Gyakran Ismételt Kérdések

Íme néhány a leggyakrabban feltett kérdésekre. Ha nem talál választ a kérdésére, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben.

A MachinePointról

Mi vagyunk a legnagyobb kereskedelem az európai márkás használt gépek műanyag- és italgyártásában.
Több mint 20 éve használt gépek eladása és vásárlása során büszkék vagyunk arra, hogy olyan eljárást vezetünk be, amely biztonságos és professzionális ügyleteket tesz lehetővé, valamint platformunkon keresztül a piac legjobb gépeit hozza forgalomba.
Jelenleg több mint 40 emberből álló csapat vagyunk a világ különböző pontjain, hogy kiszolgáljuk kulcsfontosságú piacainkat. A MachinePoint értékesítési, marketing, logisztikai és jogi csoportokra oszlik. Minden csapat értékeli az ügyfeleket a teljes vételi vagy eladási folyamat során.

A POINT meghatározza azokat az értékeket, amelyek mozgatják a MachinePoint csapatát a használt gépek és műszaki szolgáltatások vásárlásában és eladásában való vezetés fenntartása érdekében: professzionalizmus, tulajdonjog, integritás, semlegesség és megbízhatóság.

Kereskedők vagyunk, nem brókerek. Ez azt jelenti, hogy nem jutalékkal dolgozunk, hanem magukat vásároljuk és adjuk el a használt gépeket: vásároljuk meg a gépet az eladótól, majd eladjuk a vevőnek. Az ügylet a Vevő és a MachinePoint, valamint az eladó és a MachinePoint között zajlik. Ez nagyobb biztonságot garantál mindkét fél számára, mivel közvetlenül és kizárólag a MachinePoint-rel fogják foglalkozni, egy megbízható és pénzügyi szempontból szilárd vállalattal, amely több mint 20 éves referenciával rendelkezik az iparban.

Amint az ügyfél kapcsolatba lép a MachinePoint-rel, egy üzleti menedzser lesz kinevezve, aki végigvezeti őket a teljes vételi és eladási folyamaton. Ily módon a szervezetünkön belül lesz egy fő kapcsolattartó pont, amely segítséget nyújt Önnek, ha szükséges.

Különböző vállalati csapatok támogatják és értékelik az üzletvezetőket: marketing, logisztika, jogi és pénzügyi. Lehetséges, hogy mind a vevő, mind az eladó kapcsolatba léphet ezekkel a többi csapattal a projekt során.

A MachinePoint a használt gépeket nemzetközileg népszerűsíti, és a legtöbb esetben különféle országokból és nyelvekből származó emberek vesznek részt. A MachinePoint strukturált és módszertani megközelítést alkalmaz a használt gépek projektek koordinálására. CRM lehetővé teszi számunkra, hogy nyomon kövessük a projektet, attól a pillanattól kezdve, amikor az ügyfél információs kérést tesz a gép végső kézbesítéséig a végső rendeltetési helyen, és lehetővé teszi számunkra, hogy koordináljuk a különböző országokból származó eladókat, a jogi csapatot és a logisztikai csapatot, mind közülük szükséges a sikeres tranzakció végrehajtásához.

Központunk Spanyolországban, Európában van, bár csapataink földrajzilag szétszórtan vannak különféle országokban és kontinenseken. Nemzetközi irodák

Innovatív vállalat vagyunk, és évek óta támogatjuk a távoli munkát. Ez hasznosnak bizonyul alkalmazottaink és ügyfeleink számára, mivel lehetővé teszi számunkra, hogy közelebb kerüljünk a fő piachoz. Befektettünk a technológiákba, amelyek a delokalizált csapat vezetéséhez szükségesek világszerte.

A MachinePoint folyamatosan új értékesítési irodákat nyit a legfontosabb földrajzi régiókban.

Ma már több mint 80 országban értékesítettünk gépeket. Értékesítési csapatunk ágazatonként és földrajzilag szakosodott, és készen áll a különféle nyelveken történő működésre.

Üzletünk jellegéből adódóan nemzetközi, mivel fölösleges gépek vásárlása és eladása történik egyik országból a másikba. A versenyelőny érdekében az ügyfelek inkább a használt felszereléseiket inkább a helyi piacaikon kívül értékesítik. Ezért nem korlátoztuk magunkat egyetlen egységes piacra. Indulásunk óta mindig a piacot tekintjük a világnak.

