This site uses own and third-party cookies to gather information in order to improve our services and to analyze your browsing habits. If you continue to browse, it constitutes acceptance of the installation of the same. The user can configure it´s browser if desired, to prevent them from being installed on your hard drive, but should take into account that such action may cause difficulties browsing the website. How to configure it

Accept


Frissítse az extrúziós vonalakat


This is not an official translate. Original version here

A használt gépek javítása több évvel növeli a használt gépek élettartamát és javítja teljesítményüket, ami jobb végterméket és termelékenységet eredményez, kevesebb karbantartási költséget eredményez. Leegyszerűsíti a folyamatot, és elhalasztja a jövőbeli cserét, megkönnyíti az üzemeltetést és pénzt takarít meg egyszerre.

A MachinePoint együttműködött a Syncro Group vállalattal, hogy ügyfelei számára lehetővé tegye az extrudáló vonalak fejlesztését.

A Syncro Group megbízható processzorvezérlő termékeket kínál, gyorsabb szervizeléssel és támogatással párosítva. Globális szállítója a fejlett folyamatvezérlő és automatizálási rendszereknek az Ön extruder vonalához, mint például a gravimetrikus adagolórendszer, a szállítórendszerek, az IBC és a lapos vezérlés, a vastagságmérő rendszer, az automatikus légkör, a felügyeleti rendszer és a visszacsévélők a korlát nélküli és az előtétek számára.

Forduljon a MachinePointhoz, és kérjen minket egy költségkeretről az extruder vonal frissítéséhez.

info@machinepoint.com


Ismerje meg velünk:
˂
˃
Kérjük, írja a számokat láthatjuk: 18107 Küld »

De acuerdo con lo establecido por la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal (LOPD), le informamos que los datos aportados serán incorporados a un fichero del que es titular MACHINE POINT CONSULTANTS, S.L.. ... Tekintse meg a törvény

Lépjen Velünk Kapcsolatba
Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
Tekintse meg egyéb hivatalok
Lépjen Velünk Kapcsolatba