Nemzetközi Berendezések Szállítása

Nemzetközi gép szállítás
A közlekedési, ipari gépek és ellenőrzési igényel különleges bánásmódot összetettsége miatt a méretei egyes gépek és azok súlyát. Szükség van egy további támogatást daruk és speciális csomagolás, hogy azok lehetővé. Mivel néhány esetben választotta a megfelelő típusú teherautó szállítási útvonal és a közlekedési, hogy bizonyos kötetek.

MachinePoint nyújtanak a közlekedési szolgáltatást nehézipari gépek ügyfeleinek.

Szakembereink személyesen felügyeli az összes díjat és a csomagolás való megfelelés biztosítása érdekében minden olyan lépést, és a követelmények, hogy biztosítsák a jó állapotban a berendezés a szállítás során.

Így
kéz a kézben működnek a nemzetközi cégek és a helyi közlekedés megkönnyítése érdekében ezt a szolgáltatást. Miközben szakembereink szakértők a gép, akik kezelni és nyomon követése az egész projekt a közlekedés és a csomagolás.

Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, ha kell, hogy gondoskodjon a szállítás és a csomagolás gépek.
Special transport for industrial machinery
Ez egy profi gép működik, kéz a kézben szakmai közlekedési, hogy jobb eredményeket érjenek el a közlekedési, ipari gépek és kockázatok minimalizálására kár és a késedelmes szállítás.

Több mint 10 éve kínál gépeket szállító ügyfeleink, és szervezett több mint 1000 közlekedési nehéz berendezések sok különböző részein a világ.

Ha meg kell felszerelés bérlése közlekedési nemzetközileg is számíthat szolgáltatásainkat. A megállapodások logisztikai cégek világszerte, tudásunk, hogy hogyan lehet szétszedni, csomagolás, szállítás és gépi berendezések, valamint a helyi és nemzetközi földrajzi jelenléte, akkor lehet nagy segítség megszervezésében a szállítási gépek.
Név:
*Telefon:
*A cég neve:
*E-mail címe:
*Város:
*Ország:
*Hozzászólás:

Lépjen Velünk Kapcsolatba

Head Office - Europe
Parque Tecnológico de Boecillo
Calle Andrés Laguna 9-11
E - 47151 Valladolid
Spain
+34 983 549 900
info@machinepoint.com
Tekintse meg egyéb hivatalok »

Lépjen Velünk Kapcsolatba