Valójában azonban csak egy meghatározott csapattal és stratégiával tudunk bejutni a piacra. Megközelítésünk elsősorban a helyi alkalmazottakba történő beruházásokra szól azokon a piacokon, amelyekbe belépni akarunk, a marketing és a termékmenedzserek erőteljes támogatásával.

Csapatunk multikulturális és többnyelvű, több mint 20 különböző nemzetiségű csapatunk van. Célunk, hogy több nyelven kiszolgáljuk ügyfeleinket.

Webhelyünk jelenleg 11 nyelven érhető el: angol , spanyol, német, francia, olasz, török, orosz, lengyel, cseh, magyar és kínai.

Válasszon nyelvet

Vásárolja meg a gépet a MachinePointon keresztül

Vagy közvetlenül felveheti velünk a kapcsolatot az Ön igényei szerint ( user@machinepoint.com) vagy keresse meg a készletünket, hogy megtudja, melyik gép áll rendelkezésre jelenleg:www.machinepoint.com, kérjük, olvassa el a részt Hogyan kereshetek használt gépeket a MachinePoint webhelyén?

Alternatív megoldásként felhívhatja egyik irodánkat, és kérjük, beszéljen egy üzletvezetővel itt tekintheti meg az összes helyünket világszerte.

Kérjük, határozza meg részletesen igényeit: amire szüksége van, vásárlási idő és költségvetés; így kiválaszthatjuk az Ön számára megfelelő gépeket. A használt gépek mindig jönnek és mennek, ezért fontos, hogy helyesen meghatározza a kívánt szállítási időt, hogy ne hagyja ki a lehetőségeket. Ha csak információt keres, vagy később szeretne vásárolni, kérjük, ossza meg csapatunkkal is, hogy feliratkozhassanak a riasztásokra, így tájékozódva maradhat a használt gépek új lehetőségeiről.

Készletünkben történő kereséshez géptípusonként, márkánként vagy az egyes oldalak tetején található MachinePoint keresőmotor segítségével kereshet.

Ha géptípus szerint keres, 12 fő kategóriája van, amelyek akár 3 szint különféle géptípust nyitnak meg. Kereshet a fő menü 12 fő kategóriájában, ahol a következő üzenet olvasható: „Eladó gépek”, valamint a kezdőlapon is.

A bal oldali extra kategóriákkal rendelkező gépek listájához vezet. A MachinePoint több mint 200 különféle géptípust árusít.

Gépek listáján láthatja a gép márkáját és modelljét, valamint a két fő műszaki jellemzőt.
Használt gépek listája

Minden oldal tetején megtalálhatja keresőmotorunkat. Ez egy prediktív keresőmotor, amely megjeleníti a keresési szavaknak megfelelő eredmények listáját. Ha rákattint a szöveg fölé, akkor az ezen feltételeknek megfelelő oldalra kerül.

Kérjük, próbálja meg különféle szinonimákat írni, ha nem találja meg azt, amit keres, vagy használja a rögzített kategóriákat a bal és a felső menüben.
Használt gépek keresése

Miután kiválasztotta a gépet, belép a gépi oldal leírásába, ahol megtekintheti a képeket, videókat és az összes műszaki adatot. Az összes ilyen információval ellátott pdf fájlt kinyomtathatja az ÖnTovábbi információ a használt gépről kényelme érdekében, ha megnyomja a Nyomtatás alját.

Használt gép funkcióinak kinyomtatása

Ha további információt szeretne kérni a gépről, kérjük, nyomja meg a „gép ára kérése” gombot, és töltse ki az összes szükséges adatot. Kérjük, mellékeljen minden egyéb kérdést, amely a géppel kapcsolatban merülhet fel. A MachinePoint csapata hamarosan visszatér a válaszba. Ne felejtse el részletesen megadni nekünk igényeit: mit keres, mikor van szüksége, és ha lehetséges, költségvetést.
További információ a használt gépről

A gépek minden nap megjelennek a piacon. Készletünket folyamatosan új lehetőségek táplálják. Ha nem találja meg azt, amire szüksége van, írjon nekünk az Ön igényeinek megfelelően, és feliratkozunk a gép figyelmeztetésünkre, így folyamatosan értesülünk az új lehetőségekről.


