Extra termékek és szolgáltatások extrudáló fúvógépekhez

A MachinePoint összefogott egy neves olasz gyártóval, hogy ügyfeleinknek alkatrészeket és műszaki szolgáltatásokat kínáljon extrudált fúvógépeikhez. A következő alkatrészeket és szolgáltatásokat kínáljuk:


- 3DX falvastagság-szabályozó rendszerek

A PWD rendszer alternatív lehetőségei
3DX"

A deformálható présgyűrű-rendszer optimális megoldást kínál mindazokhoz az aszimmetrikusan öntött alkatrészekhez, amelyek a falvastagság szabályozását igénylik, és amelyekhez egy tömlőprogramozó nem alkalmas.
Az általunk forgalmazott 3DX rendszer ideális olyan aszimmetrikusan öntött alkatrészekhez, amelyekhez egy tömlő programozó eszköz nem fér hozzá, mert csak egy tengelyen képes változtatni a vastagságon. Ha egy másik tengelyre van szükség a vezérléshez, ez a deformálható présgyűrű-rendszer jelenti a megoldást.
Számos előnye van:
 • Anyagmegtakarítás
 • Homogén minimális falvastagság elérése
 • Csökkentett hűtési és késleltetési idő
 • Megnövelt szilárdság homogén falvastagság elérésével
 • A jármű konténereihez és alkatrészeihez szükséges UN / DOT funkciók teljesítése

  Hogyan működik?
  A megmunkált fúvókához vagy maghoz szükséges egy fúvóka nyílás, amely megváltoztatja az alakját a cső extrudálásakor. Ez a 3DX rendszer rugalmas szerszámmal rendelkezik, amelyet két hidraulikus henger vezérel.
  3DX"


  - PLC utólagos felszerelés folyamatos és akkumulációs fújáshoz

  A fúvó típusától és céljától függően többféle PCL megoldást kínálunk:
  WMC PLC frissítés
  Ezzel a PLC-vel minden rendszer érintőképernyőkön keresztül vezérelhető. Ez teljes ellenőrzést biztosít az összes funkció felett. Integrálható a WDM4.0-hoz az INDUSTRIE 4.0 adatkezelésből.
  PLC WMC


  PCL a tömlő vastagságának és a 3DX-WPC rendszer vezérléséhez
  Ez a PCL lehetővé teszi a régi tömlőprogramozók cseréjét: Moog 25, Digipack 32, Bloc 64. A PLC teljes érintőképernyővel rendelkezik, 8 vezérlőcsatornával és vezérelhető a 3DX rendszer speciális oldalai.
  3DX WPC


  PCL ACM tengelyvezérlő modul
  Ez a PCL lehetővé teszi az egyes tengelyek vezérlését. Könnyen helyettesítheti a régi vezérlőmodulokat hidraulikus és elektromos tengelyekhez.
  PLC ACM


  - Csavarok és hengerek extruderekhez

  Extruderekhez egyedi csavarokat, hengereket, keverőket és szitaváltókat forgalmazunk. Dedikált keverők rendelhetők. Minden kopásálló felületkezeléssel készül.
  Extruderekhez egyedi csavarokat, hengereket, keverőket és szitaváltókat forgalmazunkExtruderekhez egyedi csavarokat, hengereket, keverőket és szitaváltókat forgalmazunkExtruderekhez egyedi csavarokat, hengereket, keverőket és szitaváltókat forgalmazunk


  - 2DS elektromos tömlőhajtások

  Dinamikus elosztórendszert értékesítünk, amely szervomotoros tömlővastagság-szabályozó meghajtókat tartalmaz.
  A 3DX meghajtók filozófiáját követve 20 kN és 120 kN közötti 2DS rendszereket kínálunk minden típusú extrudáló fej számára. Ezek a 2DS hajtások helyettesítik a hidraulikus szervo dugattyút anélkül, hogy a gép PLC-jét módosítani kellene.
  2DS


  - Gépek nagyjavítása mind folyamatos, mind akkumulációs extrudálás során

  Javítjuk az extrudált fúvógépek szelepeit, áramköri lapjait és moduljait. Ezeket új elektronikával is felváltjuk. Példák javításokra:
 • Javítjuk a PLC kártyákat, még a legrégebbi kártyákat is, amelyeket már nem gyártanak.
 • Javítjuk a Bosch, a Moog és más márkák hidraulikus szervoszelepeit.
 • Javítjuk a Bloc 64S, Moog 25, Bloc 24 tömlő független vezérlését.
 • Javítjuk a Bosch B830303435, 0811405049, 0811405122, 0811405141 modulokat.

  Gépek nagyjavítása mind folyamatos, mind akkumulációs extrudálás soránGépek nagyjavítása mind folyamatos, mind akkumulációs extrudálás soránGépek nagyjavítása mind folyamatos, mind akkumulációs extrudálás soránGépek nagyjavítása mind folyamatos, mind akkumulációs extrudálás során • Név:
  *Telefon:
  *A cég neve:
  *E-mail címe:
  *Város:
  *Ország:
  *Hozzászólás:

  Lépjen Velünk Kapcsolatba

  Head Office - Europe
  Parque Tecnológico de Boecillo
  Calle Andrés Laguna 9-11
  E - 47151 Valladolid
  Spain
  +34 983 549 900
  info@machinepoint.com
  Tekintse meg egyéb hivatalok »

  Lépjen Velünk Kapcsolatba