
*Hozzászólás:


Lépjen Velünk Kapcsolatba

Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
info@machinepoint.com


Lépjen Velünk Kapcsolatba