Ipari gépek hírlevél jelentkezési lap

 • A legjobban használt gépek elérése egyetlen platformon : csak olyan géptípusokat népszerűsítünk, amelyek megtartják értéküket a használt gépek piacán

 • Gépek „gyárból” . Az általunk népszerűsített használt gépek többsége gyárakban és működőképes. A vásárlók láthatják, hogy az eredeti állapotukban működnek, anélkül, hogy bármilyen felújítást elvégeznének, amely elrejtheti az eredeti hibákat.

  Ha a gépet eredeti helyén nézi, nagyszerű kilátás nyílik a kezelésére és karbantartására. Ön képes lesz beszélni azokkal a technikusokkal, akik a gépet üzemeltetik, és megnézheti a végtermék minőségét.

  Mivel a használt gépek túlnyomó része garancia nélkül jön, úgy gondoljuk, hogy ez a legjobb módja annak, hogy megértsük a megvásárolt gépet. Kerüljük a gépeket tároló kereskedőkkel való együttműködést, mivel nehezen értjük meg a berendezés valódi minőségét és történetét.


 • Biztonságos és professzionálisan használt gépek tranzakciói . Az átláthatóság, a csalás elleni rendszerek, a törvényes szerződések által támogatott ellenőrzött vételi és eladási folyamatok védelmet nyújtanak az összes érintett fél számára, amelynek célja az ügyletek zökkenőmentes és biztonságos kialakítása.

 • A pénzed biztonságos lesz! A gépet közvetlenül a MachinePoint-tól, nem az eredeti eladótól fogja megvásárolni. Olyan regisztrált vállalat vagyunk, amely több mint 20 éve működik, és kérésre minden szükséges információt megadhat Önnek. Bármely befizetést és kifizetést, amelyet nekünk teljesít, vételi szerződéssel védi, amely részletezi az összes vásárlási folyamatot.

 • Speciális biztosítás! Biztosítási kötvényünket kifejezetten a használt gépek műveleteinek fedezésére fejlesztettük ki, amikor ugyanazon gép értékének legfeljebb 75% -a fedezi az új terméket. Ez egy vagy több teherautóból, közbenső raktárból történő szállításra, valamint a szétszereléstől a gép kiszállításáig terjedő kockázatokra terjed ki. Ez nem hagyományos szállítási biztosítás, mivel ezek csak az "utazásra" vonatkoznak, és nem a művelet többi kockázatára. A legtöbb szállítási biztosítási kötvény kizárja a használt eszközöket. A MachinePoint által a biztosítóval közösen kiadott igazolás biztosítja a MachinePoint ügyfeleinek, hogy biztosak-e a megfelelő biztosításban, és közvetítők nélkül, de a MachinePoint támogatásával, a biztosítás közvetlen kedvezményezettje, és elkerülve ugyanakkor az adókockázatot is. Még ennél is fontosabb, hogy legyen egy logisztikai csoport, amely igény esetén tanácsot ad az ügyfélnek, valamint egy használt ipari gépekre szakosodott biztosítótársaságot és szakértői hálózatot, amely elegendő ahhoz, hogy a világ bármely pontján reagáljon.

 • A vásárlók igénybe vehetik a szétszerelési, rakodási és logisztikai szolgáltatásainkat. Csapatunk személyesen felügyelheti az egész szétszerelést és berakodást. Teljes jelentést küldenek neked, és valósidejű beszélgetéseket és videókat is tarthatnak a szétszerelés és a betöltés során. Tapasztalataink és a helyi szakosodott vállalatok helyi hálózata csökkenti a vevők kockázatát és idejét, amikor ezeket a szolgáltatásokat MachinePointon keresztül szerződtetik.

 • Ingyenes jogi értékelés. Jogi csapatunk felbecsülheti Önt az exportálási és importálási eljárásokkal, a bonyolult pénzügyi műveletekkel és a nehéz körülmények megoldásával kapcsolatban.

 • Semleges értékelés. Az összes gépmárkával összeférhetetlenség nélkül dolgozunk az egyik márka másikkal szembeni népszerűsítésében. Szintén nem a gépek tulajdonosa vagyunk, ezért nincs pénzügyi érdekeltségünk az egyik gépnél a másik felett. Célunk, hogy vásárlóink ​​számára a legjobb gépeket kínáljuk igényeik szerint.


Cikk: A használt gépek vásárlásának előnyei gyárból a gyárba

A MachinePoint nem rendelkezik gépekkel, kereskedünk velük!

A teljes műveletet közreműködjük közted és az eladó között. Ha úgy dönt, hogy gépet vásárol, akkor azt az eladótól vásároljuk meg, majd eladjuk neked, tehát csak a MachinePoint-rel fog foglalkozni, és a gépet tőlünk vásárolja meg.

Miután információval kapcsolatba lépett a MachinePoint céggel, hozzárendelésre kerül egy Business Manager. Csapatunk a technológiára és a helyszínre szakosodott, és igyekszünk minden lehetséges alkalommal az Ön anyanyelvén részt venni.

Az ár és a teljes információ elküldésre kerül Önnek. További kérdéseivel fordulhat közvetlenül az üzleti menedzserhez.

Az idő fontos! Felhívjuk figyelmét, hogy használt gépekről beszélünk! Minden gép nagyon specifikus, a használt gépek kínálata korlátozott, és folyamatosan változik. Ha érdekli, mozogjon gyorsan.

Ha nincs meg az, amit keres, kérje, hogy tegye fel a gépeink figyelmeztetését, hogy Ön elsőként tudjon információt a legújabb használt gépek lehetőségeiről.

Miután megtalálta az Ön számára megfelelő gépet, azt javasoljuk, hogy ellenőrizze személyesen.

Lásd itt teljes vásárlási folyamatunk.

A MachinePont nem ad garanciát az általunk közvetített gépekre. Elsősorban gépeket értékesítünk gyárról gyárra, hogy a vásárlók láthassák a gépeket az eredeti helyükön. Ez segít a vásárlóknak abban, hogy jobban megértsék, honnan származik a gép. A gyár meglátogatása nem csak információkat ad a gépről, hanem az emberek, akik azt üzemeltették, hogyan karbantartották stb.

Azt is tanácsoljuk a vásárlóknak, hogy vásárlásuk előtt mindig személyesen ellenőrizzék a felszerelést.

Fontos az is, ha egy profi csapat felkészül a gép lebontására és telepítésére.

Ezenkívül a MachinePoint kérésre szakmai ellenőrzéseket és értékeléseket is szervezhet.

A használt gépek vásárlásának előnyei gyárból a gyárba

Attól függ, hogy mikor válik elérhetővé a gép. A MachinePoint gépek leírása láthatja, mikor lesz elérhető a gép. Amint rendelkezésre áll, a helytől és a végső rendeltetési helytől függ, a szállítási időt is figyelembe kell venni. Minden projekt különbözik, és a MachinePoint csapata eseti alapon értékelnie kell Önt.

Csak a legnépszerűbb márkákból származó használt gépek tartják fenn az értéket a használt gépek piacán, különösen a nemzetközi kereskedelemben. A MachinePoint elsősorban az európai legnépszerűbb gépek márkáit értékesíti. Ugyanakkor néhány fő amerikai és ázsiai márkával együtt dolgozunk. Gépek nagy része Európában található, a használt gépek beszerzésének hagyományos piacán. Ennek ellenére a világ minden tájáról multinacionális cégeket is gyártunk gépekkel, ezért Amerikában, Ázsiában és Afrikában is talál gépeket.

Nem, nem kell jutalékot fizetnie nekünk. A MachinePoint eladja a gépet a vételi szerződésben rögzített áron.

Az összes tranzakciót közted és a MachinePoint között kell végrehajtani. Ez csökkenti az Ön pénzügyi kockázatát, mivel csak a MachinePoint-szel fog foglalkozni.

A MachinePointot fizeti és tőlünk vásárol, nem közvetlenül az eladótól. Évente több mint 200 értékesítési tranzakciót hajtottunk végre az elmúlt 20 évben, és nagy hírnevet képvisel a piacon. A bizalom az egyik legfontosabb öt társasági értékünk.

A MachinePoint csalás elleni programot hajtott végre; erről többet olvashat itt.

Ha azonban bizonytalan a tranzakció miatt, kérjük, beszéljen a kijelölt üzletvezetővel. Nem teszünk közzé ügyfélalapú hivatkozásokat a titoktartás tiszteletben tartása érdekében, de örömmel adunk minden ügyfél személyes ajánlását, ha ez segít.

A MachinePoint megszervezheti ezeket a szolgáltatásokat az Ön számára. Kérjen árajánlatokat üzleti menedzserétől, és logisztikai csapatunk előkészíti őket.

Az ipari berendezések szétszerelése, csomagolása és szállítása bonyolult lehet. A MachinePoint e szolgáltatások nyújtására szakosodott csapattal rendelkezik. Idézeteink versenyképesek, és a MachinePoint munkatársai személyesen felügyelik a leszerelési és rakodási folyamatot, és teljes jelentést küldnek neked képekkel és videókkal.
A megfelelő szétszerelés szükséges a gép jövőbeni sikeres indításához az új helyén.
A megfelelő csomagolás csökkenti a gépek károsodásának kockázatát, ha a szállítás során baleset történik.

A használt gépek piaci árát leginkább az ajánlat és a kereslet határozza meg bármely pillanatban. A minőség és az ár között nagy a korreláció. Alkut nem könnyű megtalálni, ám mindig feliratkozhatsz a Használt gépek hírlevél és tartsa szemmel a piacot.

Alternatív megoldásként megkérdezheti csapatunkat is, hogy mit szerezhet a költségvetésében, és tájékoztatják Önt a rendelkezésre álló alternatívákról. user@machinepoint.com

Vegye figyelembe, hogy a MachinePoint a felszerelések világszerte történő mozgatására szakosodott. A használt gépek nagy részét azért választottuk, mert fenntartják azt a értéket a piacon, amely érdekessé teszi őket a nemzetközi áthelyezés szempontjából. Mivel a szállítás drága, az olcsó lerobbant gépek általában jobban megfelelnek a helyi eladásoknak.

Igen, olyan gépeket javasolhatunk, amelyek legjobban megfelelnek az Ön igényeinek és az időzítésének, és becslésekkel szolgálnak a költségekre. A folyamattal kapcsolatos információkért kérjük, látogasson el a MachinePoint Mérnöki weboldal.

Iratkozzon fel a Gépi hírlevél tájékozódni kell az eladó piacra lépő használt gépekről.

A MachinePoint Engineering megvizsgálja a vállalatokat a koncepciótól a teljes gyár telepítéséig.

Lásd itt szolgáltatásaink és hogyan tudunk Önnek segíteni.

Vegye fel velünk az Ön igényeit a következő címen: foodtechnologies@machinepoint.com

Eladja meg gépeit a Machinepoint segítségével


 • Az eladók azonnali láthatóságot kapnak a vásárlók globális hálózatán keresztül az interneten keresztül speciális platformon keresztül . Rendkívül nemzetközi üzleti vállalkozásunkban az internet a legfontosabb eszköz, amely megfizethető módon jelenít meg számokat számos piacon, összehasonlítva más hagyományosabb marketing eszközök költségeivel. Ezenkívül az online és offline marketingbe tett jelentős beruházások vezetõkké tesznek minket a gépek reklámozásakor, ami pedig hatékonyságot jelent az eladó számára.


 • Eladja meg a versenyterületen kívül . Globális promóciónk előnyei az Ön versenyterületén kívüli értékesítés.


 • Eladás problémamentesen . A MachinePoint gondoskodik az összes szolgáltatásról és a vevőkkel folytatott tárgyalásokról. Kizárólag komoly vevőket mutatnak be az eladóknak. Csapatunk gondoskodik a nyelvi és kulturális akadályokról, valamint meghatározza a versenyen kívüli promóciókat.


 • Fizetett készpénz . Nem kell akkreditívgel vagy más bonyolult fizetési módszerrel foglalkoznia. A MachinePoint közvetlenül tőled vásárolja meg a gépet, majd eladja a vevőnek. Ez megkönnyíti az Ön számára, mivel közvetlenül és csak a MachinePoint-nal fognak foglalkozni.


 • Biztonság . A MachinePointnek sikerült professzionalizálnia a használt gépek piacát, óriási biztonságot és professzionalizmust biztosítva a vevők és az eladók műveletei során. Cégünk eljárásaiban bevezettük a csalás elleni eljárást.Lásd: MachinePoint értékesítési folyamat itt.

Könnyű, vegye fel a kapcsolatot a legközelebbi irodánkkal, és vegye fel velünk a kapcsolatot a következő helyre: user@machinepoint.com. Csapatunk becslést adhat Önnek a használt gép jelenlegi piaci áráról és igényéről.

Fontos, hogy minél több információt szolgáltasson a berendezéséről, ideértve a képeket és a videókat.

Alternatív megoldásként kitölti értékesítésünket kapcsolatfelkérés honlapunkon:

Eladjon használt gépeket a MachinePointon keresztül

A MachinePoint különböző csatornákon keresztül reklámozza gépeit: először azoknak a vásárlóknak, akik a közelmúltban igényelték a sajátjához hasonló gépet, majd a weboldalunkon keresztül, az egyéni e-mailek, a vásárokon és az affiliate hálózatunkon keresztül az általános piacra. Agresszívebbek lehetünk bizonyos gépek promóciójában is, ha kapcsolattartóink között aktívan keresünk vevőt.

Lásd a MachinePoint használt gépek értékesítési folyamatát itt.

Ez nagymértékben függ attól a géptől, amelyet eladni próbál, és a piaci kereslettől. Azt is figyelembe kell vennünk, hogy hol található, mivel a nehéz helyek kevésbé vonzóak és drágábbak a szállítási és az ellenőrző látogatások számára. Végül, az árnak a megfelelő szinten kell lennie.

A túlságosan magas induló ár azt eredményezheti, hogy egy gép hosszú ideig nem értékesít, és ne feledje, hogy a gépet átadó minden nap kevesebbet ér. A MachinePoint tisztességes piaci árakon értékeli a gépek eladóit. Inkább nem foglalkozunk az irreálisan magas árakkal, még akkor is, ha a gépek nagyon vonzóak a használt piac számára. A használt piac hatékonyságának fenntartása érdekében a gépeket a helyes valós piaci értéken kell hirdetni. Légy tudatában annak, hogy a potenciális vásárlókat szinte mindig elbocsátják a rendkívül alacsony áron megvalósíthatatlan ajánlatok. Ha a gépe túl magas, a potenciális vásárlók, akik érdeklődhetnek a gépek iránt, szinte minden bizonnyal továbbra is más ajánlatot keresnek a piacon, vagy akár úgy döntenek, hogy ésszerűbb új gépeket vásárolni. Mindaddig, amíg a gépe nem lesz megfelelő áron a használt piacon, nem fog eladni.

Mint minden más, a használt gépek árát az ajánlat és a kereslet határozza meg. A MachinePoint ingyenes árajánlatot adhat a gépéhez. Az ipartól, a technológiai változásoktól, a márkától stb. Függően a gépek többé-kevésbé megőrzik értéküket a használt gépek piacán. Az ár és a gép eladásához szükséges idő között szoros összefüggés van.

Marketing csapatunk különféle online és offline promóciós eszközöket használ. Havonta több mint 2000 vásárlási kérelmet kapunk. Fontos a jelenleg gépeket vásárolni kívánó potenciális vásárlók széles adatbázisa. Amikor egy használt gép belép a rendszerünkbe eladásra, kezdetben reklámozzák azon vásárlók körében, akik éppen most szeretnének vásárolni. Ezután internetes megjelenítés, személyre szabott e-mailek, vásárok és társult hálózatunk révén kínálják a piacnak. Havonta jelentést küldünk Önnek a gépi promóció statisztikáival.

Globális jelenlétünk a használt gépek piacán egyedülálló, erőteljes marketing és kereskedelmi jelenlétünknek köszönhetően a különböző kontinenseken. A MachinePoint az egyik első lehetőség, amelyet a vásárlók megvizsgálnak, amikor egy használt gépet vásárolnak.

Gépeit az Önökkel egyeztetett áron kínálják fel a globális piacra, plusz költségek nélkül. Ha van egy olyan régió, ahol nem akarja eladni a gépét, csak mondja el nekünk előre, hogy mi ne reklámozzuk ezeken a területeken.

A különböző földrajzi régiókban való penetrációnk lehetővé teszi az eladók számára a piacok elérését, ahol egyébként nem jutnának el, amikor önmagukban próbálnának eladni.

Valószínűleg igen. MachinePoint mindig azt ajánlja a vásárlóknak, hogy személyesen ellenőrizzék a gépet, és amikor lehetséges, látják azt működési állapotban. Tájékoztatjuk Önt a szükséges ellenőrző látogatásokról, és megszervezzük őket veled. A vevő, az eladó és a MachinePoint megállapodást ír alá az összes érintett fél védelme érdekében. A gép tisztán tartása és működési körülményei, valamint az összes rendelkezésre álló információ megadása nagyban elősegíti az eladást.

Nem, nem számítunk fel Önnek jutalékot. Miután megkaptuk a hivatalos ajánlatot a vásárlótól, akkor aláír egy adásvételi megállapodást a MachinePoint-tal, ahol a megállapodás szerinti ár és az eladási feltételek egyértelműen vannak meghatározva

A MachinePoint közvetlenül Önnek, és nem a vevőnek fog fizetni. Az időzítést, valamint az árat és az egyéb értékesítési feltételeket az adásvételi szerződés határozza meg, amelyet Ön a MachinePoint-nal tárgyal.

Általában a teljes összeget kifizetik, mielőtt a gépet lebontják és berakodják.

Eladóként teljes körű információt kell megadnia nekünk a gépről, és engedje meg, hogy meglátogassa a gépet a potenciális vásárlókkal.

A hivatalos ajánlatot követően eladási megállapodást kell aláírnia a MachinePoint-tal, amely meghatározza a végső árat, a feltételeket és az időzítéseket.

Ezzel párhuzamosan a MachinePoint megállapodást ír alá a vevővel.

A megállapodások védik az ügyletben részt vevő összes felet, a vevőt, az eladót és a MachinePointot.

Szállítás és logisztika

A MachinePoint a helyi szétszerelési partnerek széles hálózatával rendelkezik világszerte. Csapatunk gondoskodhat a használt gép szétszereléséről, berakodásáról és csomagolásáról a származási helyről történő projektkezelésről és projektkezelésről. A legtöbb ügyfél a MachinePoint szolgáltatásra bízza e szolgáltatások kezelését, mivel általában nincs kapcsolattartója abban az országban, ahol a gép található. Ez a MachinePoint használatával extra biztonságot jelent a vevő számára, ahelyett, hogy magukat kezeli. A MachinePoint csapata, amikor szerződéskötésre kerül, személyesen jelen lesz a munkák felügyeletében, és teljes jelentést, képeket és videókat küld a vevőnek. A bontásban és a rakományban szerzett tapasztalataink, valamint a jól megválasztott partnerhálózatunk révén csökkentik a kockázatot, az időt és a vásárlók pénzét.

A MachinePoint kérésre megszervezheti a szállítást. A berendezés gépek szállítása nehéz lehet, különösen nagy komplex berendezések esetén és bizonyos helyeken.

Egy másik fontos szempont az, hogy alaposan ellenőrizzék az összes biztosítást és az érintett társaságokkal kötött szerződéseiket. A MachinePoint logisztikai részlegének biztosítási kötvénye van, amelyet kifejezetten a használt gépek műveleteinek fedezésére fejlesztettek ki, ahol ugyanazon új gép értékének 75% -át fedezik.

A gépek helyes rögzítése a konténerekben meghatározza, hogy a szállítás során bekövetkezett baleset esetén igényt nyújthat-e a biztosítótársaság felé. Felhívjuk figyelmét, hogy a szállítmányozó társaságok nem rögzítik a gépeket konténerekre, és ezt a szakembereknek kell megtenniük, ha el akarják kerülni a nem kívánt meglepetéseket.

A MachinePoint logisztikai csapat hatalmas tapasztalattal rendelkezik a nemzetközi berendezések szállításának kezelésében azoknak az ügyfeleknek, akik a szolgáltatásainkra szerződést kívánnak kötni. Kérjük, olvassa el itt néhány, a témával kapcsolatos cikket, amelyek érdekelhetnek. Még ha nem is vásárol tőlünk gépet, kérjük, vegye fel a kapcsolatot logisztikai részlegünkkel, ha árajánlatot szeretne.

Amikor a szétszerelési, rakodási és csomagolási szolgáltatásokat a MachinePoint irányítja, felügyeljük az összes biztosítást és az érintett vállalatokkal kötött szerződéseket.

Azoknak a vevőknek a számára, akik szállítanak szállítást a MachinePoint szolgáltatásból, biztosítási kötvényünket kifejezetten a használt gépek szállításának fedezésére fejlesztettük ki, ahol ugyanazon új gép értékének legfeljebb 75% -a fedezhető.

Ez egy vagy több teherautóból, közbenső raktárból történő szállításra, valamint a szétszereléstől a gép kiszállításáig terjedő kockázatokra terjed ki. Ez nem hagyományos szállítási biztosítás, mivel ezek csak az "utazásra" vonatkoznak, és nem a művelet többi kockázatára. A legtöbb szállítási biztosítás nem tartalmazza a használt eszközöket. A MachinePoint által a biztosítóval közösen kiadott igazolás biztosítja a MachinePoint ügyfeleinek, hogy biztosak-e a megfelelő biztosításban és a biztosítás közvetlen kedvezményezettjeként közvetítők nélkül, de a MachinePoint támogatásával, miközben elkerüli az adóügyi kockázatokat. Még ennél is fontosabb, hogy legyen egy logisztikai csapat, amely tanácsot ad az ügyfélnek igény esetén, valamint egy biztosított társaság, amelynek szakterülete a használt ipari gépek és szakértői hálózat, hogy a világ bármely pontján válaszolhasson.

Kérjük, olvassa el ezeket a sikertörténeteket néhány projektünkről:

Tapasztalataink vannak a felszerelések mozgatásával a legtávolabbi helyekre. Kérjük, olvassa el néhány projektenket itt. Különösen az egyes eseteket elemezzük és megtaláljuk a legmegfelelőbb megoldást.

Az ipari berendezések logisztikája rendkívül összetett, a gépek súlyától és méretétől függően. Ehhez tartozik a nemzetközi kereskedelem összetettsége, a különféle jogszabályok, a különféle nyelvek stb., Ezért nagyon bonyolult lehet egy olyan társaság számára, amely nem szokott ilyen tevékenységeket kezelni. A MachinePoint meg tudja szervezni a berendezés logisztikáját ügyfelei számára. Házon belüli logisztikai csoportunk van, amely a nehéz gépekre és a nemzetközi kereskedelemre szakosodott, valamint egy házon belüli jogi csapatunk is, amely az ügyfelek felmérését végzi. Sőt, 20 üzleti év után a szolgáltatóink hálózatát kipróbálták és tesztelték, ezért több mint képesek vagyunk a legbonyolultabb projektek végrehajtására.

A MachinePoint vezető pozíciót ért el a használt gépek piacán, mivel azzal a céllal alakult, hogy a használt gépek iparát professzionalizálják, és átláthatóságot és biztonságot teremtsenek a használt gépekkel kapcsolatos tranzakciókban.

A csalásokról szóló protokollt belsőleg elindítottuk a bonyolult helyzetek elkerülése végett, és ahol ezt a 20 éves tapasztalatot felhasználtuk olyan szerződések kidolgozására, amelyek minden felet megóvnak minden olyan helyzettől, amelyet már tapasztaltunk. A megfelelés nem pusztán egy részleg vagy betartandó szabályrendszer, hanem beágyazódik a vállalati kultúrába és az üzleti tevékenység alapvető részét képezi.

A biztonságos használt gépek tranzakciói kötelezőek

A MachinePoint Engineering osztályon keresztül ügyfeleknek kínálhatunk komplett sorokat, amelyek egyes iparágakhoz használt gépeket tartalmaznak. Igény esetén használt gépek indítását is kínálhatjuk. Kérjen további információt a mérnöki csapattól: foodtechnologies@machinepoint.com.
Lásd itt egy mérnöki csapatunk által készített projektet:
MachinePoint Engineering projekt, egzotikus élelmiszer gyártóüzem Thaiföldön
A MachinePoint Engineeringrel kapcsolatos további információkért látogasson el weboldalunkra
itt.
Név:
*Telefon:
*A cég neve:
*E-mail címe:
*Város:
*Ország:
*Hozzászólás:

Lépjen Velünk Kapcsolatba

Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
info@machinepoint.com
Tekintse meg egyéb hivatalok »

Lépjen Velünk Kapcsolatba